ClickCease

Aardpen slaan

Een aardpen zorgt voor de veiligheid van uw elektra in huis. Het voorkomt brand en storingen!

elektricien louwmans Professionele installatie

elektricien louwmans Voorkomt brand, kortsluitingen en storingen

elektricien louwmans Aardpen slaan is verplicht

elektricien louwmans Volgens de laatste veiligheidsnormen

elektricien louwmans
elektricien louwmans

Veiligheid staat bij ons altijd op 1 als het gaat om elektra aanleggen. Een aardpen is dan ook van groot belang bij de elektra van uw woning. Bent u op zoek naar een betrouwbare manier om uw elektrische installatie te beveiligen? Het slaan van een aardpen is dan een erg belangrijk onderdeel voor de veiligheid van uw woning. Sterker nog, het is zelfs verplicht om een aardpen te hebben bij uw woning! Een goed geïnstalleerde aardpen voorkomt overspanning en beschermt uw elektrische apparaten bij kortsluiting. Heeft u renovaties gedaan aan uw woning of elektra, of bent u een nieuwe woning aan het bouwen? Een aardpen slaan, doen wij graag voor u!

Waarom een aardpen laten slaan?

Een goed aangesloten aardpen, is erg belangrijk voor de veiligheid van uw huis. Een aardpen geleidt ontsnappende stroom veilig de grond in, dit is erg belangrijk om te voorkomen dat elektrische schokken en brand ontstaan. Een koperen geleider zorgt ervoor dat de stroom in de aarde komt, en niet in uw woning. Het is sinds de jaren ’70 verplicht bij nieuwbouwwoningen en essentieel voor de aarding van de meterkast. Het is dan ook niet gek dat een aardpen verplicht is, er zouden anders veel ongelukken ontstaan. Dus, wilt u een aardpen slaan? Schakel dan Elektricien Louwmans in.

Aardpen slaan door een elektricien
Aardpen

Hoe werkt een aardpen slaan?

Wilt u een aarding laten slaan om ervoor te zorgen dat elektrische stroom op de juiste manier wordt afgevoerd? Een aardpen wordt diep in de grond geslagen, meestal tussen de 3 en 6 meter, dit is afhankelijk van de staat van de bodem en de aarde. De pen moet verbonden worden met de aardingsdraad, deze is weer aangesloten op de meterkast. In sommige gevallen moet een aardpen dieper geslagen worden, dit zullen we per geval beoordelen. Het systeem zorgt ervoor dat bij een fout de stroom veilig wordt afgevoerd naar de aarde. De dunne massieve staaf voorkomt hierdoor een hoop ongelukken.

Kosten en installatie van een koperen aardpen slaan

Een aardpen slaan? Dan zijn ook de kosten een belangrijk onderdeel. De kosten voor het slaan van een aardpen kunnen verschillen, maar gemiddeld ligt de prijs rond de €350. Is er al een aardpen aanwezig, en moet deze vervangen worden, dan kunnen de kosten variëren. Het is onder andere afhankelijk van de diepte en de grondsoort. Het is belangrijk om een ervaren elektricien in te schakelen, omdat de installatie aan strenge normen moet voldoen. Wij zorgen dat dat alles netjes is aangesloten. Wanneer u bijvoorbeeld een blikseminslag krijgt, wordt door de aardpen geleidelijk de stroom afgevoerd. Zo voorkom je onder andere dat er brand ontstaat.

Snel een aardpen geslagen door Elektricien Louwmans!

Ook een aardpen slaan? Wij zorgen dat alles netjes gedaan wordt. Van de juiste diepte tot de juiste weerstand, alles wordt op de juiste manier geregeld. Heeft uw woning geen aardpen of is deze verouderd? Dan is het noodzakelijk om een nieuwe te laten slaan. Heeft u vragen over de kosten van een aardpek, of een andere vraag? Neem dan contact op. Let wel op, het is namelijk altijd verplicht! Bij verbouwingen en nieuwbouw is dit standaard verplicht. Ook bij oudere woningen zonder adequate aarding is het sterk aanbevolen.

elektra werkzaamheden van elektricien louwmans

Heeft u een vraag over een aardpen slaan?

Neem contact op met een installateur

Waarom kiezen voor Elektricien Louwmans

→ Onze monteur legt het uit!

Trustoo Elektricien Louwmans
Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

U ontvangt direct de beste offerte.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  elektricien louwmans
  elektricien louwmans

  Herman helpt u verder

  Wij zijn 24/7 bereikbaar
  Gecertificeerde specialisten
  Inclusief goede garanties
  Alle elektra werkzaamheden
  Ruim 20 jaar ervaring
  Altijd een prijsindicatie vooraf
  Call Now Button