ClickCease

Elektricien Amstelveen

Bij elektricien Louwmans vindt u de vakman voor uw elektra klus! Als all round elektra bedrijf kunnen wij u helpen met alle elektra werkzaamheden.

elektricien louwmans Alle soorten elektra werkzaamheden

elektricien louwmans Direct een elektricien beschikbaar

elektricien louwmans Ervaren elektriciens

elektricien louwmans
Elektricien Amstelveen
elektricien louwmans
elektricien louwmans
elektricien louwmans
elektricien louwmans
elektricien louwmans
elektricien louwmans
Louwmans inschakelen

Met spoed een elektricien nodig in Amstelveen?

Momenteel op een zoektocht naar een ervaren elektricien in Amstelveen bij u in de omgeving? Dan bent u aan het juiste adres. Onze elektriciens zijn betrouwbaar en gediplomeerd. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van onder andere groepenkasten, stopcontacten en meterkasten.

Wij worden gezien als vakbekwame elektricien voor iedere klus. Elektrotechnische installaties installeren, elektra volledig aanleggen, een storing vakkundig oplossen of een ander onderdeel van onze meest voorkomende werkzaamheden, wij doen het graag! Met de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd zijn wij een professionele partner voor u! Wij kunnen vooraf de mogelijkheden bespreken en uiteraard zal een goede prijs vooropstaan. Kortom, jaren werkervaring waarbij service vooropstaat, neem contact op met onze elektricien Amstelveen!

Veiligheid op de eerste plaats
24/7 direct hulp bij stroomstoring
Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
20 jaar ervaring

Onze dagelijkse diensten

Wij helpen u graag met uw elektra problemen. Van het oplossen van storingen tot plaatsen van stopcontacten en groepenkasten.

Elektricien Louwmans groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen

→ Meer informatie

De groepenkast is essentieel voor uw woning. Een groepenkast zorgt namelijk voor de regulering van de elektriciteit in huis, door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. We vervangen 1 tot aan 20 groepenkasten per dag.

Elektricien Louwmans Kookgroep

Kookgroep installatie

→ Meer informatie

Gaat u overstappen van gas naar inductie? Of heeft u extra vermogen nodig in de keuken? Dan kunnen wij een aparte kookgroep voor u aansluiten. Daarnaast kunnen wij ook een perilex aansluiting maken.

Elektricien Louwmans Kortsluiting

Storingsdienst 24/7

→ Meer informatie

Onze 24/7 storingsdienst gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert hierbij direct voor een passende oplossing te zorgen. Zo wordt een brand en een nieuwe kortsluiting voorkomen. Veiligheid staat bij ons op nummer 1.

Elektricien Louwmans Renoveren

Elektra renovatie

→ Meer informatie

Is uw elektra toe aan vervanging? Of het nu gaat om de bedrading of de volledige groepenkast, wij helpen onze klanten dagelijks bij het renoveren van de volledige elektra in hun huidige of nieuwe woning. Uiteraard staat veiligheid voorop.

Elektricien Louwmans 3 FASE

3 Fase aansluiting

→ Meer informatie

Heeft u meerdere grootverbruikers die veel stroom vereisen zoals een sauna, inductie of andere apparatuur? Dan is het verstandig om te kiezen voor 3 fase. Wij kunnen dit volledig voor u uit handen nemen en adviseren over de mogelijkheden.

elektra aanleggen

Elektra aanleggen

→ Meer informatie

Nieuwe elektra laten aanleggen? Of het nu gaat om het verplaatsen van een stopcontact, een groepenkast plaatsen of een extra kookgroep, wij regelen het allemaal. Uiteraard met professioneel  advies op maat.

Elektricien Louwmans laadpaal

Laadpaal installeren

→ Meer informatie

Heb je onlangs een elektrische auto gekocht en moet je nu een laadpaal installeren? Dit kan een heel priegelig werkje zijn dat een elektricien beter voor je kan doen. Elektricien Louwmans heeft ruime ervaring met elektrotechniek en het installeren van laadpalen.

Elektricien Louwmans zonnepanelen

Zonnepanelen aansluiten

→ Meer informatie

Wij bereiden ons altijd goed voor voordat we de zonnepanelen aansluiten. Wij weten precies welke bekabeling we nodig hebben en hoe deze op de zonnepanelen aangesloten kunnen worden. Tijdens het monteren van de zonnepanelen dienen ze al op de juiste manier te worden aangesloten.

Elektricien Louwmans stopcontact

Stopcontact aansluiten

→ Meer informatie

Wij bereiden ons altijd goed voor voordat we de zonnepanelen aansluiten. Wij weten precies welke bekabeling we nodig hebben en hoe deze op de zonnepanelen aangesloten kunnen worden. Tijdens het monteren van de zonnepanelen dienen ze al op de juiste manier te worden aangesloten.

Overige diensten

U kunt bij ons terecht voor alle soorten elektra werkzaamheden. Van aanleggen en renoveren tot het oplossen van storingen, wij staan voor u klaar. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht, dus aarzel niet om contact op te nemen. De meest geschikte vakman vind je bij Louwmans!

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Lampen installeren

Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Elektra problemen
Elektronische installatie

Kortsluiting opsporen
Laadpaal installeren
Storingsdienst
Krachtstroom aanleggen
Inductiekookplaat aansluiten

Elektricien Amstelveen nodig?

Ervaart u een stroomstoring, kortsluiting of ander elektra probleem? Wat vervelend! Wij begrijpen ontzettend goed dat u dit zo snel mogelijk wilt oplossen. Het is dan ook geen wonder dat wij 24/7 bereikbaar zijn om u te helpen. Een stroomstoring kan namelijk zowel dag, als nacht gebeuren. Ongeacht het tijdstip op ons kunt u altijd rekenen. U zo goed mogelijk helpen, is onze doel. Wij verlaten onze klanten dan ook graag met een glimlach op hun gezicht.

Elektricien Louwmans heeft jaren ervaring op gebied van elektra en weet daarom precies hoe elke klus het beste opgelost moet worden. Het is belangrijk dat niet zomaar iemand uw elektra repareert, want het kan al snel de verkeerde kant opgaan of zelfs brandgevaar als gevolg hebben. Laat het daarom aan onze elektriciens over die dit dagelijks doen. Zij helpen u zo goed mogelijk met behulp van hun kennis en skills die zij over de afgelopen jaren hebben vergaard.

Elektricien Louwmans helpt u graag met uw elektra problemen in Amstelveen en omgeving. Onze elektriciens komen uit Amstelveen en kunnen daardoor snel ter plaatse zijn. Spoedopdrachten zijn dus zeker welkom. We zijn immers dag en nacht beschikbaar. Wij zijn expert op gebied van elektra. U kunt dus voor elk gerelateerde elektra opdracht bij ons terecht. Bij elektra zijn mensen vaak bang voor torenhoge kosten, maar dit valt eigenlijk altijd wel mee in de realiteit. Meestal wordt er iets kleins gerepareerd of vervangen. 

Het is erg vervelend om met een elektra probleem rond te lopen, wacht dus niet te lang en pak het probleem meteen aan. Onze elektriciens kunnen elke soort klus aan. Heeft u hulp nodig bij een elektra probleem? Twijfel dan niet en schakel ons dan in. We helpen u graag!

Hoe maak ik een elektra/reparatie afspraak?
U kunt 24/7 telefonisch een afspraak inplannen met één van onze gespecialiseerde monteurs.
Hoe gaan jullie te werk?

U neemt telefonisch contact op en plant een afspraak in bij ons. Afhankelijk van uw klus sturen wij een gespecialiseerde monteur op die u snel en veilig kan helpen.

Wat zijn jullie betaalmogelijkheden?
U kunt als particuliere klant zowel pinnen als met contant afrekenen. Als zakelijke klant krijgt u een e-mail met factuur toegestuurd.
Met welke elektra diensten kunnen jullie mij helpen?

Wij kunnen u helpen met alle klussen rondom elektra. Denk maar aan:

 

Elektra problemen
Elektronische installatie
Repareren of vervangen van stopcontacten en schakelaars
Compleet vernieuwen of aanpassen van uw meterkasten/groepenkasten
Uw huidige elektra installaties peilen
24/7 Spoed Elektricien
Storingen opsporen en oplossen
Uitbreiden Groepenkast
Groepenkast vervangen
Meterkast vervangen
Elektra aanleggen
Kortsluiting opsporen
Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Lampen installeren
Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Installeren van verlichtingssystemen en andere elektra systemen
Aanpassen of vervangen van al uw elektra installaties
Overige elektra diensten
Bel ons direct en wij zorgen ervoor dat u direct een elektromonteur opgestuurd krijgt.

Waarom zou ik voor jullie kiezen?

Wij repareren en installeren dagelijks en dit doen wij nu al jaren. De ervaring is er dus zeker. Ook kunt u bij ons uitgaan van eerlijke tarieven en transparante werkwijze. Ons team bestaat uit elektra deskundigen die dit al jaren doen. Er is geen klus die zij niet kunnen oplossen. Reken maar op Elektricien Louwmans in Amstelveen!

Groepenkast vervangen of uitbreiden Amstelveen

Van het vervangen van de groepenkast tot het uitvoeren van reparaties. Wij doen het dagelijks. Naast dat wij alle werkzaamheden zorgvuldig en snel uitvoeren, geven wij ook passend advies. Bijvoorbeeld over het samenstellen van de groepenkast of over hoeveel groepen u nodig heeft. Als betrouwbare elektricien weten wij precies hoe wij het beste kunnen helpen!

Groepenkast vervangen of uitbreiden

Heeft u een storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur.

24/7 spoeddienst
Veiligheid op #1

20 jaar ervaring
Snel op uw locatie

Binnen 24u
Eenvoudige werkwijze

Scherpe prijzen
Installatie en reparatie

elektra werkzaamheden van elektricien louwmans

Een ervaren team van elektriciens

Veiligheid en kwaliteit staat bij ons op 1. Als professionele elektricien kunnen wij alles voor u regelen wat betreft elektra. Wij plaatsen stopcontacten, maar kunnen uiteraard ook volledige elektrische installaties vernieuwen. Of het nu gaat om oude gebouwen of nieuwbouw woningen, onze elektriciens in Amstelveen staan voor u klaar. Naast dat onze elektriciens periodiek geschoold worden, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken. Dit zorgt ervoor dat wij een breed scala aan elektrische werkzaamheden met hoogwaardige kwaliteit kunnen uitvoeren.

Lokale elektricien uit Amstelveen

Wanneer u zoekt naar een elektricien in Amstelveen, wilt u natuurlijk het liefst een lokale elektricien. Wij behoren al jaren tot een van de beste elektriciens uit de regio. Wij voorzien in alle elektrische behoeften, of het nu gaat om bestaande systemen in oude panden of het aanleggen van een nieuwe meterkast in een nieuwbouwwoning. Kortom, heeft u een professional nodig, dan bent u bij onze ervaren elektromonteur aan het juiste adres. Een scherpe offerte en goede communicatie, dat is wat u kunt verwachten!

elektra renoveren elektricien

Werkgebied Amstelveen

Ons team van gecertificeerde elektriciens is actief in Amstelveen en de omliggende regio, inclusief nabijgelegen dorpen en steden.

Stadshart
Randwijk
Elsrijk
Patrimonium
Keizer Karelpark
Oude Dorp
Bankras
Kostverloren
Groenelaan
Waardhuizen
Middenhoven
Westwijk
Bovenkerk
Nes aan de Amstel
Legmeer
Amstelveen Noord
Buitengebied Zuid
Buitengebied Noord
Handelsweg
Spinnerij
Noorddammerweg
De Scheg
Uilenstede
Kronenburg
Zetterij
Bovenkerkerpolder
Polder de Ronde Hoep
Polder de Nessermolen
Legmeerpolder
Bovenkerkerweg

Staat uw woonplaats niet in de lijst? Geen probleem, wij komen waarschijnlijk toch bij u langs! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Interessante elektra blogs

groepenkast blog

Groepenkast uitbreiden, wanneer is dit nodig?

De groepenkast is het hart van uw elektrische installatie en zorgt voor een veilige…

elektricien louwmans Verder lezen

Gas naar elektrisch blog

Overstappen van gas naar elektrisch

De laatste jaren zijn er steeds meer mensen die verstappen van gas naar elektra…

elektricien louwmans Verder lezen

elektricien louwmans

1 Fase of 3 fase, welke aansluiting heb je nodig?

We krijgen tegenwoordig steeds vaker de vraag, heb je een 1 fase of 3 fase aansluiting…

elektricien louwmans Verder lezen

Waarom kiezen voor Elektricien Louwmans

→ Onze monteur legt het uit!

Trustoo Elektricien Louwmans
Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

elektricien louwmans

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen.

Gratis offerte
24/7 Bereikbaar
Advies op maat
Snel op uw locatie
Professionele elektromonteur

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Liever direct een medewerker spreken?

085-0190035

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.
    Call Now Button