ClickCease

Over Herman

De hoofdmonteur van Elektricien Louwmans met 20 jaar ervaring!

Over onze hoofdmonteur Herman

Herman heeft zich in de loop der jaren bewezen als een expert in de elektriciteitsbranche. Al uw vragen over groepenkasten, aansluitingen en storingen worden behandeld door Herman. Met meer dan 20 jaar ervaring op zak, begon hij zijn carrière als elektricien en is inmiddels hoofdadviseur en elektricien bij Elektricien Louwmans. Dagelijks voorziet hij onze klanten van persoonlijk advies. Zijn diepgaande kennis en ervaring zorgen ervoor dat klanten op de juiste manier geholpen worden.

Expertise & ervaringen van Herman:

– Aanleg en renovatie van elektra voor particulieren en bedrijven.
– Diepgaande kennis van veiligheidsnormen en regelgeving.
– Gepersonaliseerd advies over alle soorten elektra aanlsluiten
– Expert op het gebied van storingen en kortsluiting.

3 fase ABB meterkast

Het aanspreekpunt van Elektricien Louwmans

Wanneer u contact met ons opneemt is de kans groot dat u Herman aan de lijn krijgt. Hij is namelijk verantwoordelijk voor al het contact en advies met onze klanten.

Daarnaast zorgt Herman ervoor dat alle content op onze website op feiten en inhoud wordt gecontroleerd. Met zijn kennis en ervaring is hij hiervoor de aangewezen persoon!

Elektricien Louwmans team

Waarom kiezen voor Elektricien Louwmans

→ Herman legt het uit!

Onze tevreden klanten over Elektricien Louwmans

Trustoo Elektricien Louwmans
Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Call Now Button