ClickCease

Over ons

Over Elektricien Louwmans!

Over Elektricien Louwmans

Elektricien Louwmans is de elektricien voor alle soorten elektra werkzaamheden. Wij staan zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten klaar. Met een ervaren team van gespecialiseerde elektriciens staan wij dagelijks klaar om onze klanten te helpen. Van het vervangen van de groepenkast tot het renoveren van de elektra bij een bedrijf, wij staan voor u klaar.

Uiteraard begrijpen wij het belang van goedwerkende elektra. Een goede service, transparantie, werkwijze en eerlijke tarieven staan dan ook centraal bij ons. U kunt ten alle tijden bij ons terecht voor gratis en vrijblijvend advies. Daarnaast bieden wij ten alle tijden garantie op alle werkzaamheden. Dit heeft ervoor gezorgd dat al duizenden tevreden klanten u voorgingen.

3 fase ABB meterkast

Het team van elektricien Louwmans

Op dit moment werken wij met een team van 12 gedreven elektriciens bij Elektricien Louwmans. Iedereen heeft zijn eigen expertise, van storingen tot het aanleggen van elektra bij nieuwbouwwoningen. Ondanks de verschillende specialisaties, staat één ding centraal. Namelijk onze klanttevredenheid en service! Dit zorgt ervoor dat er altijd een elektricien beschikbaar is om u te helpen.

Elektricien Louwmans team

Waarom kiezen voor Elektricien Louwmans

→ Onze monteur legt het uit!

Onze tevreden klanten over Elektricien Louwmans

Trustoo Elektricien Louwmans
Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Call Now Button