ClickCease

Scope 10 keuring

Bij Elektricien Louwmans bieden we gespecialiseerde SCIOS Scope 10 keuringen aan. Deze keuringen zijn essentieel voor het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische installaties en arbeidsmiddelen.

elektricien louwmans Brandgevaar detecteren

elektricien louwmans Gecertificeerde inspecteurs

elektricien louwmans Eisen van SCIOS

elektricien louwmans
elektricien louwmans

Wat is een Scope 10 Keuring?

Een SCIOS Scope 10 keuring richt zich op de brandveiligheid en algemene veiligheid van elektrische installaties binnen uw bedrijf. Dit bestaat uit een grondige visuele controle van alle componenten, van elektrische verdeelinrichtingen tot aangesloten apparatuur. Onze SCIOS gecertificeerde inspecteurs voeren deze inspecties uit, waarbij ze ook explosieveilige installaties en elektrische arbeidsmiddelen beoordelen.

Scope 10 keuring

De voordelen van een Scope 10 Keuring

Een SCIOS Scope 10 keuring helpt onveilige situaties en brandrisico’s te voorkomen. Het draagt bij aan de naleving van wettelijke eisen en verzekeringspolissen, waardoor u verzekerd bent van een veilige en betrouwbare elektrische installatie. Daarnaast kan het periodiek laten keuren van uw installaties helpen bij het tijdig opsporen en verhelpen van defecten, waardoor de levensduur en efficiëntie van uw elektrische systemen worden verlengd.

elektricien louwmans Voldoet aan de eisen van SCIOS

elektricien louwmans Controle meterkast

elektricien louwmans Detectie brandgevaar (thermograaf)

elektricien louwmans Op basis van NTA 8220

elektricien louwmans Elektrisch materieel check

elektricien louwmans Gecertificeerde inspecteurs

elektricien louwmans Veilige installatie

elektricien louwmans Duurzame investering

elektricien louwmans Brand voorkomen

nieuwe groepenkast

Waarom een Scope 10 Keuring?

Het uitvoeren van een SCIOS Scope 10 keuring is vaak wettelijk verplicht, vooral in sectoren waar verzekeraars eisen stellen aan de brandveiligheid van elektrische installaties. Verzekeraars stellen deze keuring vaak als voorwaarde voor het afsluiten van een brandverzekering, om zeker te zijn dat uw elektrische installatie voldoet aan alle veiligheidsnormen​​.

Hoe werkt de Scope 10 Keuring?

Onze gecertificeerde inspecteurs voeren eerst een visuele controle uit, gevolgd door verschillende metingen om de staat van de elektrische installatie te beoordelen. Dit bestaat onder andere het meten van isolatieweerstanden en het testen van beveiligingstoestellen tegen overstroom en oververhitting. Na de inspectie ontvangt u een uitgebreid rapport met de bevindingen en eventuele aanbevelingen voor herstelwerkzaamheden​​.

Bij Elektricien Louwmans staan we klaar om u te ondersteunen bij een scope 10 keuring. Onze deskundige en gecertificeerde inspecteurs zorgen ervoor dat uw elektrische installaties voldoen aan alle noodzakelijke veiligheidsnormen en richtlijnen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze SCIOS Scope 10 keuringen en hoe wij uw bedrijf kunnen helpen veilig en compliant te blijven.

Heeft u een vraag over de scope 10 keuring?

Neem contact op met een installateur

Waarom kiezen voor Elektricien Louwmans

→ Onze monteur legt het uit!

Trustoo Elektricien Louwmans
Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

U ontvangt direct de beste offerte.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.

  elektricien louwmans
  elektricien louwmans

  Herman helpt u verder

  Wij zijn 24/7 bereikbaar
  Gecertificeerde specialisten
  Inclusief goede garanties
  Alle elektra werkzaamheden
  Ruim 15 jaar ervaring
  Altijd een prijsindicatie vooraf
  Call Now Button