ClickCease

Storingsdienst

Heeft u last van een storing? Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar. Wij lossen 95% van de storingen direct op!

elektricien louwmans 24/7 bereikbaar

elektricien louwmans 95% van de storingen direct opgelost

elektricien louwmans Direct een monteur beschikbaar

elektricien louwmans
spoed storingsdienst elektricien

Storingsdienst 24/7

We begrijpen hoe vervelend het voor u kan zijn om last te hebben van elektrische storingen. Dit kan natuurlijk zeer frustrerend zijn. Helaas is het bijna onmogelijk om een stroomstoring te voorkomen, maar het komt weleens voor. Maar maakt u zich geen zorgen, elektricien Louwmans staat voor u klaar om deze problemen snel en efficiënt op te lossen met onze storingsdiensten. U kunt altijd bij ons terecht voor het oplossen van een storing. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar en we streven ernaar om u zo snel mogelijk te helpen, 7 dagen per week, ongeacht het tijdstip. Het klantcontact staat bij ons voorop, en door het gevarieerde portfolio van onze elektriciens kunnen ze u met alles helpen. Lees verder om meer te weten te komen over hoe onze storingsdienst werkt en hoe u storingen kunt voorkomen.

Uw lokale elektricien 24/7
elektricien storingsdienst

Last van een elektrische storing?

Niets is zo vervelend als technische storingen in uw huis of bedrijf. Het kan ervoor zorgen dat u zonder stroom zit, apparaten niet werken en zelfs gevaarlijke situaties veroorzaken. Als u merkt dat u last heeft van een elektrische storing, moet u snel actie ondernemen. In sommige gevallen kunt u zelf een stroomstoring oplossen. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat een groep in uw meterkast overbelast raakt en daardoor een stop doorslaat. Dit betekent dat er te veel elektrische apparaten op die groep zijn aangesloten. U kunt dit gemakkelijk zelf oplossen door minder apparaten op die groep aan te sluiten en ze wellicht op een andere groep aan te sluiten. Let er wel op dat u van tevoren goed controleert op welke andere groep u deze elektrische apparaten kunt aansluiten, en of het goed werkt.

Als u echter professionele hulp nodig heeft, staan wij voor u klaar met de juiste persoon. Onze storingsdienst is gespecialiseerd in het vinden en verhelpen van elektrische storingen. We beschikken over uitgebreide kennis en ervaring, waardoor we snel de oorzaak van het probleem kunnen achterhalen en een passende oplossing kunnen bieden. We helpen de klant graag zo snel mogelijk met onze storingsdiensten. Of het nu gaat om kortsluiting, overbelasting of een defecte bedrading, onze monteurs hebben de expertise om het probleem voor u op te lossen.

Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar

Het oplossen van een stroomstoring kan ingewikkeld zijn, vooral als uw aardlekschakelaar is gesprongen en er sprake is van een kortsluiting. Daarom raden wij u sterk af om zelf te proberen dit soort complexe kortsluitingen op te lossen. Bij Louwmans begrijpen we dat storingen zich niet houden aan kantooruren. Daarom zijn we altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Of het nu overdag, ’s nachts, in het weekend of tijdens feestdagen is, u kunt op onze storingsdienst rekenen. Zodra u contact met ons opneemt, sturen we onze experts zo snel mogelijk naar uw locatie.

We hechten veel waarde aan snelheid en efficiëntie bij onze dienstverlening. We begrijpen dat u niet kunt wachten wanneer een storing uw dagelijkse bezigheden verstoort. Onze elektriciens gaan direct aan de slag zodra ze ter plaatse zijn om het probleem op te lossen. Ons doel is om u zo snel mogelijk weer van een betrouwbare stroomvoorziening te voorzien, zodat u uw normale routine kunt oppakken. Neem direct contact op met onze telefoondienst , en onze experts staan binnen een mum van tijd bij u op de stoep.

elektrische storing
Stroomuitval, wat nu
stroom uitgevallen

Hoe wij storingen verhelpen

Wanneer u een elektrische storing heeft, kunt u contact opnemen met onze storingsdienst en er een melding voor maken. We sturen meteen een ervaren elektricien naar uw locatie om het probleem te onderzoeken, dus ook in spoedgevallen. De elektricien zal de situatie grondig bekijken en inspecteren om de oorzaak van de storing te achterhalen. Ze maken gebruik van speciale apparatuur en hun kennis om de exacte locatie van de storing te vinden.

Zodra de oorzaak is vastgesteld, gaat de elektricien direct aan de slag om het probleem op te lossen. We hebben een breed scala aan gereedschappen en reserveonderdelen beschikbaar, zodat we vaak ter plekke de meest voorkomende problemen kunnen verhelpen. Of het nu gaat om het vervangen van een kapotte zekering, het herstellen van beschadigde bedrading of het repareren van een defect apparaat, onze elektriciens hebben de vaardigheden en kennis om de nodige reparaties uit te voeren.

We raden u aan om zo snel mogelijk contact met onze storingsdienst op te nemen, zodat we u snel kunnen helpen. Onze elektriciens zijn professioneel opgeleid en blijven op de hoogte van de nieuwste technieken door regelmatige bijscholing. We streven ernaar u de beste service te bieden en daarom geven we ook garantie op de reparaties die onze storingsdienst uitvoert. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we verschillende soorten stroomstoringen snel en vakkundig oplossen. We reageren op alle meldingen en storingsmeldingen om de problemen bij uw ondernemingen of huishouden te bespreken en af te handelen.

Daarnaast geven onze elektriciens u ook advies over hoe u beter met elektriciteit kunt omgaan en toekomstige storingen kunt voorkomen. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent en de juiste voorzorgsmaatregelen kunt nemen om elektrische veiligheid te waarborgen in uw huis of bedrijf.

Storingen voorkomen

Met onze storingsdienst willen we niet alleen storingen verhelpen, maar ook helpen om toekomstige problemen te voorkomen. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw elektrische installatie, overbelasting te vermijden, hoogwaardige apparatuur te gebruiken en waarschuwingssignalen serieus te nemen, kunt u de kans op storingen minimaliseren en hoeft u onze storingsdiensten hopelijk niet te gebruiken.

Het is belangrijk om geen doe-het-zelf elektrische werkzaamheden uit te voeren, elektrische installaties droog te houden en uzelf te onderwijzen over elektriciteitsveiligheid. U kunt beter uw storingsdienst uitbesteden. Door deze tips te volgen kunt u de veiligheid van uw elektrische systeem verbeteren en potentiële storingen voorkomen.

Heeft u toch last van een storing? Schakel dan onze storingsdienst in en maak een melding. Onze expert staat u altijd te woord en zal uw probleem zo goed mogelijk afhandelen. Soms kunt u het problemen zelf oplossen aan de hand van onze instructies. Hoe dan ook, u kunt onze dienst altijd bellen. Wij staan 24/7 voor u klaar!

24/7 elektra storingsdienst

Veelgestelde vragen over onze storingsdiensten.

Staat uw vraag er niet tussen? Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar.

Bel 085-0190035

Wat als ik een storing heb?

Storingen komen vaak voor, denk bijvoorbeeld aan stroomstoringen of kortsluitingen. Dit kan op ieder moment van de dag gebeuren en kan erg vervelend zijn. Vooral als u bijvoorbeeld thuis werkt en zonder stroom zit kan dit een probleem worden. Wij snappen als geen ander dat u de storing direct verholpen wilt hebben. Daarom zijn wij direct beschikbaar voor spoedopdrachten zoals storingen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week staan wij voor u klaar om uw storingen snel op te kunnen lossen. Zo kunt u zonder stress uw dag vervolgen en verder gaan met wat u aan het doen was. Het dagelijks leven kan direct opgepakt worden dankzij de diensten van elektricien Louwmans.

Waar vind ik meer info over de kosten?

Op onze website hebben wij geen prijsindicaties staan. Dit komt omdat iedere opdracht verschillend is. Wij leveren enkel maatwerk en we bepalen ter plaatse pas wat de kosten precies zullen zijn. Wij kunnen u wel verzekeren dat onze tarieven zeer scherp zijn. Wij zullen u zeker niet opzadelen met onverwachte hoge kosten. Wij zijn altijd zeer transparant over onze prijzen. U kunt ons ook bellen met vragen over uw opdracht en de kosten daarvan. Wij zullen u telefonisch een prijsindicatie geven.

Waarom zou ik kiezen voor Elektricien Louwmans?

U kiest voor elektricien Louwmans door onze jarenlange ervaring in het vak. Wij hebben de beste monteurs in dienst met jarenlange ervaring. Wij vinden een elektrotechnische opleiding erg belangrijk. Onze monteur elektrotechnische installaties heeft dan ook veel kennis en ervaring. Zij staan ten alle tijden voor u klaar en de recensies zijn lovend. Dit doet ons goed en wij zijn hier zeer trots op. Wij zijn een elektriciens bedrijf dat klaar staat voor zijn klanten. Wij helpen onze klanten graag snel en efficiënt van elektra problemen af zodat zij geen last hebben van een eventuele stroomstoring of kortsluiting. Wij leveren hoge kwaliteit diensten en zijn ook nog eens scherp geprijsd. Wij vinden namelijk dat onze diensten niet duur moeten zijn, wij willen namelijk niet dat men met weinig of zelfs geen kennis van elektra zelf in de groepenkast gaat rommelen. Dit kan gevaarlijk zijn voor eigen leven of u kunt brand veroorzaken. Daarom leveren wij de hoogste kwaliteit diensten voor de scherpste prijzen. Bij Louwmans weet u zeker dat u goed, snel en efficiënt wordt geholpen. Twijfel niet langer en bel ons direct!

Welke elektra diensten bieden jullie aan?

Wij bieden veel verschillende soorten elektra diensten aan, eigenlijk kunt u ons bellen voor alles omtrent elektra. Onze ervaren monteurs hebben veel kennis over elektra en hebben veel praktijkervaring. Daarom kunnen zij alle klussen aan. Variërend van het vervangen of aanleggen van alle elektra in uw huis, tot het uitbreiden van uw groepenkast tot het vervangen of verplaatsen van stopcontacten. Daarnaast werken wij met verschillende bedrijven samen voor andere klussen in huis, bijvoorbeeld wanneer u een radiator wilt laten plaatsen.

Een erkend elektricien, zegt niet alles, wij vinden vooral ervaring in de praktijk van groot belang. Het is belangrijk dat je precies weet hoe de elektrische installaties in elkaar zitten en dat je alles weet over installatietechniek.

Heeft u een vraag over een storing of een ander probleem met elektra?

Neem contact op met een installateur

Waarom kiezen voor Elektricien Louwmans

→ Onze monteur legt het uit!

Trustoo Elektricien Louwmans
Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Interessante storingsdienst blogs

Wat is overspanningsbeveiliging

Wat is overspannings-beveiliging?

We hebben allemaal weleens meegemaakt dat onze elektrische apparaten plotseling uitvallen…

elektricien louwmans Verder lezen

Hoofdschakelaar meterkast, waarvoor dient deze_ blog

Hoofdschakelaar meterkast, waarvoor dient deze?

De hoofdschakelaar is een schakelaar die zich bevindt in de meterkast van uw huis. Het is de…

elektricien louwmans Verder lezen

Stroomuitval, wat nu

Stroomuitval, wat nu?

Stroomuitval is iets wat we allemaal wel eens hebben meegemaakt, of het nu door een onweersbui…

elektricien louwmans Verder lezen

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

U ontvangt direct de beste offerte.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.

  elektricien louwmans
  elektricien louwmans

  Herman helpt u verder

  Wij zijn 24/7 bereikbaar
  Gecertificeerde specialisten
  Inclusief goede garanties
  Alle elektra werkzaamheden
  Ruim 15 jaar ervaring
  Altijd een prijsindicatie vooraf
  Call Now Button