ClickCease

Werken bij Elektricien Louwmans

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren vakmensen

Vacature Elektromonteur

Elektromonteur

Afwisselend en uitdagend werk
In het bezit van een rijbewijs B
Bij voorkeur ervaring als elektromonteur

Vacature Leerling elektromonteur

Leerling elektromonteur

De leukste collega’s
Mogelijkheden voor flexibele werktijden
Tal van doorgroeimogelijkheden

Vacature marketing medewerker

Marketing medewerker

Uitdagende functie
Afwisselende werkzaamheden
Tal van doorgroeimogelijkheden

3 fase ABB meterkast

Commercieel medewerker (B2B)

Uitdagende functie
De leukste collega’s
Communicatieve functie

Klantenservice medewerker

Telefoniste

De leukste collega’s
Uitdagend en afwisselend
Communicatieve functie

Klantenservice medewerker

Telefoniste weekend

De leukste collega’s
Uitdagend en afwisselend
Communicatieve functie

elektra renoveren elektricien

Voorraadbeheerder

Uitdagende functie
De leukste collega’s
Communicatieve functie

elektra renoveren elektricien

Commercieel Medewerker Binnendienst

Uitdagende functie
De leukste collega’s
Communicatieve functie

Elektricien Vacature

Heb jij elektriciteit altijd al interessant gevonden? Denk dan eens aan een baan als elektricien! Wij hebben altijd wel een vacature beschikbaar, dus er is altijd wel iets voor je te vinden. Op onze pagina vertellen we alles wat je moet weten over werken als elektromonteur. Zo lees je onder andere over de opleiding, het gemiddelde salaris én de doorgroeimogelijkheden binnen dit vakgebied en bij Elektricien Louwmans.

Wat zijn je werkzaamheden als elektricien?

Als elektromonteur ben je bezig met de aanleg, het onderhoud en de reparatie van elektrische installaties in woningen of bedrijven. Je draait jouw hand niet om voor het aansluiten van stopcontacten, het plaatsen van lichtschakelaars of het aansluiten van elektrische apparaten. Daarnaast ben je ook bezig met het installeren, onderhouden en repareren van elektronische systemen zoals alarm-, telefoon- en computerinstallaties. Je werkzaamheden als elektromonteur zijn dus heel divers!

Welke opleiding heb je nodig om als elektromonteur te werken?

Om elektricien te kunnen worden bij elektricien Louwmans, moet je in ieder geval ervaring hebben op het gebied van elektriciteit en de werkzaamheden. Een opleiding is bij ons niet verplicht, dit is bij vele andere elektricien bedrijven wel noodzakelijk. Ook vragen veel bedrijven vaak ook om een VCA-diploma. Dit is een cursus waarin je de basis van veiligheid, gezondheid en milieu leert. Het is voor ons belangrijk dat je weet hoe je veilig aan de slag moet gaan, maar een VCA-diploma is niet verplicht.

Ben je momenteel op zoek naar een baan binnen de elektrotechniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Louwmans Elektricien kun je direct solliciteren voor je favoriete onderdeel of als algemeen elektricien aan de slag. Bekijk direct onze vacatures die hieronder zijn aangegeven.

Hoeveel verdien je als elektricien?

Het gemiddelde salaris van een elektromonteur ligt rond de € 2500 tot € 3500 bruto per maand. Dit hangt natuurlijk wel af van verschillende factoren, zoals ervaring en opleiding. Salaris is dus zeker iets om rekening mee te houden wanneer je overweegt elektricien te worden. Het salaris kan echter wel afwijken omdat leeftijd, je woonlocatie en eventuele bonussen niet zijn meegerekend. Wil je graag weten wat je bij ons kunt verdienen in jouw persoonlijke situatie? Solliciteer dan direct of neem telefonisch contact met ons op.

Doorgroeien als elektricien, wat betekent dit?

Als je al werkt binnen de elektrotechniek, maar je wilt graag doorgroeien naar een hoger niveau, is dat zeker mogelijk. Wanneer je genoeg ervaring hebt opgedaan en je bent toe aan een uitdaging, kun je doorstromen naar de functie projectleider, dit wordt ook wel eerste monteur genoemd, daarnaast kun je ook nog werkvoorbereider worden. Dit is een uitgebreidere functie van de eerste monteur. Natuurlijk is het ook mogelijk om je verder te specialiseren in een specifiek elektrotechnisch vakgebied, zoals automatisering, energietechniek of het plaatsen van zonnepanelen. Kortom, er zijn genoeg opties wanneer je als elektricien door wilt groeien. Daarnaast gaat je salaris natuurlijk ook omhoog wanneer je je specialiseert in een bepaalt vakgebied of als je een hogere functie krijgt.

Call Now Button