ClickCease

Elektricien Werkendam

Bij elektricien Louwmans vindt u de vakman voor uw elektra klus! Als all round elektra bedrijf kunnen wij u helpen met alle elektra werkzaamheden.

elektricien louwmans Alle soorten elektra werkzaamheden

elektricien louwmans Direct een elektricien beschikbaar

elektricien louwmans Ervaren elektriciens

elektricien louwmans
Elektricien Werkendam
elektricien louwmans
elektricien louwmans
elektricien louwmans
elektricien louwmans
elektricien louwmans
elektricien louwmans
Louwmans inschakelen

Met spoed een elektricien nodig in Werkendam?

Momenteel op een zoektocht naar een ervaren elektricien in Werkendam bij u in de omgeving? Dan bent u aan het juiste adres. Onze elektriciens zijn betrouwbaar en gediplomeerd. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van onder andere groepenkasten, stopcontacten en meterkasten.

Wij worden gezien als vakbekwame elektricien voor iedere klus. Elektrotechnische installaties installeren, elektra volledig aanleggen, een storing vakkundig oplossen of een ander onderdeel van onze meest voorkomende werkzaamheden, wij doen het graag! Met de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd zijn wij een professionele partner voor u! Wij kunnen vooraf de mogelijkheden bespreken en uiteraard zal een goede prijs vooropstaan. Kortom, jaren werkervaring waarbij service vooropstaat, neem contact op met onze elektricien Werkendam!

Veiligheid op de eerste plaats
24/7 direct hulp bij stroomstoring
Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
20 jaar ervaring

Onze dagelijkse diensten

Wij helpen u graag met uw elektra problemen. Van het oplossen van storingen tot plaatsen van stopcontacten en groepenkasten.

Elektricien Louwmans groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen

→ Meer informatie

De groepenkast is essentieel voor uw woning. Een groepenkast zorgt namelijk voor de regulering van de elektriciteit in huis, door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. We vervangen 1 tot aan 20 groepenkasten per dag.

Elektricien Louwmans Kookgroep

Kookgroep installatie

→ Meer informatie

Gaat u overstappen van gas naar inductie? Of heeft u extra vermogen nodig in de keuken? Dan kunnen wij een aparte kookgroep voor u aansluiten. Daarnaast kunnen wij ook een perilex aansluiting maken.

Elektricien Louwmans Kortsluiting

Storingsdienst 24/7

→ Meer informatie

Onze 24/7 storingsdienst gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert hierbij direct voor een passende oplossing te zorgen. Zo wordt een brand en een nieuwe kortsluiting voorkomen. Veiligheid staat bij ons op nummer 1.

Elektricien Louwmans Renoveren

Elektra renovatie

→ Meer informatie

Is uw elektra toe aan vervanging? Of het nu gaat om de bedrading of de volledige groepenkast, wij helpen onze klanten dagelijks bij het renoveren van de volledige elektra in hun huidige of nieuwe woning. Uiteraard staat veiligheid voorop.

Elektricien Louwmans 3 FASE

3 Fase aansluiting

→ Meer informatie

Heeft u meerdere grootverbruikers die veel stroom vereisen zoals een sauna, inductie of andere apparatuur? Dan is het verstandig om te kiezen voor 3 fase. Wij kunnen dit volledig voor u uit handen nemen en adviseren over de mogelijkheden.

elektra aanleggen

Elektra aanleggen

→ Meer informatie

Nieuwe elektra laten aanleggen? Of het nu gaat om het verplaatsen van een stopcontact, een groepenkast plaatsen of een extra kookgroep, wij regelen het allemaal. Uiteraard met professioneel  advies op maat.

Elektricien Louwmans laadpaal

Laadpaal installeren

→ Meer informatie

Heb je onlangs een elektrische auto gekocht en moet je nu een laadpaal installeren? Dit kan een heel priegelig werkje zijn dat een elektricien beter voor je kan doen. Elektricien Louwmans heeft ruime ervaring met elektrotechniek en het installeren van laadpalen.

Elektricien Louwmans zonnepanelen

Zonnepanelen aansluiten

→ Meer informatie

Wij bereiden ons altijd goed voor voordat we de zonnepanelen aansluiten. Wij weten precies welke bekabeling we nodig hebben en hoe deze op de zonnepanelen aangesloten kunnen worden. Tijdens het monteren van de zonnepanelen dienen ze al op de juiste manier te worden aangesloten.

Elektricien Louwmans stopcontact

Stopcontact aansluiten

→ Meer informatie

Wij bereiden ons altijd goed voor voordat we de zonnepanelen aansluiten. Wij weten precies welke bekabeling we nodig hebben en hoe deze op de zonnepanelen aangesloten kunnen worden. Tijdens het monteren van de zonnepanelen dienen ze al op de juiste manier te worden aangesloten.

Overige diensten

U kunt bij ons terecht voor alle soorten elektra werkzaamheden. Van aanleggen en renoveren tot het oplossen van storingen, wij staan voor u klaar. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht, dus aarzel niet om contact op te nemen. De meest geschikte vakman vind je bij Louwmans!

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Lampen installeren

Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Elektra problemen
Elektronische installatie

Kortsluiting opsporen
Laadpaal installeren
Storingsdienst
Krachtstroom aanleggen
Inductiekookplaat aansluiten

Elektricien Werkendam nodig?

Ervaart u een stroomstoring, kortsluiting of ander elektronisch defect in de omgeving Werkendam? Dit overkomt iedereen wel eens een keer. Wij van elektricien Louwmans lossen uw problemen vakkundig en betaalbaar op! Zoek dus niet verder, wij helpen u met alle liefde verder. Door de jarenlange ervaring van onze elektriciens staan wij inmiddels bekend als dé elektricien van Nederland en Werkendam. Onze elektriciens werken efficiënt, zorgvuldig en zijn echte vakmannen. Zij lossen uw problemen snel voor u op. De ervaringen van onze klanten laten zien dat wij zeer gewaardeerd worden. Wij weten namelijk precies hoe we het beste de problemen voor u op kunnen lossen. Zo verlopen al onze afspraken efficiënt. Dit scheelt niet alleen voor u, maar ook voor ons tijd en geld.

Voor ons is het belangrijk dat onze elektriciens regelmatig bijgeschoold worden. Zo worden zij op de hoogte gehouden van de laatste regels en ontwikkelingen op het gebied van elektra. Dit kunnen zij dan in de praktijk toepassen en zo kunnen wij kwalitatief werk leveren. Door hun creativiteit, vakkundigheid en professionaliteit hebben onze klanten telkens weer een fijne ervaring. Voor ons is de klus geslaagd als wij u snel van uw elektra problemen hebben afgeholpen en dat u zo min mogelijk last ervaart. U kunt gerust onze elektriciens inschakelen voor alles omtrent elektra, denk aan onderhoud, reparaties en renovaties. U kunt ons bellen voor een afspraak.

Ook hebben wij een 24/7 spoedservice. Wij weten namelijk dat stroomstoringen zich op ieder moment van de dag kunnen voordoen. Wij vinden het belangrijk dat u snel van dit soort elektra problemen afgeholpen wordt zodat u snel weer verder kan met uw dagelijks leven. Onze elektriciens wonen ook bij u in de buurt, in Werkendam. Daarom zijn onze elektriciens snel ter plaatse. Wij sturen direct na uw telefoontje iemand naar u toe. Ook in het weekend of s’avonds. 

Voor welke elektra taken kan ik jullie inschakelen?

Onze elektriciens zijn vakkundig en kunnen u helpen met alle werkzaamheden omtrent elektra. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van stopcontacten, buiten elektra of verlichting aanleggen, storingen opsporen en oplossen, aardlekschakelaars doormeten of vervangen, groepenkasten uitbreiden, meterkast vervangen, renovatie van elektra en nog veel meer! Bel ons voor vragen, wij kunnen vrijwel alles voor u betekenen omtrent elektra.

Werken jullie ook in de avond?

Klopt, onze elektriciens werken wanneer zij een oproep krijgen, dus ook in de avond. Ze zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Vooral spoedopdrachten kunnen wij in de avond voor u oplossen. Voor grotere opdrachten maken wij met u een afspraak.

Hoe kan ik een afspraak met jullie maken?

Als u ons belt krijgt u een van onze medewerkers aan de lijn. Wij plannen dan direct een afspraak met u in wanneer het u uitkomt. Als het spoed heeft sturen wij direct iemand uw kant op. Twijfel niet en bel ons voor vragen of om een afspraak te maken.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Als u een particuliere klant bent kunt u bij ons pinnen of contant betalen. Wij zijn van te voren transparant over de prijs, u kunt hier gerust naar vragen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Als zakelijke klant heeft u ook de mogelijkheid om een factuur achteraf naar u te laten toesturen. Deze kunt u dan via de zaak betalen. Bel ons voor al uw vragen en elektra opdrachten.

Breiden jullie ook groepen uit?

Ja, onze elektriciens doen dit bijna dagelijks. Veel huizen hebben te weinig groepen, vooral oudere huizen hebben soms maar 3 groepen. Tegenwoordig is dit veel te weinig en moet het aantal groepen worden uitgebreid. Dit komt omdat we meer apparaten gebruiken en de apparaten gebruiken ook meer stroom. Denk aan vaatwassers, wasmachines, koelkasten etc. Deze grootverbruikers hebben eigenlijk allemaal een eigen groep nodig. Bedenk daarom vooraf hoeveel groepen u wilt en nodig heeft. Dit hangt af van uw apparaten die u nu heeft en die u nog wilt aanschaffen. Liever te veel dan te weinig, dan hoeft het maar één keer worden uitgebreid. In sommige gevallen moet de meterkast vervangen worden wanneer de groepen worden uitgebreid. Tenzij dit onlangs al is gebeurd. Bel ons voor al uw vragen of om een afspraak te maken.

Groepenkast vervangen of uitbreiden Werkendam

Van het vervangen van de groepenkast tot het uitvoeren van reparaties. Wij doen het dagelijks. Naast dat wij alle werkzaamheden zorgvuldig en snel uitvoeren, geven wij ook passend advies. Bijvoorbeeld over het samenstellen van de groepenkast of over hoeveel groepen u nodig heeft. Als betrouwbare elektricien weten wij precies hoe wij het beste kunnen helpen!

Groepenkast vervangen of uitbreiden

Heeft u een storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur.

24/7 spoeddienst
Veiligheid op #1

20 jaar ervaring
Snel op uw locatie

Binnen 24u
Eenvoudige werkwijze

Scherpe prijzen
Installatie en reparatie

elektra werkzaamheden van elektricien louwmans

Een ervaren team van elektriciens

Veiligheid en kwaliteit staat bij ons op 1. Als professionele elektricien kunnen wij alles voor u regelen wat betreft elektra. Wij plaatsen stopcontacten, maar kunnen uiteraard ook volledige elektrische installaties vernieuwen. Of het nu gaat om oude gebouwen of nieuwbouw woningen, onze elektriciens in Werkendam staan voor u klaar. Naast dat onze elektriciens periodiek geschoold worden, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken. Dit zorgt ervoor dat wij een breed scala aan elektrische werkzaamheden met hoogwaardige kwaliteit kunnen uitvoeren.

Lokale elektricien uit Werkendam

Wanneer u zoekt naar een elektricien in Werkendam, wilt u natuurlijk het liefst een lokale elektricien. Wij behoren al jaren tot een van de beste elektriciens uit de regio. Wij voorzien in alle elektrische behoeften, of het nu gaat om bestaande systemen in oude panden of het aanleggen van een nieuwe meterkast in een nieuwbouwwoning. Kortom, heeft u een professional nodig, dan bent u bij onze ervaren elektromonteur aan het juiste adres. Een scherpe offerte en goede communicatie, dat is wat u kunt verwachten!

elektra renoveren elektricien

Interessante elektra blogs

groepenkast blog

Groepenkast uitbreiden, wanneer is dit nodig?

De groepenkast is het hart van uw elektrische installatie en zorgt voor een veilige…

elektricien louwmans Verder lezen

Gas naar elektrisch blog

Overstappen van gas naar elektrisch

De laatste jaren zijn er steeds meer mensen die verstappen van gas naar elektra…

elektricien louwmans Verder lezen

elektricien louwmans

1 Fase of 3 fase, welke aansluiting heb je nodig?

We krijgen tegenwoordig steeds vaker de vraag, heb je een 1 fase of 3 fase aansluiting…

elektricien louwmans Verder lezen

Waarom kiezen voor Elektricien Louwmans

→ Onze monteur legt het uit!

Trustoo Elektricien Louwmans
Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

elektricien louwmans

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen.

Gratis offerte
24/7 Bereikbaar
Advies op maat
Snel op uw locatie
Professionele elektromonteur

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Liever direct een medewerker spreken?

085-0190035

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.
    Call Now Button