ClickCease

3 fasen aansluiting regelen zonder problemen, dat doet Elektricien Louwmans voor u!

24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
Geen extra kosten
Scherpe offerte
Snel op uw locatie
Professionele elektromonteur

Storing melden? Neem nu contact op!

3 fase aansluiting
Groepenkast samenstellen

Wij zijn 24/7 beschikbaar

Of het nu gaat om het aanleggen van een 3 fase aansluiting voor een kooktoestel, of wat anders, door te bellen naar, komt u direct in contact met onze ervaren elektriciens. Met onze 20 jaar ervaring, weten wij precies hoe we de 3 fase aansluiting voor u kunnen regelen.

Wanneer is een 3 fase aansluiting nodig?

Een 3-fase aansluiting bestaat uit drie kabels, ook wel fase genoemd, en wordt gebruikt wanneer er een hoge hoeveelheid energieverbruik plaatsvindt. Dit is dus bijvoorbeeld bij apparaten die een grote capaciteit vragen van uw stroomnetwerk, zoals een inductiekookplaat met meerdere pitten, een grote oven of iets totaal anders zoals een bubbelbad.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Heb ik al een 3 fase aansluiting toevallig?

Waar de meeste elektrische apparaten een 1-fase aansluiting gebruiken, is het best mogelijk dat u al een 3-fase aansluiting heeft in uw woning. Dit valt te controleren op de elektriciteitsmeter die zich in de meterkast bevindt. Als er een 3-fase groepenkast is, dan staat hier 3×220/230 V of 380/400V op genoteerd. Ook zouden er dan vier draden uit de onderkant van de groepenkast moeten komen.

Weet u het niet zeker of heeft u liever dat een expert hier naar komt kijken? Neem dan contact op met een ervaren elektricien uit uw buurt, deze komt zo snel mogelijk langs!

Waar dan ook in Nederland, altijd telefonisch bereikbaar

De elektriciens van Louwmans werken op een landelijke basis, dit betekend dat je overal in Nederland contact met ons op kan nemen en we bij u langs komen. De specialisaties van de elektromonteurs liggen zowel bij het herstellen van bestaande bedradingen, het onderhouden van en het installeren van nieuwe elektra en elektrische aansluitingen.

Of het nu gaat om het uitbreiden of vervangen van een groepenkast of meterkast, of het toevoegen van een andere fase-aansluiting hierbij, Elektricien Louwmans staat voor u klaar.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

3 fase aansluiting

Maatwerk voor iedere situatie

Wij leveren maatwerk op aanvraag, dus de kosten voor de opdracht worden ter plekke bepaald. Hierdoor worden er geen onnodige kosten in rekening gebracht. Liever vantevoren een prijsindicatie? en we spreken samen met u de opdracht goed door. Dit geeft niet alleen een helder beeld voor u over de kosten, maar ook voor onze elektriciens over de situatie.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Oude woning renoveren, of oude bedradingen aanwezig? Schakel hulp in!

Bij oude gebouwen kan het zijn dat de bedrading erg achterloopt, de bakelieten en kabels zijn dan versleten en brandgevaarlijk. Om kortsluiting te voorkomen, is het sterk aan te raden om hier naar te laten kijken. Veel oude kabels komen nog van de jaren 1930! Als je er vanuit gaat hoeveel hier inmiddels aan verbeterd kan worden, kan je het risico op kortsluiting maar het beste zo snel mogelijk verhelpen.

Neem contact op met +31 85 019 6291 en wij komen spoedig de bedrading vervangen!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Uw elektricien

Professionele monteurs

Uw lokale elektricien

Professionele elektricien

24/7 Service

Onze storingsdienst is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen. Neem direct contact met ons op wanneer u een stroomstoring heeft.

Veiligheid op de eerste plaats
24/7 direct hulp bij stroomstoring
Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
20 jaar ervaring

Heeft u een andere storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Stroomstoringen oplossen

Lampen installeren
Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Meterkast vervangen

Elektra problemen
Elektronische installatie
Elektra voor nieuwbouw
24/7 direct spoedhulp
Overige diensten

Call Now Button