ClickCease

Elektra aanleggen

Uw elektra laten aanleggen door een professionele elektricien? Bij ons staat veiligheid voorop!

elektricien louwmans Kookgroep en perilex

elektricien louwmans Groepenkasten

elektricien louwmans Renoveren en aanleggen

elektricien louwmans Freeswerkzaamheden

elektricien louwmans
elektricien louwmans

elektricien louwmans Aansluiten van inductiekookplaten

elektricien louwmans Installatie van perilex aansluitingen

elektricien louwmans Kookgroep aansluitingen

elektricien louwmans Aanleggen van krachtstroom

elektricien louwmans Vervangen van aardlekschakelaars

elektricien louwmans Aansluiten van zonnepanelen

elektricien louwmans Installatie van laadpalen

elektricien louwmans Vervangen van meterkasten

elektricien louwmans 1 Fase naar 3 fase aansluiting

elektricien louwmans Aanleggen van 3 fase aansluitingen

elektricien louwmans Extra groepen aanleggen

elektricien louwmans Groepenkast samenstellen

Elektra aanleggen in bestaande en nieuwbouwwoningen

Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht of gaat verbouwen, moet u natuurlijk aan stroom komen. Hiervoor moet u elektriciteit laten aanleggen. Maar ook in uw huidige woning komt het vaak voor dat elektra aangelegd moet worden. Bij Louwmans begrijpen we dat als geen ander. We zorgen ervoor dat uw woning van top tot teen wordt voorzien van veilige en betrouwbare elektrische installaties. Of het nu gaat om een aardlekschakelaar of tuinverlichting, wij regelen het. 

Onze ervaren elektriciens hebben ruime ervaring in elektra aanleggen in alle soorten woningen en kantoren, ook bij een grootschalig project met zware apparatuur.

elektra aanleggen
Uw lokale elektricien

Waar wij op letten als wij elektra aanleggen

Bij Louwmans streven we altijd naar kwaliteit en veiligheid bij elektriciteit aanleggen. We begrijpen dat stroom verbruiken een essentieel onderdeel is van uw dagelijks leven en daarom nemen we geen enkel risico als het gaat om de installatie ervan. Nieuwe elektra aanleggen is namelijk een breed begrip en wij zullen de nodige arbeidsuren maken om uw elektra keurig aan te leggen.

Wanneer onze ervaren elektricien elektra gaat installeren, houden ze rekening met verschillende factoren. We zorgen ervoor dat de aparaten gelijkmatig verdeeld worden en de elektrische bekabeling veilig wordt geplaatst, weg van water(leidingen) en andere potentieel gevaarlijke elementen.

Daarnaast letten we op de juiste dimensionering van de bekabeling, zodat er voldoende stroom kan worden geleverd zonder overbelasting. Wij zullen dus altijd rekening houden met de maximale belasting en zullen waar nodig de belasting van de apparaten gelijkmatig verdelen. In uw badkamer worden bijvoorbeeld vier zones onderscheiden. Ook als u een aparte groep nodig heeft, kunnen wij deze, samen met andere extra opties, veilig aansluiten.

Verschillende soorten elektra aanleggen

Onze elektriciens kunnen u adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie en zorgen voor een vakkundige installatie, ook voor grote projecten. Wij kunnen u helpen met verlichting plaatsen, stopcontacten aansluiten en schakelaars, een extra groep aanleggen voor apparaten die veel stroom verbruiken of zelfs uw gehele meterkast vervangen. Het aanleggen van elektra was nog nooit zo makkelijk!

We werken ook met hoogwaardige materialen en componenten om ervoor te zorgen dat de elektriciteit duurzaam is en voldoet aan alle geldende normen en voorschriften. U kunt erop vertrouwen dat onze elektriciens hun vakmanschap en expertise inzetten om ervoor te zorgen dat uw elektrische systeem optimaal functioneert. Heeft u een kleine klus of een lastige klus? Geen probleem. Wij voorzien uw complete woning van verschillende werkzaamheden.

Wij zijn ook bekend met verschillende soorten elektra aanleggen. We zorgen ervoor dat de elektrische infrastructuur naadloos wordt geïntegreerd in het ontwerp van uw nieuwe woning.

Stopcontact doorlussen
Wat is een fornuisgroep

Zelf stroom aanleggen of laten doen?

Elektra aanleggen kan een complexe en delicate taak zijn. Hoewel sommige mensen zelf elektra aanleggen om kosten te besparen, is het belangrijk om de risico’s en uitdagingen die hiermee gepaard gaan te begrijpen.

Wanneer u elektriciteit gaat aanleggen, zoals een extra stopcontact, perilex aansluiting, of verlichting, raden we aan om dit over te laten aan professionele elektriciens. Waarom? Omdat elektriciteit gevaarlijk kan zijn als het niet op de juiste manier wordt behandeld. Heeft u zelf bijvoorbeeld wel eens stopcontacten geplaatst die het vervolgens niet deed of kortsluiting gaf? Een verkeerde installatie aansluiten kan namelijk leiden tot kortsluiting, inwendige storing, brandgevaar, elektrische schokken en kan zelfs oververhitting veroorzaken.

Met onze expertise, kunt u er zeker van zijn dat elektriciteit aanleggen op een veilige en correcte manier wordt uitgevoerd. Met onze kennis weet u zeker dat uw elektrisch apparaat, lichtschakelaars, lampen, standaard bedrading, extra groep en andere aansluitingen goed zullen werken zonder dat er een groep belast word of andere problemen ontstaan. Of het nu een grootschalig project is, of het aanleggen van elektra in een bepaalde ruimte. Wij staan voor u klaar!

Onderhoud en nazorg van uw elektrische installatie

Onze betrokkenheid beperkt zich niet alleen tot het aanleggen van elektra. We hechten ook veel waarde aan uitstekende nazorg en onderhoudsservices voor uw elektriciteit. We begrijpen dat een goed functionerend elektrisch systeem essentieel is voor uw comfort en veiligheid.

Dit is vooral belangrijk bij zware apparatuur of zwaardere apparaten, zoals een elektrische oven of kookplaat, welke veel stroom verbruiken en makkelijk oververhitting veroorzaken. Onze elektriciens kunnen regelmatig onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie optimaal blijft presteren. U kunt ook bij ons terecht bij kortsluiting en storingen.

Onze elektriciens zijn op de hoogte van de nieuwste regelgeving en veiligheidsnormen en hebben de juiste vaardigheden en kennis om de elektrische installatie tot in de puntjes uit te voeren. Bovendien kunnen we u adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften en zorgen we voor een professionele afwerking van de installatie. Elektra aanleggen was nog nooit zo eenvoudig!

elektra aanleggen
1 fase of 3 fase

Schakel onze hulp in als u elektriciteit gaat aanleggen!

Wilt u elektriciteit laten aanleggen? Bij Louwmans staan we klaar om u te helpen met al uw elektrische behoeften. Of het nu gaat om het aanleggen van elektra in nieuwbouwwoningen, een laadpaal plaatsen, het verhelpen van storingen of het oplossen van kortsluitingen, wij bieden betrouwbare en professionele elektrische diensten voor uw complete woning, inclusief groepenkast, kabels, leidingen, verlichting, stopcontact, schakelaar en andere elektra.

Onze ervaren elektriciens beschikken over de expertise en kennis om uw elektrische installatie veilig en efficiënt aan te leggen, en kunnen u adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie. Door onze hoogwaardige materialen, vakmanschap en naleving van alle geldende normen en voorschriften, kunt u erop vertrouwen dat uw elektrische systeem optimaal functioneert en uw veiligheid gewaarborgd is. Neem contact op voor meer informatie!

Veelgestelde vragen over elektra aanleggen.

Van krachtstroom aanleggen tot elektra renoveren, er komt een hoop bij kijken. Het is dus logisch dat je vragen hebt. Staat je vraag er niet tussen? Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar.

Bel 085-0190035

Wat kost het aanleggen van elektriciteit?

Elektricien Louwmans informeert u graag over wat het kost om elektra te laten aanleggen door een professionele installateur. Het is echter heel lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven aangezien de prijs kan variëren van €500,- tot enkele duizenden euro’s. Het landelijke gemiddelde voor het aanleggen van elektriciteit in een gehele woning is €3700,-. Maar wilt u alleen een stopcontact trekken of een groep laten plaatsen dan zal het maar een paar honderd euro kosten. Voor een gepersonaliseerd advies kunt u 24/7 contact met ons opnemen.

Mag ik zelf elektra vervangen in de groepenkast?

Zelf veranderingen aanbrengen in een stoppenkast mag natuurlijk wel, maar is niet verstandig. Ten eerste is het erg ingewikkeld, dus de gemiddelde doe-het-zelver kan dit gewoon niet zelf doen. Ten tweede kunnen kleine foutjes catastrofale gevolgen hebben. U kunt uzelf elektrocuteren, apparaten beschadigen en zelfs brand veroorzaken. Het vervangen van een groepenkast kan dan ook beter overgelaten worden aan een ervaren elektricien. Op die manier weet u zeker dat het goed en veilig gebeurt. Ten derde willen de verzekeringsmaatschappijen ook liever niet dat u zelf deze ingrijpende klussen doet, want als het misgaat dan kan het zijn dat ze de schade niet vergoeden.

Wat zijn enkele veelgemaakte fouten die ik moet vermijden bij het laten aanleggen van elektriciteit?

Hieronder een lijstje waar u op kunt letten om niet in de fout te gaan met het laten aanleggen van elektra.

 • Te veel betalen voor een elektricien. Vergelijk offertes.
 • Niet naar keurmerken en certificeringen kijken. Vermijdt dat u later opnieuw iemand langs moet laten komen omdat het de eerste keer niet goed gedaan is.
 • Geen loze leidingen overwegen. Het is namelijk zeer belangrijk om nu al na te denken wat u toekomstige elektrische behoeften kunnen zijn. Denk aan zonnepanelen of laadpalen.
 • Niet alle klusjes tegelijkertijd laten doen. Voor elk klusje opnieuw iemand inhuren is vele malen duurder.
Welke elektra klussen kan ik zelf doen?

We zouden nalatig zijn als we u niet ook laten weten dat er enkele elektrische taken in huis zijn die we als veilig doe-het-zelf werk zouden kunnen categoriseren.

De belangrijkste elektrische klussen die u zelf veilig ​​kunt uitvoeren zijn bijvoorbeeld kleine reparaties, standaard bedrading aanleggen of vervangingen. Oook het vervangen van oude of beschadigde draden, het vervangen van een stroompunt, stopcontacten plaatsen en verlichting installeren (plafondlampen en/of lichtschakelaars) zijn allemaal goed te doen.

Houd er echter rekening mee dat u geen doe-het-zelf-elektrische werkzaamheden mag uitvoeren als deze zich in een badkamer of keuken bevinden of zich buiten bevinden; deze klussen vereisen altijd een specialist.

Zelf meerdere groepen installeren in de meterkast?

Wilt u zelf één of meerdere groepen installeren in de groepenkast? Dat is begrijpelijk, maar is het wel veilig? Het antwoord is simpel: NEE.

Ons advies is om een erkende elektricien in te huren om dit werk voor u te laten doen. Op die manier loopt u geen risico om onder stroom te komen bij het installeren ervan.

Als u er toch voor kiest om het zelf te doen en er ontstaat kortsluiting of zelfs brand, dan kan de verzekering weigeren om uit te keren vanwege de zelfgeplaatste extra groep.

Daarom is het advies om, als u zelf een extra groep wilt installeren in uw meterkast, deze eerst te laten controleren door een gecertificeerde elektricien en daar schriftelijk bevestiging van te vragen.

Het aansluiten van een extra groep in de meterkast moet eigenlijk nooit zelf gedaan worden, tenzij u veel kennis hebt van elektriciteitsinstallaties.

Heeft u een vraag over het aanleggen van elektra?

Neem contact op met een installateur

Waarom kiezen voor Elektricien Louwmans

→ Onze monteur legt het uit!

Trustoo Elektricien Louwmans
Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Interessante elektra aanleggen blogs

BLOG 1 Fase of 3 fase, welke aansluiting heb je nodig blog

1 Fase of 3 fase, welke aansluiting heb je nodig?

We krijgen tegenwoordig steeds vaker de vraag, heb je een 1 fase of 3 fase aansluiting nodig…

elektricien louwmans Verder lezen

BLOG Overstappen van gas naar elektrisch blog

Overstappen van gas naar elektrisch

De laatste jaren zijn er steeds meer mensen die verstappen van gas naar elektra. Zowel koken, als…

elektricien louwmans Verder lezen

BLOG Stoppenkast vervangen voor een nieuwe meterkast blog

Stoppenkast vervangen voor een nieuwe meterkast

Als u een wat ouder huis heeft, dan kan het zijn dat u nog een stoppenkast heeft in plaats van een…

elektricien louwmans Verder lezen

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

U ontvangt direct de beste offerte.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.

  elektricien louwmans
  elektricien louwmans

  Herman helpt u verder

  Wij zijn 24/7 bereikbaar
  Gecertificeerde specialisten
  Inclusief goede garanties
  Alle elektra werkzaamheden
  Ruim 15 jaar ervaring
  Altijd een prijsindicatie vooraf
  Call Now Button