Groepenkast vervangen? Bel direct!

laagste prijs 24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
laagste prijs Geen extra kosten

laagste prijs  Scherpe tarieven
laagste prijs Snel op uw locatie
laagste prijs Ervaren elektromonteur


Storing melden? Neem nu contact op!

Altijd een monteur in de buurt

GROEPENKAST EN METERKAST LATEN VERVANGEN

Groepenkast vervangen met spoed?

Een groepenkast is cruciaal voor een elektronische installatie. Binnen de groepenkast komt stroom binnen en elektriciteit wordt daar dan over uw woning verdeeld. Het kan heel goed zijn dat uw groepenkast niet aan de actuele regelgeving voldoet. Is dat het geval?  U kunt het beste uw groepenkast vervangen. Onze elektriciens bij u in de buurt kunnen dit snel, secuur en deskundig doen!

Teruggebeld worden door een elektricien?

   

  Uw lokale elektricien

  Professionele monteurs

  A

  Professionele elektricien

  24/7 Service

  Professionele Elektricien beschikt over een landelijk netwerk van zeer ervaren lokale installateurs. Onze installateurs staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

  laagste prijs  Veiligheid op de eerste plaats
  laagste prijs  24/7 direct hulp bij stroomstoring
  laagste prijs  Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
  laagste prijs  20 jaar ervaring

  Onze dagelijkse diensten afgelopen 20 jaar

  Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

  Groepenkast vervangen

  meterkast vervangen

  Uw elektra en groepenkasten aanleggen

  Heeft uw groepenkast een tekort aan groepen? Heeft u meer elektrische apparaten dan er groepen zijn? Geen probleem wij kunnen u hierbij helpen. Onze lokale en ervaren elektricien helpt u dan graag verder. Wij kunnen op basis van uw wensen u optimaal helpen. Onze elektriciens kunnen groepenkasten heel mooi en netjes plaatsen. Onze opdrachten behandelen wij met veel zorg en kunnen u daarom mooie kasten aanbieden. Tenslotte leggen wij ook nieuwe verbindingen aan. Wij helpen u met alle liefde verder.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Nieuwe groepenkast zorgt voor een veilige leef- en werkomgeving

  Met een oudere groepenkasten is het hoogstwaarschijnlijk dat deze niet van een aardlekschakelaar is voorzien. Dit is risicovol, omdat een aardlekschakelaar functioneert als beveiliging voor uw elektrische installatie. Een aardlekschakelaar voorkomt gevaarlijke situaties. Deze zet elektronische installaties tijdelijk uit bij bijvoorbeeld lekstromen. Als uw aardlekschakelaar het niet doet is dat dus enorm gevaarlijk. Roep ons nu op voor een herstel of vernieuwing van uw groepenkast. Wij helpen u graag verder en staan klaar voor u.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  groepenkast vervangen
  elektra diensten

  Groepenkast uitbreiden of vervangen

  Bent u van plan om uw elektrische installatie uit te breiden? Dat gaat dan vaak hand in hand met het vervangen van de groepenkast. Bij een renovatie is de kans dat uw huidige groepenkast tekort valt groot. Schakel ons in als u uw elektra netwerk wilt uitbreiden. Onze gecertificeerde elektriciens zorgen ervoor dat uw nieuwe elektronica eenvoudig kunnen aansluiten. Wilt u meerdere groepen toevoegen? Geen enkel probleem! Dat doen wij namelijk ook. Wilt u uw mogelijkheden weten? Vraag dit na bij één van onze experts. Bel nu voor deskundig advies of om een afspraak in te plannen. Wij zijn ook bij u in de buurt actief!

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Particulieren en Zakelijke Samenwerkingen

  Onze elektromonteurs zijn niet alleen voordelig, maar ook nog eens gediplomeerd op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten. 

  Het is vooral aanbevolen om bij een nieuwbouwwoning een elektromonteur in te schakelen. Deze weet van a tot z alles wat er bij een nieuwbouw gebouw moet gebeuren wat betreft elektra. Wij scholen onze elektriciens periodiek bij om de actuele eisen, regels en ontwikkelingen bij te houden. Aarzel geen moment langer en schakel ons nu in om u te helpen met alles wat betreft nieuwbouw woningen.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  elektricien spoed

  Oude gebouwen vernieuwen

  elektrotechniek

  Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachtst gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Het is verstandig om deze zo snel mogelijk te vervangen of herstellen. Zeker omdat de bedradingen toen door simpele metalen buizen werden getrokken. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig. 

  Tegenwoordig maken wij elektriciens gebruik van PVC buizen. Dit is veiliger, omdat elektriciteit hierin niet kan leiden. Risico op kortsluiting is meteen een stuk kleiner. Stroom is op deze manier effectiever en veiliger. Onze ervaren elektriciens zijn met name gespecialiseerd in het renoveren of vervangen van elektriciteit in oude panden. Dit is een opdracht die wij steeds vaker krijgen. Graag helpen wij met het realiseren van een veilige en comfortabele woonomgeving. Heeft u ons nodig? Twijfel dan niet langer en schakel ons nu in voor uw elektra project. Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en erkende elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op. 

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Nieuwbouw aanvullen

  elektrostoring

  Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toon op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw. U wilt uiteraard dat de tekeningen goed overgebracht worden in de realiteit. Mooi! Dat willen wij namelijk ook. Stopcontacten, meterkasten, aansluitpunten etc. moeten geplaatst worden met veel aandacht en zorg.

  Onze elektromonteurs zal zich hiermee  bezighouden. Onze elektriciens werken altijd volgens de NEN3140 en NEN1010 normen. Onze ervaren elektricien zal de bedradingen mooi en netjes plaatsen naar de plek waar de stopcontacten zijn. Uiteraard zal die ook de bedradingen netjes aan de andere kant eruit laten komen aan de meter- en groepenkast. Tenslotte kunt u ook terecht bij ons voor de installatie van bijvoorbeeld stopcontacten en lichtschakelaars. Wij zijn landelijk werkzaam en helpen u graag hiermee. Neem direct contact op met ons en wij sturen u één van onze gecertificeerde elektromonteurs op.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!


  Herstel of vervangen groepenkasten en meterkasten

  kortsluiting

  Een groepenkast vervangen of herstellen is niet zo makkelijk gedaan. Een eitje voor onze monteurs, aangezien ze dit dagelijks doen. Een groepenkast helemaal vervangen of uitbreiden heeft bepaalde skills nodig die onze monteurs beheersen. Uw gehele woning of pand wordt met behulp van de groepenkast van stroom voorzien. Dit is dus zeker een klus die goed uitgevoerd moet worden. Leun achterover en laat onze groepenkast expert dit voor u doen. Als u een groepenkast wilt uitbreiden, is dat ook een mogelijkheid die onze monteurs kunnen realiseren. Onze experts zijn ook bij u in de buurt actief. Wij zijn landelijk werkzaam en helpen u graag. Twijfel niet om onze ervaren monteurs in te schakelen. Neem direct contact op met onze centrale!

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Aanleggen van elektra door een ervaren professional

  alarminstallatie

  Ongeacht hoe lastig de klus is, wij helpen u graag. Onze elektriciens hebben genoeg ervaring om elk gebrek op te lossen. Mogelijk bevindt u zich momenteel in een gevaarlijke woon- of werkomgeving. Neem geen risico door het zelf te repareren. Het kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Onze elektriciens zijn landelijk werkzaam en helpen u graag verder. Schakel in zo een geval ons in om uw omgeving te analyseren. Uw omgeving wordt met onze hulp veilig.

  In het geval dat u het zelf gaat repareren, kunnen wij u deskundig advies aanbieden als ondersteuning.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Overige diensten

  laagste prijs Stopcontacten
  laagste prijs Aardlekschakelaars 
  laagste prijs Groepenkast uitbreiden
  laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen
  laagste prijs Lampen installeren
  laagste prijs Perilex aansluitingen

  Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

  laagste prijs Renovatie van elektra
  laagste prijs Schakelaars en bekabelingen
  laagste prijs Elektra problemen
  laagste prijs Elektronische installatie
  laagste prijs Overige electra diensten

  elektrische apparaten aansluiten

  Het is onwaarschijnlijk dat iemand in Nederland zonder elektriciteit leeft. Het is bijna onmogelijk met onze behoeftes. Goedwerkende elektriciteit is een must. Niet alleen is het comfortabel om goedwerkende elektriciteit te hebben, maar ook nog eens een stuk veiliger. 

  laagste prijs 24/7 direct hulp bij stroomstoring

  laagste prijs Veiligheid op de eerste plaats

  laagste prijs Snel op uw locatie

  laagste prijs 20 jaar ervaring

  laagste prijs Helpen bij spoed storingen

  laagste prijs Installatie en reparatie

  laagste prijs Binnen 24u

  laagste prijs Eenvoudige werkwijze

  laagste prijs Scherpe prijzen

  Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

  Heeft u last van een stroomstoring? Dat is enorm vervelend en kan alles stil zetten. Als organisatie kan u dit veel geld kosten. Wat een nare situatie! Gelukkig kunnen wij u snel komen helpen. Wij raden wel eerst aan om te controleren of de buren hier ook last van hebben. Zo ja, dan ligt dit aan het algemene stroombeheer. Zo niet, dan moet u dit zelf oplossen. Hier komen wij in het plaatje. U kunt ons oproepen om u hierbij te helpen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer stroom en daar zorgen wij voor. 

  Het probleem kan snel opgelost worden, maar het kan ook zo zijn dat uw elektrische bedrading opnieuw aangelegd moet worden. Dit heeft vrijwel altijd met de veiligheid te maken en nieuwe wetgeving. Hoe dan ook komen wij u graag helpen en adviseren wij u ook hierbij. Er is een grote kans dat wij bij u in de buurt werkzaam zijn. Twijfelt u? Bel dan even om hier zeker van te zijn. Neem meteen contact op en spreek met één van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst. 

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Storingsdiensten

  Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en erkende elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op. 

  Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

  elektra renoveren

  Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Particulieren en Zakelijke klanten

  elektricien inschakelen

  Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Nieuwbouwwoning elektrische installatie

  elektra nieuwbouwwoning

  Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Heeft u een ander storing of een vraag?

  Neem contact op met een installateur

  Wat zeggen klanten over ons?


  2 reviews – 1 foto

  1 maand geleden
  Bedankt voor de snelle en goede service. Mijn kortsluiting werd snel opgelost en de aardige elektricien was ook snel ter plaatse

   

  2 maanden geleden
  Ik bel al jaren de meest vriendelijke en betrouwbare elektricien van Almere. Ze lossen alles zeer snel en vakkundig op


  3 reviews – 1 foto

  3 maanden geleden
  Kwaliteit, Responsiviteit. Top dat ze ook in het weekend snel konden komen. Wij zijn heel tevreden over Louwmans Elektra en zullen hun volgende keer zeker weer bellen.

   
  – 1 foto

  3 maanden geleden
  De elektricien heeft bij ons een nieuwe groepenkast geplaatst en een aantal stopcontacten vervangen. Alles ziet er heel netjes uit. De elektricien was aardig en behulpzaam en dacht met ons mee. Ook over de prijs waren wij tevreden

  laagste prijs Stopcontacten

  laagste prijs Aardlekschakelaars

  laagste prijs Groepenkast uitbreiden

  laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen

  laagste prijs Lampen installeren

  laagste prijs Perilex aansluitingen

  laagste prijs Renovatie van elektra

  laagste prijs Schakelaars en bekabelingen

  laagste prijs Elektra problemen

  laagste prijs Elektronische installatie

  laagste prijs Overige diensten

  Call Now Button