Elektricien in Hengelo nodig? Bel direct!

24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
Geen extra kosten
Scherpe offerte
Snel op uw locatie
Groepenkast vervangen
Perilex aansluitingen
Professionele elektromonteur

Storing melden? Neem nu contact op!

Elektricien Hengelo

Wij werken 30km+ rondom Hengelo

Met spoed een elektricien nodig in Hengelo?

Momenteel op een zoektocht naar een ervaren elektricien bij u in de omgeving? Dan bent u aan het juiste adres. Onze elektriciens zijn betrouwbaar en gediplomeerd. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van onder andere groepenkasten, stopcontacten en meterkasten.

Borne
Delden
Haaksbergen
Goor

Overdinkel
Oldenzaal
Vriezenveen
Ootmarsum

Zit uw woonplaats hier niet tussen? Goed mogelijk dat wij toch u van dienst kunnen zijn, neem in dat geval direct contact met ons op.

Bel ons op  085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

elektricien

Uw elektricien

Professionele monteurs in Hengelo

Uw lokale elektricien

Professionele elektricien

24/7 Service

Professionele Elektricien is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. Onze elektriciens staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

Veiligheid op de eerste plaats
24/7 direct hulp bij stroomstoring
Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
20 jaar ervaring

Elektricien

Heeft u een elektricien nodig? Elektricien Louwmans staat 24/7 voor u klaar. Voor stroomstoringen of spoed zijn wij snel bij u op locatie. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen. Bij ons gaat dit echter niet ten koste van de kwaliteit van het werk. Wij werken namelijk met zeer ervaren en professionele elektriciens.

Onze dagelijkse diensten

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning ontkomt u niet aan het aanleggen van nieuwe meterkast in huis. De elektriciens van Louwmans helpen u bij het aanleggen of vervangen van elektra in uw woning of bedrijfspand!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektra storingen 24/7

elektrostoring

Onze 24/7 storingsdienst gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert hierbij direct voor een passende oplossing te zorgen. Zo wordt een brand en een nieuwe kortsluiting voorkomen. Veiligheid staat bij ons op nummer 1.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Groepenkast vervangen

groepenkast vervangen

De groepenkast is essentieel voor uw woning. Een groepenkast zorgt namelijk voor de regulering van de elektriciteit in huis, door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. We vervangen 1 tot aan 20 groepenkasten per dag.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektrotechniek

elektrotechniek

Als het gaat om elektrotechniek weten we precies om welke technische aspecten het gaat. De elektriciens van Louwmans helpen u vakkundig bij de uitvoer van diverse klussen op het gebied van elektra.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektra aanleggen

elektra aanleggen
Het is voor ons erg belangrijk om onze elektriciens periodiek geschoold worden over nieuwe trends, eisen, regels en ontwikkelingen wat betreft elektra. Op deze manier blijven ze altijd op de hoogte en kunnen ze dit praktisch toepassen.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Kortsluitingen

kortsluiting

Wanneer er een kortsluiting is bij u thuis kan er slechte gevolgen hebben. Grote risico’s lopen op. De installateurs van Louwmans staan voor u klaar om het juiste oplossingen te bieden!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Overige diensten

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Lampen installeren

Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Elektra problemen
Elektronische installatie

Kortsluiting opsporen
Laadpaal installeren
Storingsdienst
Krachtstroom aanleggen
Inductiekookplaat aansluiten

Waarom voor onze ervaren elektriciens kiezen?

Elektricien Louwmans is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. U kunt bij ons terecht voor alle elektra werkzaamheden en advies op maat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

24/7 direct hulp bij stroomstoring
Veiligheid op de eerste plaats
Snel op uw locatie

20 jaar ervaring
Helpen bij spoed storingen
Installatie en reparatie

Binnen 24u
Eenvoudige werkwijze
Scherpe prijzen

Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u een technische storing of een stroomstoring maar weet u niet wat u moet doen? Geen paniek! Bij problemen met verlichting, werkt de bel niet meer of een keukenapparatuur, of heb je helemaal geen stroom? Bel dan onze storingsdienst van Louwmans. Voor urgentie staan onze installateurs binnen 30 minuten voor de deur.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

elektricien louwmans

Storingsdiensten

Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en ervaren elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op.

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

elektra renoveren elektricien
Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Particulieren en Zakelijke klanten

elektricien inschakelen
Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

particulier en zakelijke elektriciens
Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Heeft u een andere storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

Vincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

Melissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

Stuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

Hans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Elektricien Hengelo

Zoekt u de meest professionele en ervaren elektricien die er in Hengelo te vinden is? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Elektriciens Louwmans is precies wat u zoekt. Door hun jarenlange ervaring en vakkundige elektriciens in dienst voldoen zij aan deze beschrijving. Daarnaast zijn wij ook nog eens zeer betaalbaar. Twijfel niet langer en schakel ons in voor uw klussen! Inmiddels staan wij bekend als dé elektricien van Hengelo. Door onze klanten wordt onze service en professionaliteit al jaren gewaardeerd en dat is iets waar wij zeer trots op zijn. Wij lossen alle elektra problemen efficiënt en vakkundig voor u op. Ervaart u elektra problemen of wilt u bijvoorbeeld stroom laten aanleggen? Bel ons direct.

Voor ons, van elektricien Louwmans is het belangrijk dat onze monteurs altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen omtrent elektra. De elektriciens bij ons in dienst zijn gespecialiseerd in elektra en worden regelmatig bijgeschoold. Ook is het voor ons belangrijk dat onze vakmannen betrouwbaar en klantvriendelijk zijn. Daarom kunnen wij stellen dat wij een expert zijn op het gebied van elektra en wij leveren de beste service.

U kunt ons bellen voor alle opdrachten omtrent elektra. Soms gaat het om iets kleins zoals het vervangen van een stopcontact, soms gaat het om het aanleggen van elektra in een gehele woning. Ook voor noodgevallen schakelt u ons in. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar voor spoed, dus ook in de avond en in het weekend kunt u ons bellen voor zaken als stroomstoringen en kortsluitingen. Wij komen dan direct naar u toe en lossen dit snel voor u op. Wij snappen namelijk heel goed dat het vervelend kan zijn om zonder stroom te zitten. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken en lossen wij dit soort problemen snel voor u op. U kunt 24/7 op onze vakkundigheid rekenen. Heeft u nu een noodgeval? Bel ons direct!

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor elektricien Louwmans?

Wij zijn niet alleen ervaren en vakkundig, wij zijn een professioneel en gerespecteerd bedrijf. Daarnaast zijn onze tarieven ook nog eens zeer betaalbaar en zijn wij 24/7 bereikbaar voor al uw vragen en om een afspraak te maken. Voor spoedgevallen komen wij direct uw kant op en zijn elektra problemen snel verholpen. Ook voor grote klussen zoals het aanleggen van elektra binnen of buiten, groepenkast uitbreiden of uw meterkast vervangen kunt u ons inschakelen. Onze elektriciens zijn echte vakmannen die gespecialiseerd zijn in elektra. Zij helpen u met alle liefde verder. Als u zelf weinig kennis heeft van elektra is het niet verstandig zelf dit soort taken te doen. Het kan gevaarlijk zijn en als het fout is gebeurd bent u nog verder van huis. Schakel daarom een professional in van elektricien Louwmans.

Ik wil buiten elektra laten aanleggen, doen jullie dit ook?

Jazeker, wij kunnen u helpen met vrijwel alle taken omtrent elektra, dus ook met het aanleggen van elektra in uw tuin, balkon of andere locatie buiten. Bij het aanleggen van elektra buiten komt nog meer kijken dan bij het aanleggen van elektra binnenshuis. Het is daarom verstandig om dit door een expert te laten doen. Er zijn andere materialen nodig, alles moet namelijk vochtbestendig zijn en het moet goed en secuur gebeuren, als de bedrading toch vochtig wordt kan dit veel problemen opleveren, vooral als uw elektra van buiten is aangesloten op uw elektra binnenshuis. Zorg ervoor dat het goed gebeurt en dat u er daarna niet meer naar hoeft om te kijken. Onze elektriciens hebben dit al vaak gedaan en helpen u daarom vakkundig verder. 

Hoe kan ik een afspraak maken met elektricien Louwmans?

Als u ons belt krijgt u direct een elektricien aan de lijn. Leg uw probleem of klus aan ons uit en afhankelijk van de klus maken wij met u een afspraak. Bij spoed sturen wij direct een elektricien uw kant op.

Ik heb een spoedopdracht, hoe snel kunnen jullie hier zijn?

Ten eerste zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoed, dus u kunt ons ook in het weekend of in de avond bellen als u bijvoorbeeld last heeft van een stroomstoring. Daarbij hebben wij een landelijk netwerk van elektriciens, er is dus altijd een elektricien bij u in de buurt en die sturen wij dan direct uw kant op. U hoeft dus niet lang te wachten tot er een een elektricien voor uw deur staat om uw probleem op te lossen.

Hoe kan ik betalen?

Bent u een particuliere klant? Dan hebben wij de mogelijkheid om te pinnen of om contant te betalen. Als zakelijke klant kunt u ook achteraf een e-mail met factuur toegezonden krijgen. 

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Stroomstoringen oplossen

Lampen installeren
Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Meterkast vervangen

Elektra problemen
Elektronische installatie
Elektra voor nieuwbouw
24/7 direct spoedhulp
Overige diensten

Call Now Button