Elektricien in Huizen nodig?
Bel direct!

laagste prijs 24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
laagste prijs Geen extra kosten

laagste prijs  Scherpe offerte
laagste prijs Snel op uw locatie
laagste prijs Professionele elektromonteur


Storing melden? Neem nu contact op!

Wij werken in Huizen

Wij werken 30km+ rondom Huizen

Met spoed een elektricien nodig in Huizen?

Momenteel op een zoektocht naar een ervaren elektricien bij u in de omgeving? Dan bent u aan het juiste adres. Onze elektriciens zijn betrouwbaar en gediplomeerd. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van onder andere groepenkasten, stopcontacten en meterkasten.

laagste prijs Huizerhoogt
laagste prijs Valkeveen
laagste prijs Bikbergen
laagste prijs Blaricum   

Zit uw woonplaats hier niet tussen? Goed mogelijk dat wij toch u van dienst kunnen zijn, neem in dat geval direct contact met ons op.

laagste prijs Bijvanck
laagste prijs Vierde Kwadrant
laagste prijs Crailo
laagste prijs Laren 

Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Teruggebeld worden door een elektricien?

   

  Uw lokale elektricien

  Professionele monteurs in Huizen

  Professionele elektricien

  24/7 Service

  Professionele Elektricien beschikt over een landelijk netwerk van zeer ervaren lokale installateurs. Onze installateurs staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

  laagste prijs  Veiligheid op de eerste plaats
  laagste prijs  24/7 direct hulp bij stroomstoring
  laagste prijs  Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
  laagste prijs  20 jaar ervaring

  Onze dagelijkse diensten afgelopen 20 jaar

  Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

  Elektra storingen 24/7

  Onze 24/7 storingsdienst gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert hierbij direct voor een passende oplossing te zorgen. Zo wordt een brand en een nieuwe kortsluiting voorkomen. Veiligheid staat bij ons altijd op nummer 1.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Meterkast vervangen

  Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning ontkomt u niet aan het aanleggen van nieuwe meterkast in huis. De elektriciens van Louwmans helpen u bij het aanleggen of vervangen van elektra in uw woning of bedrijfspand!

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Groepenkast vervangen

  De groepenkast is essentieel voor uw woning. Een groepenkast zorgt namelijk voor de regulering van de elektriciteit in huis, door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. Echter vervangen we van 1 tot aan 20 groepenkasten per dag

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!


  Elektrotechniek

  Als het gaat om elektrotechniek weten we precies om welke technische aspecten het gaat. De elektriciens van Louwmans helpen u vakkundig bij de uitvoer van diverse klussen op het gebied van elektra.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Elektra aanleggen

  Het is voor ons erg belangrijk om onze elektriciens periodiek geschoold worden over nieuwe trends, eisen, regels en ontwikkelingen wat betreft elektra. Op deze manier blijven ze altijd op de hoogte en kunnen ze dit praktisch toepassen. 

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Kortsluitingen

  Wanneer er een kortsluiting is bij u thuis kan er slechte gevolgen hebben. Grote risico’s lopen op. De installateurs van Louwmans staan voor u klaar om het juiste oplossingen te bieden!

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Overige diensten

  laagste prijs Stopcontacten
  laagste prijs Aardlekschakelaars 
  laagste prijs Groepenkast uitbreiden
  laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen
  laagste prijs Lampen installeren
  laagste prijs Perilex aansluitingen

  Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

  laagste prijs Renovatie van elektra
  laagste prijs Schakelaars en bekabelingen
  laagste prijs Elektra problemen
  laagste prijs Elektronische installatie
  laagste prijs Overige electra diensten

  Waarom voor onze erkende elektriciens kiezen?

  Het is onwaarschijnlijk dat iemand in Nederland zonder elektriciteit leeft. Het is bijna onmogelijk met onze behoeftes. Goedwerkende elektriciteit is een must. Niet alleen is het comfortabel om goedwerkende elektriciteit te hebben, maar ook nog eens een stuk veiliger. 

  laagste prijs 24/7 direct hulp bij stroomstoring

  laagste prijs Veiligheid op de eerste plaats

  laagste prijs Snel op uw locatie

  laagste prijs 20 jaar ervaring

  laagste prijs Helpen bij spoed storingen

  laagste prijs Installatie en reparatie

  laagste prijs Binnen 24u

  laagste prijs Eenvoudige werkwijze

  laagste prijs Scherpe prijzen

  Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

  Heeft u een technische storing of een stroomstoring maar weet u niet wat u moet doen? Geen paniek! Bij problemen met verlichting, werkt de bel niet meer of een keukenapparatuur, of heb je helemaal geen stroom? Bel dan onze storingsdienst van Louwmans.

  Voor urgentie staan onze installateurs binnen 30 minuten voor de deur.

   

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Storingsdiensten

  Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en erkende elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op. 

  Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

  Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Particulieren en Zakelijke klanten

  Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Nieuwbouwwoning elektrische installatie

  Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Heeft u een ander storing of een vraag?

  Neem contact op met een installateur

  Wat zeggen klanten over ons?

  elaine mccormack
  2 reviews – 1 foto

  1 maand geleden
  Bedankt voor de snelle en goede service. Mijn kortsluiting werd snel opgelost en de aardige elektricien was ook snel ter plaatse

  Sofia Moor 
  1 review

  2 maanden geleden
  Ik bel al jaren de meest vriendelijke en betrouwbare elektricien van Almere. Ze lossen alles zeer snel en vakkundig op

  Karel van Heerden
  3 reviews – 1 foto

  3 maanden geleden
  Kwaliteit, Responsiviteit. Top dat ze ook in het weekend snel konden komen. Wij zijn heel tevreden over Louwmans Elektra en zullen hun volgende keer zeker weer bellen.

  Stefan de wacht 
  1 review – 1 foto

  3 maanden geleden
  De elektricien heeft bij ons een nieuwe groepenkast geplaatst en een aantal stopcontacten vervangen. Alles ziet er heel netjes uit. De elektricien was aardig en behulpzaam en dacht met ons mee. Ook over de prijs waren wij tevreden

  Elektricien Huizen

  Bent u op zoek naar een professionele elektricien in Huizen en omstreken? Dan bent u bij Elektricien Louwmans Huizen op het juiste adres! Elektricien Louwmans Huizen lost op een vakkundige wijze alle problemen omtrent elektra in en rondom uw woning. Onze ervaren elektriciens zijn ware specialisten en werken met alle veiligheid, vakkundigheid en precisie. Elektricien Louwmans Huizen komt direct uw kant op als u hulp nodig hebt. Moet er nieuwe elektra aangelegd worden? Moet uw groepenkast vervangen worden? Of wilt u simpelweg uw meterkast laten controleren? Onze specialisten zullen met alle precisie en professionaliteit uw elektra problemen oplossen. Neem daarom contact op met Elektricien Louwmans Huizen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Ook bieden wij spoedhulp!

  Elektricien Louwmans biedt biedt dankzij de jarenlange ervaring de beste service tegen lage prijzen. Onze hulp kunt u op elk gewenst moment inschakelen. Gaat u verbouwen of verhuizen? Neem dan contact op. Wij zullen alle elektra van A tot Z voor u regelen! Van stopcontacten aanleggen tot gehele groepenkasten plaatsen. Onze professionals zijn er ware experts in! Neem direct contact op en wij komen direct uw kant op!

  Wij gaan alleen te werk met de beste elektriciens. U kunt vertrouwen op onze vakkundigheid, zorgvuldigheid en precisie. Tevens kunt u onze specialisten vertrouwen op de professionele service en vriendelijkheid. Bel ons direct voor een afspraak en wij komen uw kant op!

  Veelgestelde vragen

  De tarieven verschillen per opdracht. De tarieven zijn ook afhankelijk van de duur van de werkzaamheid. Heeft u vragen over onze tarieven? Neem dan contact op. Wij helpen u graag!

  U kunt als particuliere klant zowel pinnen als met contant afrekenen. Als zakelijke klant krijgt u een e-mail met factuur toegestuurd. 

  Een afspraak maken bij Elektricien Louwmans Huizen gaat heel eenvoudig. Neem telefonisch contact met ons op, of vul het contactformulier in. Wij komen direct uw kant op!

  Wij kunnen u helpen met alle klussen rondom elektra. Denk maar aan:

  • Groepenkast vervangen
  • Renovatie van elektra
  • Schakelaars en bekabelingen
  • Installeren van verlichtingssystemen en andere elektra systemen
  • Aanpassen of vervangen van al uw elektra installaties
  • Overige elektra diensten
  • Meterkast vervangen
  • Elektra aanleggen
  • Kortsluiting opsporen
  • Stopcontacten
  • Aardlekschakelaars 
  • Groepenkast uitbreiden
  • Buitenverlichtingen aanleggen
  • Lampen installeren
  • Elektra problemen
  • Elektronische installatie
  • Repareren of vervangen van stopcontacten en schakelaars
  • Compleet vernieuwen of aanpassen van uw meterkasten/groepenkasten
  • Uw huidige elektra installaties peilen
  • 24/7 Spoed Elektricien
  • Storingen opsporen en oplossen
  • Uitbreiden Groepenkast
  • Perilex aansluitingen

  Bel ons direct en wij zorgen ervoor dat u direct een ervaren elektromonteur opgestuurd krijgt.

  In Huizen zijn wij dé nummer 1! Als u wilt dat uw elektra probleem zo secuur mogelijk wordt opgelost, moet u Elektricien Louwmans kiezen. Wij werken namelijk altijd transparant, snel en professioneel. Tot op de dag van vandaag is er geen klus geweest, die wij niet hebben kunnen oplossen. Op ons kunt u rekenen!

  laagste prijs Stopcontacten

  laagste prijs Aardlekschakelaars

  laagste prijs Groepenkast uitbreiden

  laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen

  laagste prijs Lampen installeren

  laagste prijs Perilex aansluitingen

  laagste prijs Renovatie van elektra

  laagste prijs Schakelaars en bekabelingen

  laagste prijs Elektra problemen

  laagste prijs Elektronische installatie

  laagste prijs Overige diensten

  Call Now Button