Elektricien in Huizen nodig? Bel direct!

24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
Geen extra kosten
Scherpe offerte
Snel op uw locatie
Groepenkast vervangen
Perilex aansluitingen
Professionele elektromonteur

Storing melden? Neem nu contact op!

Elektricien Huizen
Wij werken 30km+ rondom Huizen

Met spoed een elektricien nodig in Huizen?

Momenteel op een zoektocht naar een ervaren elektricien bij u in de omgeving? Dan bent u aan het juiste adres. Onze elektriciens zijn betrouwbaar en gediplomeerd. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van onder andere groepenkasten, stopcontacten en meterkasten.

Huizerhoogt
Valkeveen
Bikbergen
Blaricum

Bijvanck
Vierde Kwadrant
Crailo
Laren

Zit uw woonplaats hier niet tussen? Goed mogelijk dat wij toch u van dienst kunnen zijn, neem in dat geval direct contact met ons op.

Bel ons op  085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

elektricien

Uw elektricien

Professionele monteurs in Huizen

Uw lokale elektricien

Professionele elektricien

24/7 Service

Professionele Elektricien is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. Onze elektriciens staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

Veiligheid op de eerste plaats
24/7 direct hulp bij stroomstoring
Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
20 jaar ervaring

Elektricien

Heeft u een elektricien nodig? Elektricien Louwmans staat 24/7 voor u klaar. Voor stroomstoringen of spoed zijn wij snel bij u op locatie. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen. Bij ons gaat dit echter niet ten koste van de kwaliteit van het werk. Wij werken namelijk met zeer ervaren en professionele elektriciens.

Onze dagelijkse diensten

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning ontkomt u niet aan het aanleggen van nieuwe meterkast in huis. De elektriciens van Louwmans helpen u bij het aanleggen of vervangen van elektra in uw woning of bedrijfspand!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektra storingen 24/7

elektrostoring

Onze 24/7 storingsdienst gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert hierbij direct voor een passende oplossing te zorgen. Zo wordt een brand en een nieuwe kortsluiting voorkomen. Veiligheid staat bij ons op nummer 1.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Groepenkast vervangen

groepenkast vervangen

De groepenkast is essentieel voor uw woning. Een groepenkast zorgt namelijk voor de regulering van de elektriciteit in huis, door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. We vervangen 1 tot aan 20 groepenkasten per dag.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektrotechniek

elektrotechniek

Als het gaat om elektrotechniek weten we precies om welke technische aspecten het gaat. De elektriciens van Louwmans helpen u vakkundig bij de uitvoer van diverse klussen op het gebied van elektra.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektra aanleggen

elektra aanleggen
Het is voor ons erg belangrijk om onze elektriciens periodiek geschoold worden over nieuwe trends, eisen, regels en ontwikkelingen wat betreft elektra. Op deze manier blijven ze altijd op de hoogte en kunnen ze dit praktisch toepassen.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Kortsluitingen

kortsluiting

Wanneer er een kortsluiting is bij u thuis kan er slechte gevolgen hebben. Grote risico’s lopen op. De installateurs van Louwmans staan voor u klaar om het juiste oplossingen te bieden!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Overige diensten

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Lampen installeren

Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Elektra problemen
Elektronische installatie

Kortsluiting opsporen
Laadpaal installeren
Storingsdienst
Krachtstroom aanleggen
Inductiekookplaat aansluiten

Waarom voor onze ervaren elektriciens kiezen?

Elektricien Louwmans is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. U kunt bij ons terecht voor alle elektra werkzaamheden en advies op maat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

24/7 direct hulp bij stroomstoring
Veiligheid op de eerste plaats
Snel op uw locatie

20 jaar ervaring
Helpen bij spoed storingen
Installatie en reparatie

Binnen 24u
Eenvoudige werkwijze
Scherpe prijzen

Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u een technische storing of een stroomstoring maar weet u niet wat u moet doen? Geen paniek! Bij problemen met verlichting, werkt de bel niet meer of een keukenapparatuur, of heb je helemaal geen stroom? Bel dan onze storingsdienst van Louwmans. Voor urgentie staan onze installateurs binnen 30 minuten voor de deur.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

elektricien louwmans

Storingsdiensten

Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en ervaren elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op.

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

elektra renoveren elektricien
Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Particulieren en Zakelijke klanten

elektricien inschakelen
Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

particulier en zakelijke elektriciens
Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Heeft u een andere storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

Vincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

Melissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

Stuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

Hans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Elektricien Huizen

Bent u op zoek naar een professionele elektricien in Huizen en omstreken? Dan bent u bij Elektricien Louwmans Huizen op het juiste adres! Elektricien Louwmans Huizen lost op een vakkundige wijze alle problemen omtrent elektra in en rondom uw woning. Onze ervaren elektriciens zijn ware specialisten en werken met alle veiligheid, vakkundigheid en precisie. Elektricien Louwmans Huizen komt direct uw kant op als u hulp nodig hebt. Moet er nieuwe elektra aangelegd worden? Moet uw groepenkast vervangen worden? Of wilt u simpelweg uw meterkast laten controleren? Onze specialisten zullen met alle precisie en professionaliteit uw elektra problemen oplossen. Neem daarom contact op met Elektricien Louwmans Huizen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Ook bieden wij spoedhulp!

Elektricien Louwmans biedt biedt dankzij de jarenlange ervaring de beste service tegen lage prijzen. Onze hulp kunt u op elk gewenst moment inschakelen. Gaat u verbouwen of verhuizen? Neem dan contact op. Wij zullen alle elektra van A tot Z voor u regelen! Van stopcontacten aanleggen tot gehele groepenkasten plaatsen. Onze professionals zijn er ware experts in! Neem direct contact op en wij komen direct uw kant op!

Wij gaan alleen te werk met de beste elektriciens. U kunt vertrouwen op onze vakkundigheid, zorgvuldigheid en precisie. Tevens kunt u onze specialisten vertrouwen op de professionele service en vriendelijkheid. Bel ons direct voor een afspraak en wij komen uw kant op!

Veelgestelde vragen

Welke tarieven hanteren jullie voor een elektra afspraak?
De tarieven verschillen per opdracht. De tarieven zijn ook afhankelijk van de duur van de werkzaamheid. Heeft u vragen over onze tarieven? Neem dan contact op. Wij helpen u graag!
Wat zijn jullie betaalmogelijkheden?
U kunt als particuliere klant zowel pinnen als met contant afrekenen. Als zakelijke klant krijgt u een e-mail met factuur toegestuurd.
Hoe kan ik een afspraak maken?
Een afspraak maken bij Elektricien Louwmans Huizen gaat heel eenvoudig. Neem telefonisch contact met ons op, of vul het contactformulier in. Wij komen direct uw kant op!
Met welke elektra diensten kunnen jullie mij helpen?
Wij kunnen u helpen met alle klussen rondom elektra. Denk maar aan:

Groepenkast vervangen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Installeren van verlichtingssystemen en andere elektra systemen
Aanpassen of vervangen van al uw elektra installaties
Overige elektra diensten
Meterkast vervangen
Elektra aanleggen
Kortsluiting opsporen
Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Lampen installeren
Elektra problemen
Elektronische installatie
Repareren of vervangen van stopcontacten en schakelaars
Compleet vernieuwen of aanpassen van uw meterkasten/groepenkasten
Uw huidige elektra installaties peilen
24/7 Spoed Elektricien
Storingen opsporen en oplossen
Uitbreiden Groepenkast
Perilex aansluitingen
Bel ons direct en wij zorgen ervoor dat u direct een ervaren elektromonteur opgestuurd krijgt.

Waarom kiezen voor Elektricien Louwmans?
In Huizen zijn wij dé nummer 1! Als u wilt dat uw elektra probleem zo secuur mogelijk wordt opgelost, moet u Elektricien Louwmans kiezen. Wij werken namelijk altijd transparant, snel en professioneel. Tot op de dag van vandaag is er geen klus geweest, die wij niet hebben kunnen oplossen. Op ons kunt u rekenen!

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Stroomstoringen oplossen

Lampen installeren
Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Meterkast vervangen

Elektra problemen
Elektronische installatie
Elektra voor nieuwbouw
24/7 direct spoedhulp
Overige diensten

Call Now Button