ClickCease

Hulp bij het aansluiten van de inductiekookplaat?

24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
Geen extra kosten
Scherpe offerte
Snel op uw locatie
Professionele elektromonteur

Storing melden? Neem nu contact op!

Inductiekookplaat aansluiten

Elektricien Louwmans staat 24/7 voor u paraat!

Om gedoe of moeilijkheden te voorkomen bij het aansluiten van de inductiekookplaat, neemt Elektricien Louwmans dit graag voor u uit handen. Voor het vervangen van de oude kookplaat naar inductie, of voor het creëren van een nieuwe aansluiting in de stoppenkast voor de inductiekookplaat, wij staan 24/7 voor u klaar.

Door te bellen naar +31 85 019 6571, komt een van onze medewerkers zo snel mogelijk uw situatie in orde maken.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Vanavond al kunnen koken op uw kookplaat?

Doordat de elektriciens van Louwmans zowel overdag als ‘s nachts bereikbaar zijn, kunt u altijd contact opnemen. Voor deze 24/7 service, wordt er een lokale, ervaren elektricien ingezet die uw kookplaat komt aansluiten. Hierdoor heeft u direct hulp, en kunt u dezelfde dag nog aan de slag met het bereiden van een maaltijd.

Met veiligheid voorop, zullen de elektriciens voorkomen dat er kortsluiting of brandgevaar ontstaat, waardoor u rustig op de bank kunt zitten wachten. Veiligheid staat altijd op de eerste plaats bij de aansluiting.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Inductiekookplaat aansluiten

Het toevoegen van een extra stop of speciaal stopcontact

Voor sommige elektrische apparaten, zoals bijvoorbeeld inductiekookplaten, kan het zijn dat er een extra groep moet worden aangelegd in de meterkast. Door de situatie aan de telefoon uit te leggen aan onze monteurs, weten we precies hoe we u het beste kunnen helpen.

Verder is er de kans dat er niet een normaal stopcontact nodig is, maar een perilex stopcontact. Dit is iets waar we een elektricien voor inzitten, die hiervoor is opgeleid. Als een perilex systeem verkeerd aangelegd wordt, wordt er vaak geen garantie geleverd door de winkel.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Inductie, een veilige manier van koken

Koken op een inductiekookplaat wordt steeds populairder in Nederland, en dat is maar goed ook. Het koken op gas of op een elektrische kookplaat is namelijk een stuk minder energiezuinig. Bij inductie wordt er op zo’n manier gewerkt, dat enkel de pan verhit wordt, en niet de kookplaat zelf. Dit zorgt ervoor dat er geen warmte en energie verloren gaat aan de licht. Hierdoor is het ook een stuk veiliger rondom huisdieren of kleine kinderen. Deze zullen niet zomaar hun handen branden aan een hete kookplaat.

Uitgebreid aan de slag met meerdere kookzones? Gebruik een 3 fasen inductiekookplaat!

Als je met meerdere kookpitten tegelijkertijd wilt kunnen koken, kan je het beste een 2 of 3 fasen inductiekookplaat gebruiken. Hierbij is wel een Perilex aansluiting nodig. Dit zegt je misschien niets, maar onze professionele elektromonteurs kunnen dit zo voor u regelen. Dus heeft u hulp nodig bij het aansluiten van de nieuwe kookplaat, neem dan contact op met elektricien Louwmans.

Waarom kiezen voor onze elektriciens, en niet andere?

Elektricien Louwmans is een elektra bedrijf dat zich niet enkel specialiseert in een ding, maar veel specialisten en kennis heeft op meerdere gebieden. Hierdoor kunt u er terecht voor uw inductiekookplaat, maar later ook voor mogelijke andere aansluitingen of storingen in huis.

Met de 20 jaar ervaring en 24/7 bereikbaarheid, heeft u zo een goede monteur te pakken.

Uw elektricien

Professionele monteurs

Uw lokale elektricien

Professionele elektricien

24/7 Service

Onze storingsdienst is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen. Neem direct contact met ons op wanneer u een stroomstoring heeft.

Veiligheid op de eerste plaats
24/7 direct hulp bij stroomstoring
Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
20 jaar ervaring

Heeft u een andere storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Stroomstoringen oplossen

Lampen installeren
Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Meterkast vervangen

Elektra problemen
Elektronische installatie
Elektra voor nieuwbouw
24/7 direct spoedhulp
Overige diensten

Call Now Button