ClickCease

Laat je laadpaal installeren door elektricien Louwmans

Binnen 24 uur een offerte op maat
Installatie binnen 3 dagen
Direct bereikbaar zonder wachtrij
2 jaar installatiegarantie

Vul het offerteformulier in

Elektricien Louwmans

Heb je onlangs een elektrische auto gekocht en moet je nu een laadpaal installeren? Dit kan een heel priegelig werkje zijn dat een elektricien beter voor je kan doen. Elektricien Louwmans heeft ruime ervaring met elektrotechniek en het installeren van laadpalen.

Laadpalen op een deskundige manier geïnstalleerd

Wil je een laadpaal installeren? Elektricien Louwmans kan je hiermee helpen. We komen bij je thuis langs om de laadpaal te installeren. Het laadpunt wordt aangesloten op de meterkast van je woning. In de meterkast plaatsen we een aardlekautomaat en wordt er een nieuwe groep aangelegd. Op deze manier raakt het stroomnet niet overbelast. Als we klaar zijn met de meterkast, moet er door de muur of vloer heen geboord worden. Op deze manier kunnen de kabels van buiten naar binnen getrokken worden. Deze kabels leiden naar het laadstation en kunnen indien mogelijk buiten worden ingegraven.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Laat je laadpaal installeren door elektricien Louwmans

Na het laadpaal installeren door elektricien Louwmans

Nadat één van onze gekwalificeerde monteurs de laadpaal heeft geïnstalleerd, gaan we hem in bedrijf stellen. We plaatsen de laadpaal dan op de plek waar jij hem het liefst wilt hebben. Daarna sluiten we de kabels aan op het laadstation. Als de oplader eenmaal geplaatst is en met de laadpaal verbonden is, dan gaan we testen of de laadpaal echt werkt.

Professionaliteit staat voorop bij elektricien Louwmans

Elektricien Louwmans heeft al veel gelukkige automobilisten geholpen bij het leveren en plaatsen van laadpalen. Wij doen dit bij zowel particulieren als bij bedrijven. Onze laadpalen kun je overal in Nederland tegenkomen, want ze zijn overal inzetbaar. Wij weten precies wat er in de regio speelt en hoe laadpalen geïnstalleerd dienen te worden. Bovendien weten wij ook alles van de defecten van laadpalen. Mocht er iets mis zijn met je laadpaal, dan komen wij zo snel mogelijk bij je langs om het probleem te verhelpen. We kunnen eventueel een nieuwe laadpaal installeren.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Laadpaal installeren

De kosten van een laadpaal installeren

Hoeveel het kost om een laadpaal te laten installeren hangt af van een paar factoren, waaronder:

  • Wordt er gebruik gemaakt van een 1-fase of 3-fasenaansluiting?
  • Hoe groot is de afstand tussen de meterkast een laadpaal?
  • Moet het laadstation bevestigd worden aan de wand of op een paal?
  • Moeten er extra werkzaamheden verricht worden, zoals het verbinden van de laadpaal met het netwerk?

Andere factoren die de kosten kunnen beïnvloeden

Mede door bovenstaande factoren kunnen de kosten van het laadpaal installeren erg verschillen. Naast het installeren van de laadpaal dient er ook rekening te worden gehouden met de aanschafkosten van de laadpaal, en of je ook nog aanvullende accessoires bij het laadstation wilt kopen. Hoe duur de aanschaf van het laadstation is, hangt weer af van welke auto je hebt en welke specificaties die heeft. Ook is de prijs afhankelijk van je persoonlijke wensen, zoals hoeveel laadvermogen de laadpaal moet hebben en of hij moet worden verbonden met het netwerk thuis. Denk hier bijvoorbeeld aan een backoffice waarbij je inzicht hebt in je laadbeurten, dynamic load balancing automatische facturering en apps. Er zijn namelijk laadstations op de markt die verschillende slimme functies hebben.

Wat kan elektricien Louwmans voor u doen?

Heb je nog andere vragen over het laadpaal installeren of heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Uw elektricien

Professionele monteurs

Uw lokale elektricien

Professionele elektricien

24/7 Service

Onze storingsdienst is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen. Neem direct contact met ons op wanneer u een stroomstoring heeft.

Veiligheid op de eerste plaats
24/7 direct hulp bij stroomstoring
Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
20 jaar ervaring

Heeft u een andere storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Stroomstoringen oplossen

Lampen installeren
Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Meterkast vervangen

Elektra problemen
Elektronische installatie
Elektra voor nieuwbouw
24/7 direct spoedhulp
Overige diensten

Call Now Button