ClickCease

Meterkast vervangen? Bel direct!

24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
Geen extra kosten
Scherpe offerte
Snel op uw locatie
Professionele elektromonteur

Storing melden? Neem nu contact op!

groepenkast en meterkast laten vervangen

Meterkast vervangen met spoed?

Voordelig en Professioneel

Snel uw meterkast vervangen? De meterkast wordt helaas niet altijd gecontroleerd. Dit is wel belangrijk zeker als u net bent verhuisd. Laat uw meterkasten controleren door onze professionele elektriciens bij u in de buurt. Ondertussen hebben wij jaren ervaring op zak. Met alle liefde geven wij u ook deskundig advies wat betreft elektra. Onze elektriciens helpen u graag. Neem direct contact op. Onze elektriciens zijn ook werkzaam bij u in de buurt.

Uw elektricien

Professionele monteurs

Uw lokale elektricien

Professionele elektricien

24/7 Service

Professionele Elektricien is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. Onze elektriciens staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

Veiligheid op de eerste plaats
24/7 direct hulp bij stroomstoring
Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
20 jaar ervaring

Onze dagelijkse diensten

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

Meterkast vervangen

Wat staat er bij ons op nummer 1? That’s right! Veiligheid. Elektriciteit kan soms onvoorspelbaar zijn en daarom is kennis erg belangrijk. Brand, elektrische wonden, schade etc. zijn geen gekke aannames die u maakt. Dit is allemaal mogelijk tijdens het installeren van elektra. Gelukkig is de kans erg klein als een gediplomeerde expert aanwezig is.

Veiligheid is het meest belangrijke

Er zijn een aantal dingen waar u over na kunt denken vooraf. Gaat u gebruik maken van zonnepanelen of doet u dat al? Hoeveel groepen heeft u nodig? Welke groepen heeft u nodig? Hoeveel aardlekschakelaars heeft u nodig? Waar komt uw hoofdschakelaar? Heeft u een 3 fase-stroom van 380V nodig voor uw zware apparatuur? Staat de meterkast onder spanning? Dit zijn maar een paar voorbeelden. Bent u hiermee bekend? Zo niet, dan is het niet aanbevolen om zelf aan de slag te gaan. Laat dit doen door een ervaren monteur die gespecialiseerd is in elektra. Twijfel niet langer en schakel ons direct in. Wij sturen u één van onze gediplomeerde experts op.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Wanneer? 

Druk bezig met het renoveren van uw pand/woning? Strak plan om dan uw meterkast uit te breiden, herstellen, vernieuwen. Het kan ook zijn dat u de meubels wilt verplaatsen, dan is het ook aangeraden om uw meterkast hierop aan te passen. Komt er met de renovatie nieuwe elektrische apparaten bij? Dan is er een kans dat u een tekort aan groepen heeft. Handig dat u dan de meterkast vervangt. U kunt deze ook uitbreiden naar een groter vermogen.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

groepenkast vervangen
meterkast vervangen

Verschil tussen meterkast en groepenkast

Het verschil tussen een meterkast en groepenkast is vaak onduidelijk. De groepenkast is eigenlijk het systeem van alle elektrische automaten en groepen. Die voeren dan weer stroom naar alle lichtpunten en stopcontacten. De meterkast heeft als onderdeel ook een elektriciteitsmeter. De meterkast hoeft niet altijd compleet vervangen te worden, hoewel dit wel aangeraden is. Soms is het ook genoeg om de groepen binnen de meterkast uit te breiden of aan te passen.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Waarom een echte vakman? 

Met alles in het leven is het soms beter om iets over te laten aan een specialist. Sommige mensen zijn niet geverifieerd om elektriciteit te herstellen. Dit is niet alleen een gevaar voor de persoon zelf, maar ook voor uw huishouden. Laat het dus echt alleen doen door een expert of gecertificeerde. Zorg hier dus altijd voor als u een afspraak inplant ergens. Onze elektriciens zijn ervaren en gediplomeerd. Wij helpen u graag. Onze ervaren elektricien houdt met name rekening welke groepen u exact nodig heeft. De verkeerde groepen kunnen achteraf voor gebreken zorgen. Het zelf proberen kan, maar is niet altijd even verstandig. Gevaarlijk, maar het kan ook nog eens meer schade oplopen als gevolg. Schade kan ook achteraf (na een tijdje) komen. Zorg er voor dat een professional u komt helpen. Wij zijn u graag van dienst! 

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Herstel of vervangen groepenkasten en meterkasten

kortsluiting

Een groepenkast vervangen of herstellen is niet zo makkelijk gedaan. Een eitje voor onze monteurs, aangezien ze dit dagelijks doen. Een groepenkast helemaal vervangen of uitbreiden heeft bepaalde skills nodig die onze monteurs beheersen. Uw gehele woning of pand wordt met behulp van de groepenkast van stroom voorzien. Dit is dus zeker een klus die goed uitgevoerd moet worden. Leun achterover en laat onze groepenkast expert dit voor u doen. Als u een groepenkast wilt uitbreiden, is dat ook een mogelijkheid die onze monteurs kunnen realiseren. Onze experts zijn ook bij u in de buurt actief. Wij zijn landelijk werkzaam en helpen u graag. Twijfel niet om onze ervaren monteurs in te schakelen. Neem direct contact op met onze centrale!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Aanleggen van elektra door een ervaren professional

aanleggen elektra

Ongeacht hoe lastig de klus is, wij helpen u graag. Onze elektriciens hebben genoeg ervaring om elk gebrek op te lossen. Mogelijk bevindt u zich momenteel in een gevaarlijke woon- of werkomgeving. Neem geen risico door het zelf te repareren. Het kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Onze elektriciens zijn landelijk werkzaam en helpen u graag verder. Schakel in zo een geval ons in om uw omgeving te analyseren. Uw omgeving wordt met onze hulp veilig.

In het geval dat u het zelf gaat repareren, kunnen wij u deskundig advies aanbieden als ondersteuning.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Overige diensten

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Lampen installeren

Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Elektra problemen
Elektronische installatie

Kortsluiting opsporen
Laadpaal installeren
Storingsdienst
Krachtstroom aanleggen
Inductiekookplaat aansluiten

Waarom voor onze ervaren elektriciens kiezen?

Elektricien Louwmans is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. U kunt bij ons terecht voor alle elektra werkzaamheden en advies op maat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

24/7 direct hulp bij stroomstoring
Veiligheid op de eerste plaats
Snel op uw locatie

20 jaar ervaring
Helpen bij spoed storingen
Installatie en reparatie

Binnen 24u
Eenvoudige werkwijze
Scherpe prijzen

Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u last van een stroomstoring? Dat is enorm vervelend en kan alles stil zetten. Als organisatie kan u dit veel geld kosten. Wat een nare situatie! Gelukkig kunnen wij u snel komen helpen. Wij raden wel eerst aan om te controleren of de buren hier ook last van hebben. Zo ja, dan ligt dit aan het algemene stroombeheer. Zo niet, dan moet u dit zelf oplossen. Hier komen wij in het plaatje. U kunt ons oproepen om u hierbij te helpen.

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer stroom en daar zorgen wij voor.

Het probleem kan snel opgelost worden, maar het kan ook zo zijn dat uw elektrische bedrading opnieuw aangelegd moet worden. Dit heeft vrijwel altijd met de veiligheid te maken en nieuwe wetgeving. Hoe dan ook komen wij u graag helpen en adviseren wij u ook hierbij. Er is een grote kans dat wij bij u in de buurt werkzaam zijn. Twijfelt u? Bel dan even om hier zeker van te zijn. Neem meteen contact op en spreek met één van onze medewerkers.
elektricien louwmans

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Storingsdiensten

Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en professionele elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op.

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

elektra renoveren elektricien

Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Particulieren en zakelijke klanten

elektricien inschakelen

Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

particulier en zakelijke elektriciens

Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Heeft u een andere storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Stroomstoringen oplossen

Lampen installeren
Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Meterkast vervangen

Elektra problemen
Elektronische installatie
Elektra voor nieuwbouw
24/7 direct spoedhulp
Overige diensten

Call Now Button