Elektricien in Mijnsheerenland
nodig?
Bel direct!

laagste prijs 24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
laagste prijs Geen extra kosten

laagste prijs  Scherpe offerte
laagste prijs Snel op uw locatie
laagste prijs Professionele elektromonteur


Storing melden? Neem nu contact op!

Wij werken in Mijnsheerenland

Wij werken 30km+ rondom Mijnsheerenland

Met spoed een elektricien nodig in Mijnsheerenland?

Momenteel op een zoektocht naar een ervaren elektricien bij u in de omgeving? Dan bent u aan het juiste adres. Onze elektriciens zijn betrouwbaar en gediplomeerd. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van onder andere groepenkasten, stopcontacten en meterkasten.

laagste prijs Blaaksedijk
laagste prijs Reedijk
laagste prijs Klaaswaal
laagste prijs Kuipersveer

Zit uw woonplaats hier niet tussen? Goed mogelijk dat wij toch u van dienst kunnen zijn, neem in dat geval direct contact met ons op.

laagste prijs Puttershoek
laagste prijs Kijfhoek
laagste prijs Maasdam
laagste prijs Cilaarshoek

Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Teruggebeld worden door een elektricien?

   

  Uw lokale elektricien

  Professionele monteurs in Mijnsheerenland

  Professionele elektricien

  24/7 Service

  Professionele Elektricien beschikt over een landelijk netwerk van zeer ervaren lokale installateurs. Onze installateurs staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

  laagste prijs  Veiligheid op de eerste plaats
  laagste prijs  24/7 direct hulp bij stroomstoring
  laagste prijs  Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
  laagste prijs  20 jaar ervaring

  Onze dagelijkse diensten afgelopen 20 jaar

  Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

  Elektra storingen 24/7

  Onze 24/7 storingsdienst gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert hierbij direct voor een passende oplossing te zorgen. Zo wordt een brand en een nieuwe kortsluiting voorkomen. Veiligheid staat bij ons altijd op nummer 1.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Meterkast vervangen

  Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning ontkomt u niet aan het aanleggen van nieuwe meterkast in huis. De elektriciens van Louwmans helpen u bij het aanleggen of vervangen van elektra in uw woning of bedrijfspand!

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Groepenkast vervangen

  De groepenkast is essentieel voor uw woning. Een groepenkast zorgt namelijk voor de regulering van de elektriciteit in huis, door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. Echter vervangen we van 1 tot aan 20 groepenkasten per dag

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!


  Elektrotechniek

  Als het gaat om elektrotechniek weten we precies om welke technische aspecten het gaat. De elektriciens van Louwmans helpen u vakkundig bij de uitvoer van diverse klussen op het gebied van elektra.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Elektra aanleggen

  Het is voor ons erg belangrijk om onze elektriciens periodiek geschoold worden over nieuwe trends, eisen, regels en ontwikkelingen wat betreft elektra. Op deze manier blijven ze altijd op de hoogte en kunnen ze dit praktisch toepassen. 

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Kortsluitingen

  Wanneer er een kortsluiting is bij u thuis kan er slechte gevolgen hebben. Grote risico’s lopen op. De installateurs van Louwmans staan voor u klaar om het juiste oplossingen te bieden!

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Overige diensten

  laagste prijs Stopcontacten
  laagste prijs Aardlekschakelaars 
  laagste prijs Groepenkast uitbreiden
  laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen
  laagste prijs Lampen installeren
  laagste prijs Perilex aansluitingen

  Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

  laagste prijs Renovatie van elektra
  laagste prijs Schakelaars en bekabelingen
  laagste prijs Elektra problemen
  laagste prijs Elektronische installatie
  laagste prijs Overige electra diensten

  Waarom voor onze erkende elektriciens kiezen?

  Het is onwaarschijnlijk dat iemand in Nederland zonder elektriciteit leeft. Het is bijna onmogelijk met onze behoeftes. Goedwerkende elektriciteit is een must. Niet alleen is het comfortabel om goedwerkende elektriciteit te hebben, maar ook nog eens een stuk veiliger. 

  laagste prijs 24/7 direct hulp bij stroomstoring

  laagste prijs Veiligheid op de eerste plaats

  laagste prijs Snel op uw locatie

  laagste prijs 20 jaar ervaring

  laagste prijs Helpen bij spoed storingen

  laagste prijs Installatie en reparatie

  laagste prijs Binnen 24u

  laagste prijs Eenvoudige werkwijze

  laagste prijs Scherpe prijzen

  Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

  Heeft u een technische storing of een stroomstoring maar weet u niet wat u moet doen? Geen paniek! Bij problemen met verlichting, werkt de bel niet meer of een keukenapparatuur, of heb je helemaal geen stroom? Bel dan onze storingsdienst van Louwmans.

  Voor urgentie staan onze installateurs binnen 30 minuten voor de deur.

   

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Storingsdiensten

  Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en erkende elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op. 

  Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

  Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Particulieren en Zakelijke klanten

  Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Nieuwbouwwoning elektrische installatie

  Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Heeft u een ander storing of een vraag?

  Neem contact op met een installateur

  Wat zeggen klanten over ons?

  elaine mccormack
  2 reviews – 1 foto

  1 maand geleden
  Bedankt voor de snelle en goede service. Mijn kortsluiting werd snel opgelost en de aardige elektricien was ook snel ter plaatse

  Sofia Moor 
  1 review

  2 maanden geleden
  Ik bel al jaren de meest vriendelijke en betrouwbare elektricien van Almere. Ze lossen alles zeer snel en vakkundig op

  Karel van Heerden
  3 reviews – 1 foto

  3 maanden geleden
  Kwaliteit, Responsiviteit. Top dat ze ook in het weekend snel konden komen. Wij zijn heel tevreden over Louwmans Elektra en zullen hun volgende keer zeker weer bellen.

  Stefan de wacht 
  1 review – 1 foto

  3 maanden geleden
  De elektricien heeft bij ons een nieuwe groepenkast geplaatst en een aantal stopcontacten vervangen. Alles ziet er heel netjes uit. De elektricien was aardig en behulpzaam en dacht met ons mee. Ook over de prijs waren wij tevreden

  Elektricien Mijnsherenland

  Wij van Elektricien Louwmans helpen u graag als u een elektra probleem meemaakt. Een elektrische storing of kortsluiting komt vaak genoeg voor. Onze elektriciens zijn ervaren en gespecialiseerd en helpen u graag uit de brand. U kunt ons inschakelen voor deskundig advies, reparaties, onderhoud, renovaties en nog veel meer. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Dat is ook wel logisch. Een stroomstoring kan namelijk op elk moment van de dag gebeuren. 

  Woont u in Mijnsheerenland of omgeving? Dat komt goed uit, want wij namelijk ook! Dit is enorm fijn aangezien we daardoor snel op locatie kunnen zijn. Dit is al helemaal fijn als u een elektricien met spoed nodig heeft. 

  U kunt dus voor elk gerelateerde elektra opdracht bij ons terecht. Het is enorm belangrijk dat een elektra afspraak voorzichtig en verantwoord wordt behandeld. De kans op risico’s is met elektra veel gevaarlijker. Uw veiligheid is super belangrijk voor ons, dus daarom dat we altijd secuur en voorzichtig werken. Laat uw reparaties maar aan ons over. Elektricien Louwmans helpt u graag. Zij helpen u zo goed mogelijk met behulp van hun kennis en skills die zij over de afgelopen jaren hebben verzameld.    

  Het is niemand zijn wens om lang rond te lopen met een elektra probleem. Wij begrijpen daarom dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Onze elektriciens helpen u graag met al uw elektra klussen. Twijfel dus niet en schakel ons in. We helpen u graag!

  Veelgestelde vragen

  U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken om een afspraak in te plannen. Onze ervaren elektriciens helpen u graag verder met uw elektra probleem. Twijfel dus niet en bel ons nu.

  Het is heel eenvoudig. U belt en wij komen! Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. U kunt ons ook met spoed inschakelen. Op ons kunt u rekenen.

  Er kan zowel met de pin, als contant betaald worden. Als u een zakelijke klant bent, krijgt u een e-mail met factuur toegestuurd. 

  Wij kunnen u helpen met alle klussen rondom elektra. Denk maar aan:

  • Uitbreiden Groepenkast
  • Groepenkast vervangen
  • Meterkast vervangen
  • Elektra aanleggen
  • Lampen installeren
  • Kortsluiting opsporen
  • Stopcontacten
  • Aardlekschakelaars 
  • Groepenkast uitbreiden
  • Buitenverlichtingen aanleggen
  • Elektra problemen
  • Elektronische installatie
  • Perilex aansluitingen
  • Renovatie van elektra
  • Schakelaars en bekabelingen
  • Installeren van verlichtingssystemen en andere elektra systemen
  • Aanpassen of vervangen van al uw elektra installaties
  • Repareren of vervangen van stopcontacten en schakelaars
  • Compleet vernieuwen of aanpassen van uw meterkasten/groepenkasten
  • Uw huidige elektra installaties peilen
  • 24/7 Spoed Elektricien
  • Storingen opsporen en oplossen
  • Overige elektra diensten

  Bel ons direct en wij zorgen ervoor dat u direct een ervaren elektricien opgestuurd krijgt.

  De monteurs bij ons in dienst installeren en reparen elke dag. Ze hebben jaren ervaring en kunnen daardoor vrijwel elk probleem op elektrisch gebied oplossen. Dat is fijn toch? Onze elektriciens gaan snel en secuur te werk. Onze werkwijze is betrouwbaar en transparant. Op ons kunt u rekenen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel ons nu voor een afspraak.

  laagste prijs Stopcontacten

  laagste prijs Aardlekschakelaars

  laagste prijs Groepenkast uitbreiden

  laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen

  laagste prijs Lampen installeren

  laagste prijs Perilex aansluitingen

  laagste prijs Renovatie van elektra

  laagste prijs Schakelaars en bekabelingen

  laagste prijs Elektra problemen

  laagste prijs Elektronische installatie

  laagste prijs Overige diensten

  Call Now Button