ClickCease

Elektricien nodig? Bel direct!

24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
Geen extra kosten
Scherpe offerte
Snel op uw locatie
Groepenkast vervangen
Perilex aansluitingen
Professionele elektromonteur

Storing melden? Neem nu contact op!

Uw elektricien

Professionele monteurs

Uw lokale elektricien

Professionele elektricien

24/7 Service

Professionele Elektricien is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. Onze elektriciens staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

Veiligheid op de eerste plaats
24/7 direct hulp bij stroomstoring
Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
20 jaar ervaring

Elektricien

Heeft u een elektricien nodig? Elektricien Louwmans staat 24/7 voor u klaar. Voor stroomstoringen of spoed zijn wij snel bij u op locatie. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen. Bij ons gaat dit echter niet ten koste van de kwaliteit van het werk. Wij werken namelijk met zeer ervaren en professionele elektriciens.

Elektricien louwmans nodig

Elektricien nodig?

Heeft u een elektricien nodig om een stroomstoring te verhelpen of elektra aan te leggen? Schroom niet om elektricien Louwmans te bellen, door ons landelijke netwerk elektromonteurs is er altijd een professionele monteur bij u in de buurt. Uw elektra problemen zijn snel verholpen en door de kennis en ervaring van onze elektriciens wordt u goed en efficiënt geholpen.

Onze lokale elektriciens zijn zeer professioneel en staan 24 uur per dag paraat voor alle mogelijke storingen of elektra problemen. Ook in het weekend en op feestdagen. Veiligheid is voor elektricien Louwmans zeer belangrijk. Onze monteurs zijn zorgvuldig, vakbekwaam en goed opgeleid. Bij elektricien Louwmans hebben wij maar liefst 20 jaar ervaring in elektra, dus geeft u een elektricien nodig, met spoed of voor een grote klus? Bel ons direct en schakel elektricien Louwmans in.

Elektricien met spoed inschakelen

Bij elektricien Louwmans kunt u 24/7 terecht met alle elektra problemen. Of u nu midden in de nacht een stroomstoring heeft of een kortsluiting in het weekend, onze monteurs zijn 24 uur per dag beschikbaar om u van uw elektra problemen af te helpen. Onze professionele lokale monteurs gaan voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert direct een passende oplossing te vinden. Bij onze elektriciens staat veiligheid altijd op de eerste plek.

Daarom zorgen onze monteurs ervoor dat er geen nieuwe kortsluiting zal ontstaan of zelfs een brand. Zij zullen direct uw elektra problemen verhelpen. Onze monteurs zijn snel ter plaatse omdat wij verspreid over het hele land monteurs in dienst hebben. Zo is er altijd een monteur bij u in de buurt met kennis van de locatie en de huizen en elektra aansluitingen in uw buurt. 

Onze dagelijkse diensten

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning ontkomt u niet aan het aanleggen van nieuwe meterkast in huis. De elektriciens van Louwmans helpen u bij het aanleggen of vervangen van elektra in uw woning of bedrijfspand!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektra storingen 24/7

elektrostoring
Onze 24/7 storingsdienst gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert hierbij direct voor een passende oplossing te zorgen. Zo wordt een brand en een nieuwe kortsluiting voorkomen. Veiligheid staat bij ons op nummer 1.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Groepenkast vervangen

groepenkast vervangen

De groepenkast is essentieel voor uw woning. Een groepenkast zorgt namelijk voor de regulering van de elektriciteit in huis, door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. We vervangen 1 tot aan 20 groepenkasten per dag.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektrotechniek

elektrotechniek elektricien louwmans

Als het gaat om elektrotechniek weten we precies om welke technische aspecten het gaat. De elektriciens van Louwmans helpen u vakkundig bij de uitvoer van diverse klussen op het gebied van elektra.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Kortsluitingen

kortsluiting

Wanneer er een kortsluiting is bij u thuis kan er slechte gevolgen hebben. Grote risico’s lopen op. De installateurs van Louwmans staan voor u klaar om het juiste oplossingen te bieden!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektra aanleggen

elektra aanleggen
Het is voor ons erg belangrijk om onze elektriciens periodiek geschoold worden over nieuwe trends, eisen, regels en ontwikkelingen wat betreft elektra. Op deze manier blijven ze altijd op de hoogte en kunnen ze dit praktisch toepassen.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Laadpaal installeren

Laadpaal installeren
Heb je onlangs een elektrische auto gekocht en moet je nu een laadpaal installeren? Dit kan een heel priegelig werkje zijn dat een elektricien beter voor je kan doen. Elektricien Louwmans heeft ruime ervaring met elektrotechniek en het installeren van laadpalen.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Zonnepanelen aansluiten

Zonnepanelen aansluiten

Wij bereiden ons altijd goed voor voordat we de zonnepanelen aansluiten. Wij weten precies welke bekabeling we nodig hebben en hoe deze op de zonnepanelen aangesloten kunnen worden. Tijdens het monteren van de zonnepanelen dienen ze al op de juiste manier te worden aangesloten.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Overige diensten

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Lampen installeren

Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Elektra problemen
Elektronische installatie

Kortsluiting opsporen
Laadpaal installeren
Storingsdienst
Krachtstroom aanleggen
Inductiekookplaat aansluiten

Waarom voor onze ervaren elektriciens kiezen?

Elektricien Louwmans is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. U kunt bij ons terecht voor alle elektra werkzaamheden en advies op maat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

24/7 direct hulp bij stroomstoring
Veiligheid op de eerste plaats
Snel op uw locatie

20 jaar ervaring
Helpen bij spoed storingen
Installatie en reparatie

Binnen 24u
Eenvoudige werkwijze
Scherpe prijzen

Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u een technische storing of een stroomstoring maar weet u niet wat u moet doen? Geen paniek! Bij problemen met verlichting, werkt de bel niet meer of een keukenapparatuur, of heb je helemaal geen stroom? Bel dan onze storingsdienst van Louwmans. Voor urgentie staan onze installateurs binnen 30 minuten voor de deur.

Elektricien met spoed inschakelen

Omdat wij 24/7 bereikbaar en beschikbaar zijn voor het oplossen van uw storingen, zijn uw storingen vrijwel direct verholpen. Wij van elektricien Louwmans snappen als geen ander dat u snel van uw elektriciteitsproblemen af geholpen wilt worden. Onze elektromonteurs wonen verspreid over heel Nederland en zijn snel ter plaatse, ook in uw woonplaats. Onze monteurs hebben kennis van de lokale markt en kennen de staat van de woningen in uw omgeving. Met hun ervaring en kennis hebben zij uw stroomstoringen snel verholpen.

Maak u dus geen zorgen wanneer u een stroomstoring ervaart. U kunt ons bellen wanneer u maar wilt. Of het nu middernacht is, zondag of een feestdag. Onze monteurs staan voor u klaar en komen direct uw kant op.

elektricien louwmans

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Storingsdiensten

Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op.

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

elektra renoveren elektricien
Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

elektra in nieuwbouwwoningen
Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Particulieren en Zakelijke klanten

particulier en zakelijke elektriciens
Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Uw meterkast of groepenkast uitbreiden of vervangen?

Wilt u uw meterkast of groepenkast uitbreiden of vervangen? Vaak moet een groepenkast of meterkast vervangen worden omdat het verouderd is. Het uitbreiden komt echter veel vaker voor. In veel oudere huizen zijn vaak slechts 3 á 4 groepen te vinden. Voor de apparaten en grootverbruikers die we tegenwoordig gebruiken is dit aantal groepen veel te weinig. Iedere grootverbruiker (denk aan uw vaatwasser, wasmachine, droger etc.) dient u tegenwoordig een eigen groep te plaatsen. Als u te veel stroom op een groep plaatst, kan dit kortsluiting veroorzaken.

Wanneer uw meterkast of groepenkast vervangen moet worden, denk dan ook direct aan het aantal groepen dat u wilt, nu en in de toekomst. Dan kan de elektricien dit aantal groepen direct in de groepenkast monteren en heeft u er geen omkijken meer naar. Denk vooral na over uw toekomst. Wilt u bijvoorbeeld binnenkort uw keuken verbouwen en elektrisch gaan koken, of wilt u een elektrische auto gaan rijden en een oplaadpunt voor uw huis plaatsen? Dit kan allemaal effect hebben op het aantal groepen dat u nodig hebt. Ook zonnepanelen op uw dak zullen een losse groep nodig hebben bijvoorbeeld. Geef al uw wensen door voor uw toekomst aan onze monteurs en zij kunnen u een gepast advies geven over uw toekomstige situatie en hoe uw elektra daar het beste op kan aansluiten. 

meterkasten en groepenkast vervangen

Veelgestelde vragen

Welke elektra diensten bieden jullie aan?

Wij bieden veel verschillende soorten elektra diensten aan, eigenlijk kunt u ons bellen voor alles omtrent elektra. Onze ervaren monteurs hebben veel kennis over elektra en hebben veel praktijkervaring. Daarom kunnen zij alle klussen aan. Variërend van het vervangen of aanleggen van alle elektra in uw huis, tot het uitbreiden van uw groepenkast tot het vervangen of verplaatsen van stopcontacten. Daarnaast werken wij met verschillende bedrijven samen voor andere klussen in huis, bijvoorbeeld wanneer u een radiator wilt laten plaatsen. 

Een aantal diensten waarvoor u ons kunt inschakelen zijn:

 •  Stopcontacten vervangen
 •  Aardlekschakelaars vervangen of aansluiten
 •  Groepenkast uitbreiden
 •  Elektra aanleggen binnen en buiten
 •  Buitenverlichtingen aanleggen
 •  Lampen installeren
 •  Perilex aansluitingen
 •  Renovatie van elektra
 •  Schakelaars en bekabelingen
 •  Elektra problemen
 •  Elektronische installatie
 •  Overige electra diensten
Is het ook mogelijk om jullie in de nacht of avond te bellen?

Jazeker, het kan natuurlijk voorkomen dat u in de nacht of avond een plotselinge stroomstoring of kortsluiting ervaart. Wij snappen als geen ander dat dit heel vervelend kan zijn en dat u snel weer verder wilt met uw dagelijks leven. Stroom heeft u bijna voor alles nodig, om in de ochtend een kopje koffie te zetten, om televisie te kijken, om uw telefoon op te laden. Als u een dag zonder stroom leeft, is dit een verloren dag. Daarom zijn wij ook in de avond en nacht bereikbaar zodat u ons kunt bellen en inschakelen voor spoedopdrachten. Onze monteurs zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar om uw elektra problemen op te lossen. Twijfel dus niet, en bel ons direct. Het maakt niet uit hoe laat of welke dag het is. Wij staan voor u klaar!

Ik wil nieuwe elektra laten aanleggen, is dat mogelijk?

Dit is zeker mogelijk. In veel oudere huizen is de elektra verouderd. Dus als u gaat verhuizen of verbouwen kunt u er direct voor kiezen om nieuwe elektra te laten aanleggen. Dit is heel begrijpelijk, want als de vloer toch open ligt, en de muren nog geverfd moeten worden, kunt u direct zorgeloos nieuwe elektra laten aanleggen. Dan weet u zeker dat u geen elektra problemen zult hebben de komende jaren. Onze elektriciens zijn ervaren experts en hebben al vaak elektra aangelegd. Als u geen of weinig kennis heeft van elektra kan dit een lastige taak zijn, voor onze monteurs is dit echter dagelijkse kost en zij helpen u met alle liefde verder. Zij hebben de klus snel gedaan en zij doen de klus kwalitatief goed. Dus wilt u zeker weten dat uw nieuwe elektra goed en vakkundig is aangelegd? Schakel dan elektricien Louwmans in voor het aanleggen van uw elektra. Daarnaast werken wij samen met Afium, hier vind je hoogwaardige producten. Ideaal als je je woning wilt renoveren of een nieuwbouwoning hebt gekocht.

Waar vind ik meer info over de kosten?

Op onze website hebben wij geen prijsindicaties staan. Dit komt omdat iedere opdracht verschillend is. Wij leveren enkel maatwerk en we bepalen ter plaatse pas wat de kosten precies zullen zijn. Wij kunnen u wel verzekeren dat onze tarieven zeer scherp zijn. Wij zullen u zeker niet opzadelen met onverwachte hoge kosten. Wij zijn altijd zeer transparant over onze prijzen. U kunt ons ook bellen met vragen over uw opdracht en de kosten daarvan. Wij zullen u telefonisch een prijsindicatie geven.

Waar zijn jullie elektriciens actief?

Onze elektriciens zijn in het gehele land actief. Wij hebben een groot netwerk van elektriciens verdeeld over het hele land. In iedere stad en iedere regio hebben wij lokale monteurs. Al onze elektriciens zijn zeer professioneel en ervaren. Zij worden regelmatig opgeleid zodat zij op de hoogte zijn van de laatste regels, wetten, trends en ontwikkelingen omtrent elektra. Zo kunnen zij u de beste service en de hoogste kwaliteit leveren. Waar u ook woont, er is altijd een elektricien van elektricien Louwmans bij u in de buurt!

Op welke manier neem ik contact op met jullie elektriciens?

U kunt telefonisch contact met ons opnemen, u krijgt dan een van onze elektriciens aan de lijn en deze zal uw probleem direct begrijpen. Als u ons belt zullen wij u direct te woord staan, luisteren naar uw probleem en u zo snel en efficiënt mogelijk van dienst zijn. Als er sprake is van een spoedopdracht sturen wij direct een elektricien uw kant op. Door ons landelijke netwerk van elektriciens is er altijd een elektricien bij u in de buurt die we naar u toe kunnen sturen. Zo zijn we snel ter plaatse bij u thuis en wordt u snel van uw elektra problemen afgeholpen. Zet onze topservice in gang, dit begint met ons te bellen.

Is het mogelijk om in de tuin elektra aan te laten leggen door jullie?

Wij kunnen zeker in de tuin elektra voor u aanleggen. Veel mensen willen in hun tuin graag verlichting of misschien zelfs een elektrische overkapping of televisie. Om dit te kunnen doen is het eerst zaak dat er buiten in uw tuin elektra wordt aangelegd. Buiten elektra aanleggen is anders dan binnen, alles moet namelijk waterdicht zijn. Om er verzekerd van te zijn dat uw elektra buiten goed wordt aangelegd schakelt u een expert in van elektricien Louwmans. Onze monteurs werken met hoge kwaliteit materialen die waterbestendig zijn en zo weet u zeker dat uw elektra buiten op de juiste manier wordt aangelegd. Schakel elektricien Louwmans in om in uw tuin elektra aan te leggen. Zo kunt u genieten van verlichting in uw tuin en geeft u uw tuin een gezellige sfeer.

Bieden jullie ook nieuwe meterkasten en groepenkasten aan?

Ook voor nieuwe meterkasten en groepenkasten kunt u bij ons terecht. Een meterkast en groepenkast moet eens in de zoveel tijd vervangen worden. Vaak wordt dit te lang uitgesteld en komt een verouderde groepenkast of meterkast aan het licht bij een stroomstoring of kortsluiting. Tegenwoordig moeten alle meterkasten verplicht voorzien zijn van een aardlekschakelaar, in veel oude meterkasten is dit nog niet het geval en dit kan zeer gevaarlijk zijn. Laat uw meterkast of groepenkast daarom regelmatig checken en laat deze vervangen door een expert. U wilt dat dit goed gebeurt en dat u een nieuwe groepenkast of meterkast krijgt van hoge kwaliteit. Bij elektricien Louwmans werken wij enkel met de beste kwaliteit groepenkasten en meterkasten. Zo weet u zeker dat u goede kwaliteit in huis haalt en weinig omkijken meer hebt naar uw meterkast of groepenkast.

Kunnen jullie storingen direct oplossen?

Storingen komen vaak voor, denk bijvoorbeeld aan stroomstoringen of kortsluitingen. Dit kan op ieder moment van de dag gebeuren en kan erg vervelend zijn. Vooral als u bijvoorbeeld thuis werkt en zonder stroom zit kan dit een probleem worden. Wij snappen als geen ander dat u de storing direct verholpen wilt hebben. Daarom zijn wij direct beschikbaar voor spoedopdrachten zoals storingen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week staan wij voor u klaar om uw storingen snel op te kunnen lossen. Zo kunt u zonder stress uw dag vervolgen en verder gaan met wat u aan het doen was. Het dagelijks leven kan direct opgepakt worden dankzij de diensten van elektricien Louwmans.

Waarom zou ik kiezen voor de service van elektricien Louwmans?

U kiest voor elektricien Louwmans door onze jarenlange ervaring in het vak. Wij hebben de beste monteurs in dienst met jarenlange ervaring. Zij staan ten alle tijden voor u klaar en de recensies zijn lovend. Dit doet ons goed en wij zijn hier zeer trots op. Wij zijn een elektriciens bedrijf dat klaar staat voor zijn klanten. Wij helpen onze klanten graag snel en efficiënt van elektra problemen af zodat zij geen last hebben van een eventuele stroomstoring of kortsluiting. Wij leveren hoge kwaliteit diensten en zijn ook nog eens scherp geprijsd. Wij vinden namelijk dat onze diensten niet duur moeten zijn, wij willen namelijk niet dat men met weinig of zelfs geen kennis van elektra zelf in de groepenkast gaat rommelen. Dit kan gevaarlijk zijn voor eigen leven of u kunt brand veroorzaken. Daarom leveren wij de hoogste kwaliteit diensten voor de scherpste prijzen. Bij Louwmans weet u zeker dat u goed, snel en efficiënt wordt geholpen. Twijfel niet langer en bel ons direct!

Heeft u een andere storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

elektra werkzaamheden van elektricien louwmans

Verschillende elektra werkzaamheden

Bij elektricien Louwmans kunt u terecht voor veel verschillende elektra werkzaamheden. Wij zijn professionals op het gebied van elektra en hebben al meer dan 20 jaar ervaring. Daarom kunnen wij alles maken betreffende elektra. Denk aan elektra aanleggen, binnen en buiten, stopcontacten vervangen, groepenkasten uitbreiden en dergelijke. Of het nu gaat om het aansluiten van led panelen of een stopcontact, wij staan voor u klaar!

Wij leveren vrijwel alle diensten omtrent elektra, bel ons met uw opdracht en wij laten u direct weten of en wanneer wij u van dienst kunnen zijn. Vaak zijn wij de volgende dag al beschikbaar voor grote opdrachten en voor spoedopdrachten zijn wij vaak direct beschikbaar en kunnen wij direct naar u toe komen. 

De kosten voor het inschakelen van een elektricien

De kosten voor het inschakelen van een elektricien verschillen natuurlijk sterk van de taak die u wilt laten uitvoeren door een elektricien. Het vervangen van alle elektra in uw woning zal meer kosten dan het oplossen van een stroomstoring. Bij elektricien Louwmans vinden wij het belangrijk om de scherpste tarieven te hanteren. Wij willen dat het laten maken van elektra betaalbaar is, omdat u dan niet zelf met elektra aan de gang gaat met de kans dat dit mis gaat.

Onze tarieven zijn dus zeer scherp, dit kunnen wij onder andere realiseren omdat onze monteurs zeer snel en efficiënt hun werk doen. Ze zijn dus niet onnodig lang bezig met hun opdracht en helpen u snel van uw elektra problemen af. Zo houden wij de kosten laag en daar profiteert u van als klant! Wij zijn vooraf zeer transparant over onze kosten. Als u ons belt en uw probleem aan ons uitlegt kunnen wij al een prijsindicatie geven. Als onze elektricien ter plaatse alles heeft bekeken zal hij de prijs aan u voorleggen voordat hij zal beginnen met werken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet onverwachts voor hoge kosten te staan. 

elektra laten aanleggen

Een kortsluiting kan het beste verholpen worden door een ervaren elektricien

Een kortsluiting komt in Nederland vaak voor. Dus u heeft zeker niets te vrezen wanneer u een kortsluiting ervaart. Een elektricien kan de kortsluiting makkelijk verhelpen. Elektricien Louwmans snapt namelijk als geen ander dat het erg vervelend kan zijn om tijdelijk zonder stroom te zitten. Daarom komen onze elektriciens direct uw kant op. Vaak wordt bij het doorslaan van een stop niet de gehele stoppenkast uitgeschakeld, maar enkel de groep waarop de doorgeslagen stop staat aangesloten. Nu denkt u even zonder groep te kunnen maar het zou wel extra vervelend zijn als de koelkast, diepvries of cv-ketel aangesloten staan op die groep. Daarom wilt u dat de kortsluiting zo snel mogelijk gefikst is. Een ervaren elektricien weet de kortsluiting op te sporen, te verhelpen en kan u direct advies geven over hoe u in de toekomst een kortsluiting wellicht kan voorkomen.

Een aantal tips van elektricien Louwmans om kortsluiting te voorkomen

De eerste tip van ons is om niet al te veel apparaten op een groep te plaatsen. Een kortsluiting wordt in de meeste gevallen veroorzaakt doordat er te veel stroomverbruikers op een groep staan. Dit noemen wij overbelasting. Zorg er dus voor dat er per groep één grootverbruiker staat en een aantal kleine apparaten. 

Als u of een elektricien hebben geconstateerd welk apparaat voor de kortsluiting heeft gezorgd, Is het gewenst om dit apparaat weg te doen en niet meer te gebruiken. Vaak zijn oude apparaten namelijk het probleem. Een oude stofzuiger heeft bijvoorbeeld een verouderd elektrisch circuit en dat kan overbelasting veroorzaken. 

Zo gaan onze elektriciens te werk bij het opsporen van een kortsluiting 

 1. Onze elektriciens gaan op zoek naar welk apparaat het probleem veroorzaakt, of misschien heeft u zelf al een idee welk apparaat de kortsluiting heeft veroorzaakt.
 2. Als dit apparaat uitgeschakeld kan worden, doe dit dan eerst en daarna kan de stekker uit het stopcontact worden gehaald.
 3. In de meterkast kan nu gezocht worden naar welke stop is doorgeslagen. Deze stop kan wellicht weer ingeschakeld worden, zo niet dan moet de stop vervangen worden.
 4. Het kan ook zo zijn dat de hoofdschakelaar is doorgeschakeld samen met de stop, deze kan vaak ook weer ingeschakeld worden.
 5. Blijft het probleem zich voordoen? Dan is het echt noodzakelijk om een elektricien te bellen. De elektricien komt langs en vind snel de oorzaak en geeft een passende oplossing.

Als de stroom in uw hele huis uitgevallen is het probleem vaak groter. De eerste stap is dat u controleert of uw buren nog wel stroom hebben. Als de buren namelijk ook geen stroom hebben kan het zo zijn dat er een landelijke of regionale stroomstoring is. De netbeheerder zou het probleem dan moeten oplossen. Een elektricien kan dan niets voor u doen. U kunt de stroomstoring dan melden bij het Nationaal storingsnummer (0800-9009). Maar als u de enige bent in de straat zonder stroom, ligt het probleem bij u thuis. Een mogelijke oorzaak is overbelasting. Dan zal u moeten nadenken over het uitbreiden van uw groepen omdat er nu te veel apparaten op een groep staan aangesloten. Een elektricien kan ook constateren dat de hoofdzekering gesmolten is, dan kan de elektricien daar ook niets aan doen. De netbeheerder moet deze dan vervangen, een elektricien mag dit niet zomaar doen. Een elektricien van Louwmans kan de oorzaak van de stroomstoring dus vinden en de stroomstoring vaak verhelpen. Maar er kunnen ook dingen aan de hand zijn waar een elektricien niets aan kan doen of niet mag verhelpen.

Wat is een kortsluiting nu eigenlijk? 

In iedere woning is de elektriciteit verdeeld over verschillende groepen. Al deze groepen vindt u terug in de meterkast. Vanuit de meterkast loopt de stroom richting uw apparaten, maar als u een kortsluiting heeft gaat er vaak iets mis met de richting van de stroomtoevoer. De stroomdraden komen met elkaar in aanraking in een apparaat. De stroom komt dan niet bij het apparaat terecht omdat de weg als het ware wordt versperd. De stroom komt dan vrij op plekken waar het niet de bedoeling is, met als gevolg een verhoogde toevoer aan stroom waardoor de aardlekschakelaar uitslaat. Dit is een van de mogelijke oorzaken. Een andere mogelijke oorzaak is wanneer er te veel apparaten tegelijkertijd aan staan. Dit wordt ook wel overbelasting genoemd. Een andere mogelijke oorzaak van een kortsluiting is een blikseminslag. Dit komt zeer weinig voor maar het kan zeker een oorzaak zijn. Bovendien is het niet direct gevaarlijk dus maakt u zich geen zorgen. De elektra is tegenwoordig zeer veilig aangesloten en is er bijna geen brandgevaar meer. 

Perilex

Perilex stekkers worden tegenwoordig aangesloten om elektrisch te kunnen koken

Steeds meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te gaan koken. Elektrische kookplaten en ovens worden vaak aangesloten via een perilex aansluiting. Elektricien Louwmans is een expert in het aansluiten van perilex stekkers. Wij zijn gespecialiseerd in perilex. Maak direct een afspraak met een elektricien en een van onze vakmannen plaatst de perilex wandcontactdoos. Aan het elektrische apparaat wordt een perilex stekker gemonteerd en zo kan het worden aangesloten. Een perilex systeem is speciaal voor apparaten met een hoog vermogen, zoals een elektrische kookplaat of inductie kookplaat. Wat direct opvalt is dat er een speciaal stopcontact en stekker nodig is, met vier poten, in plaats van de twee poten die we gewend zijn voor alle andere apparaten.  

Hoe sluit een elektricien perilex aan voor een elektrische kookplaat?

Een perilex stopcontact aanleggen is een zeer complex proces. Een elektricien moet speciaal opgeleid zijn om perilex te kunnen aanleggen. Het proces is namelijk heel verschillend van het aanleggen van een normale wandcontactdoos. Het is dus een lastig proces, en dit komt omdat er gewerkt moet worden met verschillende fases. Als iemand zonder ervaring met perilex het gaat aansluiten, is er een grote kans dat er een kortsluiting of ander elektra probleem zal ontstaan. De elektriciens van Louwmans zijn speciaal opgeleid om perilex stopcontacten en perilex stekkers aan te leggen. Bij ons weet u dus zeker dat het op de juiste manier wordt aangelegd.

In welke gevallen is een perilex aansluiting nodig?

Als u met een normaal gasfornuis werkt in de keuken is het vaak niet nodig om een perilex aansluiting aan te leggen. Als uw gasfornuis niet al te veel stroom verbruikt kan het prima op een normale kookgroep worden aangesloten. Maar wanneer u een nieuwe elektrische of inductie kookplaat neemt of een elektrische oven, is het vrijwel noodzakelijk om een perilex aansluiting te nemen. Een perilex stopcontact is nodig wanneer:

 • u op gas kookt maar meerdere ovens in huis hebt
 • u op een keramische kookplaat kookt
 • u een inductie kookplaat hebt
 • u een elektrische oven hebt

De risico’s bij het aansluiten van een perilex stopcontact

Werken met elektra is zeker niet zonder gevaren of risico’s. Zoals eerder gezegd is een perilex aansluiting een stuk complexer dan een standaard stopcontact. Elektricien Louwmans kan jou helpen bij het aansluiten van een perilex stopcontact. Louwmans is gespecialiseerd in het aanleggen van perilex en onze elektriciens zijn hier speciaal voor opgeleid. Vaak is het aansluiten van een perilex aansluiting binnen een uur gedaan door een ervaren elektricien. Maar als u zich er zonder kennis aan waagt, kan het zeer gevaarlijk zijn. Er kan niet alleen een kortsluiting ontstaan maar als u niet de juiste aansluiting maakt, kan het apparaat ernstig beschadigd raken. Dit kan betekenen dat uw nieuwe kookplaat direct onbruikbaar is en u wellicht direct een nieuwe moet aanschaffen.

Perilex aansluiting

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Let op: een perilex kabel wordt vaak niet bijgeleverd bij apparaten

Als u een nieuwe kookplaat of andere apparatuur koopt, let dan goed op dat er vaak geen perilex kabel wordt bijgeleverd. Veel fabrikanten doen dit niet zodat ze niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor een onjuiste aansluiting. De aansluiting kan ook nog eens per merk en apparaat verschillen. Zorg dus voor een goede perilex aansluiting want veel fabrikanten geven geen garantie op een verkeerde aansluiting en zo kan het apparaat direct de prullenbak in als deze verkeerd wordt aangesloten. Dit is erg zonde dus zorg voor een expert op het gebied van perilex. Bel direct elektricien Louwmans voor het aansluiten van perilex.

De kosten van het laten aansluiten van perilex door elektricien Louwmans

Bij Louwmans werken wij met een vaste prijs voor het aanleggen van een perilex aansluiting. Hier maken wij geen geheim van en wij werken altijd met eerlijke prijzen. Bel ons en vraag naar de prijs, hier zullen wij zeker transparant over zijn. Een van onze elektriciens die gespecialiseerd is in perilex, komt voor u de stekker aansluiten. Moet er nog meer gebeuren zoals het uitbreiden van groepen of andere elektra zaken? Dan betaalt u daarvoor los het uurtarief van de elektricien en de materialen. Wij zullen altijd eerlijk zijn over de prijs en onze prijzen zijn zeer scherp. 

Laat een stopcontact aansluiten door een elektricien

Een extra stopcontact in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer komt altijd goed van pas. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer elektrische apparaten. Waar we vroeger onze tanden poetste met een ouderwetse tandenborstel poetst nu bijna iedereen elektrisch. En waar we vroeger de theepot op het vuur zette gebruiken we nu een waterkoker. Een stopcontact naast uw bed was vroeger ook helemaal niet logisch, maar nu willen wij onze mobiele telefoon daar natuurlijk in opladen. Voor al deze apparaten hebben wij nu extra stopcontacten nodig.

Het aanleggen of verplaatsen van stopcontacten tijdens een verbouwing of renovatie

Het ideale moment om stopcontacten of lichtschakelaars te vervangen, verplaatsen of aanleggen is tijdens een verbouwing of renovatie van uw huis. Een extra stopcontact is in veel opzichten ideaal. Zo heeft u geen verlengsnoeren meer nodig en kunt u kabels zo goed mogelijk wegwerken als u de stopcontacten verplaatst naar de plekken waar u ze wilt hebben. Het lijkt misschien een kleine klus maar het is nog best een lastige taak. Daarom is het ideaal om een professionele elektricien in te schakelen voor deze klus. Elektricien Louwmans heeft de beste vakmannen in dienst die u met alle liefde verder helpen als het gaat om het verplaatsen, aanleggen of vervangen van een stopcontact. Als u besluit een vakman in te schakelen, bedenk dan wel zelf vooraf wat u wilt. Waar u het stopcontact wilt hebben en f het stopcontact ook vervangen moet worden. Denk dan ook aan de toekomst, want als een muur open gefreesd is, kan het beste alles in één keer gedaan worden.

Buitenstopcontacten laten plaatsen, een andere manier van werken
Buiten met elektra werken is heel anders dan binnenshuis. Het aanleggen van stopcontacten buiten is in veel gevallen gewenst. Bijvoorbeeld voor buitenverlichting, om een friteuse buiten aan te sluiten of zelfs een beamer of televisie voor gezellige zomeravonden of om bijvoorbeeld buiten voetbal te kijken. De kosten van het aanleggen van elektra of stopcontacten buiten ligt iets hoger omdat dit ook wat lastiger is voor de elektricien. Omdat dit lastiger is, is de noodzaak om een vakman in te schakelen ook hoger. De elektriciens van Louwmans leggen regelmatig buiten elektra aan en kunnen zonder moeite stopcontacten in uw tuin of dakterras aanleggen.
In de meterkast een extra stopcontact aanleggen
In de meterkast willen veel mensen een extra stopcontact. Dit is bijvoorbeeld handig om een modem aan te sluiten voor de wifi in huis. Dit is een klus die door een elektricien eenvoudig kan worden gedaan. Binnen een halve dag kan een ervaren elektricien van Louwmans dit voor u doen. Dit kan zo snel gedaan worden omdat de afwerking van het stopcontact niet perfect hoeft te zijn. In uw woon- of slaapkamer moet de afwerking van het stopcontact natuurlijk wel netjes gebeuren.
Zelf een extra stopcontact aanleggen of vervangen
Er bestaan duidelijke handleidingen om zelf een stopcontact aan te leggen of te vervangen, dus u zou het zelf kunnen doen. Als eerste is het van belang dat de stroom uitgeschakeld is. U moet wel heel goed opletten dat de draden niet met elkaar in contact komen, veiligheid gaat namelijk echt boven alles. Let ook goed op dat u de juiste draden aansluit op de juiste plekken, elektrocutie kan namelijk plaatsvinden wanneer u met elektra werkt. We adviseren ook om een geaard stopcontact te installeren, er is dan één extra draad nodig. De aarddraad moet namelijk naar het stopcontact lopen maar dan is het wel aangesloten op de aardlekschakelaar en zo bent u veiliger. Twijfelt u over het zelf aansluiten van een stopcontact? Twijfel niet langer en schakel een elektricien in. Zo weet u namelijk zeker dat de klus goed wordt gedaan en u bent verzekerd van de hoogste kwaliteit bij Louwmans.
Een dubbel stopcontact laten aansluiten
Een dubbel stopcontact laten aansluiten is niet lastiger dan een enkel stopcontact, wat extra stapjes en een andere contactdoos en u heeft een dubbel in plaats van een enkel stopcontact. Ideaal voor in uw woonkamer, keuken of badkamer. Op plekken waar nu extra elektrische apparaten worden gebruikt is het met name handig een extra stopcontact te hebben. Het is dan beter, als de plek niet uitmaakt een dubbel stopcontact te laten plaatsen in plaats van twee losse stopcontacten. Dit scheelt weer extra werk en een extra gat in de muur. Bovendien kost het qua werk evenveel tijd om een dubbel stopcontact aan te sluiten. Handige plekken voor een dubbel stopcontact zijn bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken en badkamer. In de woonkamer staat nu namelijk niet alleen uw televisie, ook het televisiekastje, playstation en wellicht geluidsinstallatie hebben allemaal een stopcontact nodig. In de keuken heeft u nu niet alleen een koffiezetapparaat, maar ook een waterkoker en soms een mixer of broodrooster die aangesloten moet worden via een stopcontact. En als laatste in de badkamer, voorheen deed u soms alleen uw föhn of scheerapparaat in het stopcontact, maar nu moeten de elektrische tandenborstels van het hele gezin in de oplader. Heeft u zelf al wat kennis van elektra? Dan kunt u wellicht makkelijk een oud stopcontact vervangen door een dubbel stopcontact. Maar als u geen kennis van elektra heeft, voorkom problemen en kortsluitingen en laat het doen door een ervaren elektricien.
Een dimmer of lichtschakelaar laten aansluiten is ook geen probleem!

Een dimmer of een lichtschakelaar aansluiten is ook weer een andere tak van sport. Als eerste is het weer van belang dat de stroom uitgeschakeld is en daarna kunt u verschillende handleidingen volgen. Een dimmer aansluiten is ideaal bij de woonkamer lamp. Zo kunt u in de avond het licht dimmen. Hiervoor zijn ook speciale dimlichten nodig. De elektricien kan een dimmer of lichtschakelaar gemakkelijk plaatsen. Bel ons voor de prijzen en de mogelijkheden en wij kunnen u snel van dienst zijn.

Laat uw groepenkast vervangen door een expert van Louwmans

In veel oudere huizen moet een groepenkast vervangen worden. Dit kan komen doordat de groepenkast simpelweg verouderd is. Maar ook kan het komen dat een groepenkast vervangen moet worden omdat er in een oude woning vaak slechts 3 of 4 groepen aanwezig zijn. Voor het aantal apparaten dat wij tegenwoordig gebruiken in een huishouden is dit veel te weinig. De meeste huishouden hebben nu 6 of 8 groepen, en sommige huizen hebben zelfs 10 groepen in hun groepenkast. Laat een oude groepenkast of een groepenkast met weinig groepen altijd goed inspecteren door een elektricien. Er kunnen zich namelijk onveilige situaties voordoen door slecht onderhoud, verouderde apparatuur of overbelasting van de groepenkast. Er kan een kortsluiting ontstaan en in het ergste geval zelfs een brand.  Laat uw groepenkast dus regelmatig inspecteren en laat de groepenkast waar nodig vervangen of uitbreiden door een ervaren elektricien. Bij elektricien Louwmans werken we dagelijks met groepenkasten. Wij zijn experts in het vervangen en uitbreiden van groepenkasten dus schroom niet om ons te bellen.

Wat is nu precies het verschil tussen een groepenkast en een meterkast?

Een groepenkast is als het ware een onderdeel van de meterkast. De meterkast bestaat ook uit een hoofdkraan voor gas en water. Ook staat in de meterkast een watermeter, een gasmeter en een elektriciteitsmeter. Ook de groepenkast zit dus in de meterkast verwerkt. De groepenkast is verantwoordelijk voor de stroomvoorziening in uw huis. Een stoppenkast is de oude versie van een groepenkast. Een groepenkast wordt dus ook wel eens een stoppenkast genoemd.

Meterkast vervangen

Laat uw groepenkast uitbreiden of vervangen door een ervaren elektricien

Als u wilt besparen op de kosten van het vervangen van een groepenkast? Dan kunt u al een aantal dingen voorbereiden voordat de elektricien komt. De elektricien werkt namelijk met een uurtarief en als u bijvoorbeeld uw meterkast alvast leeg maakt kan de elektricien direct beginnen.

Als u vooraf ook al een plan heeft gemaakt van hoeveel groepen u wilt, kan de elektricien daar ook direct mee beginnen. Als u dus alles klaargezet en uitgedacht heeft kan dit zo een uurtje besparen van de tijd van de elektricien. Elektricien Louwmans zorgt er dan voor dat er een vakman uw kant op komt die de klus snel en efficiënt aanpakt.

De kosten van het vervangen van een groepenkast

De prijs van de groepenkast zelf hangt sterk af van het feit of u een 1 of 3 fase groepenkast nodig heeft. Gemiddeld ligt de prijs van een 1 fase groepenkast tussen de 700 en 900 euro. Daarnaast hangt de prijs ook sterk af van het aantal groepen dat u wilt laten plaatsen in de groepenkast.

Per extra groep betaalt u namelijk extra. En natuurlijk komt het uurtarief van onze elektriciens er nog bij. Omdat onze elektriciens jaren ervaring hebben werken zij zeer snel en efficiënt. Daarom kunnen wij u de scherpste prijs bieden voor de klus.

Welke stappen moeten er ondernomen worden bij het vervangen van een groepenkast?

Hieronder vind u de stappen die ondernomen moeten worden bij het vervangen van de groepenkast. Onze elektriciens kunnen u hier uiteraard bij helpen!

Stap 1
Als eerste is het zaak dat u een goede inventarisatie maakt van het aantal groepen dat u nodig heeft. Alle grootverbruikers moeten eigenlijk op een aparte groep geplaatst worden. De vaatwasser, wasmachine en oven moeten bijvoorbeeld op een aparte groep geplaatst worden. Daarnaast maakt u idealiter ook een lijstje van alle apparaten die u in de toekomst nodig zult hebben. Wilt u bijvoorbeeld elektrisch gaan koken, elektrisch gaan rijden of zonnepanelen op uw dak? Dan zult u hier extra groepen voor nodig hebben. Bespaar vooral niet op groepen want anders moet de meterkast over enkele jaren wellicht weer vervangen of uitgebreid worden. Zorg dat u de komende jaren vooruit kan met uw groepen.
Stap 2
Check welke fasen groepenkast u nodig heeft. Als u zware apparatuur gebruikt heeft u eigenlijk een 3 fasen groepenkast nodig. Maar dit is vooral geschikt voor fabrieken of andere bedrijfspanden. De meeste woonhuizen hebben voldoenden aan een 1 fase groepenkast. Het is het makkelijkst om dezelfde soort groepenkast te nemen als u nu al heeft. U kunt dit checken door in de meterkast te checken hoeveel volt er aangegeven staat. Als u ongeveer 220V ziet staan heeft u nu een 1 fase groepenkast, als u ongeveer 380V ziet staan heeft u nu een 3 fase groepenkast. Logischerwijs wordt een 1 fase groepenkast door een 1 fase groepenkast vervangen.
Stap 3
Soms is de huisaansluiting van uw energieleverancier niet voldoende. Soms moet er bij een nieuwe aansluiting van een groepenkast gegraven worden. Check dit bij uw energieleverancier.
Stap 4

Controleer of u een aardlek heeft. Als dit niet het geval is kan de elektricien dit ook direct aanbrengen wanneer hij de groepenkast vervangt.

Bel ons op 085-0190035
U krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Aarding aanleggen

De aarding van uw elektra moet regelmatig worden gecontroleerd. In het eerste opzicht valt het namelijk niet op als de aanleg van uw aarding verouderd of versleten is. Een vakkundig elektricien zal het ontdekken wanneer uw aanleg niet meer goed is en hij zal eventuele defecten direct oplossen. Door de aarding te laten checken voorkomt u brand wanneer bijvoorbeeld stoppen doorslaan.

Het belang van aarding aanleggen

Aarding moet voorkomen dat apparaten onder stroom zullen staan zonder aardsluiting. Als uw toestel een metalen behuizing heeft, en deze in contact komt met de toevoerleiding kan het zo zijn dat de stroom niet naar het apparaat komt, maar door de aarde wegloopt. Een ander mogelijk gevaar is elektrocutie wanneer u met het apparaat in aanraking komt.

Bel ons op 085-0190035
U krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.
aarding aanleggen elektra

Wat kunt u zelf doen om gevaar omtrent aarding te voorkomen?

 • Check of u een aardlekschakelaar heeft in uw meterkast. Als u deze niet aantreft, laat deze dan installeren door een ervaren elektricien van Louwmans.
 • Doe nooit zomaar een installatie van uw elektra. Dit kan gevaar met zich meebrengen. Schakel altijd een elektricien in.
 • Laat uw apparaten en meterkast regelmatig nakijken. Voornamelijk de vaatwasser en wasmachine. Door vocht kan namelijk aardsluiting ontstaan.
 • Zet om die reden ook geen vocht bij uw elektrische apparaten in de buurt.

Een nieuwe aardpen laten slaan door een elektricien

Het kan nodig zijn in sommige situaties om een nieuwe aardpen te slaan of om een oude te vervangen voor een aardpen met een hogere waarde. Niet alle elektriciens mogen een aardpen slaan, alleen gespecialiseerde elektriciens. Bij Louwmans kunnen wij een aardpen voor u slaan als een van de weinigen. Ons advies is om niet zelf een aardpen te slaan. Dit is zeer specialistisch werk en een vakman moet deze taak op zich nemen. Een aardpen moet in de grond worden geslagen en afhankelijk van de grond moet de pen tussen de 1 en 10 meter diep worden geslagen. Dit kunt u natuurlijk niet zelf doen.

Aansluiten van elektrische apparaten door een elektricien

Voor sommige apparaten zoals een inductie of elektrische kookplaat is het nodig om een extra groep aan te leggen. Of het stopcontact in uw keuken moet worden omgebouwd tot een perilex stopcontact. Als u ons belt krijgt u direct een van onze monteurs aan de telefoon. Zij weten waar u het over heeft en kunnen u vaak direct helpen. Omschrijf aan ons wat u precies wilt aansluiten en wij maken een afspraak met u en sluiten de elektrische apparaten aan.

elektrische apparaten aansluiten
installatietechniek

Elektra laten aanleggen door een elektricien

Als u een nieuwe woning heeft of juist een oude woning die u in zijn geheel wilt aanpakken, kan het gunstig zijn om de gehele elektra opnieuw te laten aanleggen. Een elektricien kan de elektra goed aanleggen, hij weet namelijk waar hij op moet letten. Bij Louwmans is dit dagelijkse kost. U kunt de elektra laten aanleggen zodat het geheel aan uw wensen voldoet binnen en buiten. Zo bent u thuis en in uw tuin van alle gemakken voorzien als het gaat om elektra.

Sommige mensen vinden het fijn om hun keuken op de eerste verdieping te hebben, de elektra moet dan ook op de eerste verdieping hierop zijn afgestemd. Sommigen hebben een goed idee om tuinverlichting te plaatsen of een beamer. Bij Louwmans luisteren we naar uw wensen en denken met u mee. Op basis daarvan brengen wij onze kennis in de praktijk en gaan wij voor het beste resultaat.

Bel ons op 085-0190035
U krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Apparaten laten aansluiten door een elektricien

Als u een elektrisch apparaat koopt met een stekker, is het wettelijk verplicht dat deze apparaten gekeurd worden. Hoe hoger het risico van het apparaat, hoe vaker deze gekeurd moeten worden. Het risico wordt bepaald door de kennis die de gebruiker van de apparatuur heeft, de mate waarin de apparatuur gebruikt wordt, de werkomgeving en de kans dat het apparaat schade kan aanrichten. Voorbeelden van dit soort apparaten zijn:

 • Aardlekschakelaars
 • Handgereedschap
 • Krachtstroom Apparatuur

Als u bedrijfsmatig elektrische apparaten gebruikt moeten deze apparaten zeker gekeurd worden. Maak een afspraak met een elektricien. Op de gewenste tijd kunnen wij bij u langskomen. 

Heeft u met spoed een vakman nodig om een stroomstoring te verhelpen of een keuring te doen? Dat is geen probleem Bij elektricien Louwmans werken we ook met een spoedservice. Spoedopdrachten krijgen bij ons dus voorrang. Bel ons voor alle mogelijkheden, prijzen of om direct een afspraak te maken. Bij Louwmans weet u zeker dat u goed zit!

Waarom kiezen voor Elektricien Louwmans

→ Onze monteur legt het uit!

Trustoo Elektricien Louwmans
Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Stroomstoringen oplossen

Lampen installeren
Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Meterkast vervangen

Elektra problemen
Elektronische installatie
Elektra voor nieuwbouw
24/7 direct spoedhulp
Overige diensten

Call Now Button