Elektricien in Sliedrecht nodig? Bel direct!

24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
Geen extra kosten
Scherpe offerte
Snel op uw locatie
Groepenkast vervangen
Perilex aansluitingen
Professionele elektromonteur

Storing melden? Neem nu contact op!

Elektricien Sliedrecht
Wij werken 30km+ rondom Sliedrecht

Met spoed een elektricien nodig in Sliedrecht?

Momenteel op een zoektocht naar een ervaren elektricien bij u in de omgeving? Dan bent u aan het juiste adres. Onze elektriciens zijn betrouwbaar en gediplomeerd. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van onder andere groepenkasten, stopcontacten en meterkasten.

Oud Alblas
Bleskensgraaf
Streefkerk
Ridderkerk

Zwijndrecht
Kinderdijk
Ottoland
Puttershoek

Zit uw woonplaats hier niet tussen? Goed mogelijk dat wij toch u van dienst kunnen zijn, neem in dat geval direct contact met ons op.

Bel ons op  085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

elektricien

Uw elektricien

Professionele monteurs in Sliedrecht

Uw lokale elektricien

Professionele elektricien

24/7 Service

Professionele Elektricien is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. Onze elektriciens staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

Veiligheid op de eerste plaats
24/7 direct hulp bij stroomstoring
Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
20 jaar ervaring

Elektricien

Heeft u een elektricien nodig? Elektricien Louwmans staat 24/7 voor u klaar. Voor stroomstoringen of spoed zijn wij snel bij u op locatie. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen. Bij ons gaat dit echter niet ten koste van de kwaliteit van het werk. Wij werken namelijk met zeer ervaren en professionele elektriciens.

Onze dagelijkse diensten

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning ontkomt u niet aan het aanleggen van nieuwe meterkast in huis. De elektriciens van Louwmans helpen u bij het aanleggen of vervangen van elektra in uw woning of bedrijfspand!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektra storingen 24/7

elektrostoring

Onze 24/7 storingsdienst gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert hierbij direct voor een passende oplossing te zorgen. Zo wordt een brand en een nieuwe kortsluiting voorkomen. Veiligheid staat bij ons op nummer 1.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Groepenkast vervangen

groepenkast vervangen

De groepenkast is essentieel voor uw woning. Een groepenkast zorgt namelijk voor de regulering van de elektriciteit in huis, door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. We vervangen 1 tot aan 20 groepenkasten per dag.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektrotechniek

elektrotechniek

Als het gaat om elektrotechniek weten we precies om welke technische aspecten het gaat. De elektriciens van Louwmans helpen u vakkundig bij de uitvoer van diverse klussen op het gebied van elektra.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektra aanleggen

elektra aanleggen
Het is voor ons erg belangrijk om onze elektriciens periodiek geschoold worden over nieuwe trends, eisen, regels en ontwikkelingen wat betreft elektra. Op deze manier blijven ze altijd op de hoogte en kunnen ze dit praktisch toepassen.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Kortsluitingen

kortsluiting

Wanneer er een kortsluiting is bij u thuis kan er slechte gevolgen hebben. Grote risico’s lopen op. De installateurs van Louwmans staan voor u klaar om het juiste oplossingen te bieden!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Overige diensten

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Lampen installeren

Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Elektra problemen
Elektronische installatie

Kortsluiting opsporen
Laadpaal installeren
Storingsdienst
Krachtstroom aanleggen
Inductiekookplaat aansluiten

Waarom voor onze ervaren elektriciens kiezen?

Elektricien Louwmans is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. U kunt bij ons terecht voor alle elektra werkzaamheden en advies op maat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

24/7 direct hulp bij stroomstoring
Veiligheid op de eerste plaats
Snel op uw locatie

20 jaar ervaring
Helpen bij spoed storingen
Installatie en reparatie

Binnen 24u
Eenvoudige werkwijze
Scherpe prijzen

Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u een technische storing of een stroomstoring maar weet u niet wat u moet doen? Geen paniek! Bij problemen met verlichting, werkt de bel niet meer of een keukenapparatuur, of heb je helemaal geen stroom? Bel dan onze storingsdienst van Louwmans. Voor urgentie staan onze installateurs binnen 30 minuten voor de deur.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

elektricien louwmans

Storingsdiensten

Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en ervaren elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op.

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

elektra renoveren elektricien
Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Particulieren en Zakelijke klanten

elektricien inschakelen
Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

particulier en zakelijke elektriciens
Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Heeft u een andere storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

Vincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

Melissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

Stuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

Hans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Elektricien Sliedrecht

Woont u in omgeving Sliedrecht en ervaart u problemen met elektriciteit? Schakel dan direct Elektricien Louwmans in. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in elektra en helpen u graag verder met eventuele storingen, het aanleggen van elektra, het vervangen van elektra, reparaties, andere installaties of onderhoud van elektra.

Onze elektriciens zijn altijd in de buurt, dus ook in omgeving Sliedrecht. Door ons grote netwerk aan monteurs kunnen wij snel ter plaatse zijn en zijn we u snel van dienst om uw problemen snel en efficiënt te kunnen oplossen. Onze monteurs werken hard en hebben veel ervaring en kennis van het vakgebied. Wij van Elektricien Louwmans helpen u graag!

Wij vinden dat goede service niet altijd duur hoeft te zijn, wij willen niet dat u door te hoge prijzen zelf aan de slag gaat met elektra. Dit kan namelijk levensgevaarlijk zijn bij te weinig kennis van elektriciteit. Daarom hanteren wij zeer scherpe prijzen, zo hoeft u zich er niet zelf aan te wagen! Wij staan 24/7 voor u klaar voor alle vragen omtrent elektra. Ook in de avonden kunnen wij voor u aan de slag zodat uw problemen snel worden opgelost. Bel ons en maak direct een afspraak.

Veelgestelde vragen

Ik heb elektra problemen, wat nu?
U kunt ons direct bellen bij elektra problemen, of u nu weet wat de oorzaak is of niet, wij kunnen u altijd helpen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en u krijgt direct een elektricien aan de telefoon. Leg uw problemen uit en wij plannen direct een afspraak in, wanneer het u uitkomt. Bij nood kunnen we direct uw kant op komen.
Wat onderscheid Elektricien Louwmans van de concurrenten?
Naast het feit dat wij scherpe prijzen hanteren zijn we ook zeer betrouwbaar en hebben al 20 jaar ervaring in de branche. Onze monteurs zijn de beste in hun vak en zijn erg klantvriendelijk. Ze lossen uw problemen graag op en worden periodiek door ons bijgeschoold. Zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, regels en wetten omtrent elektriciteit. Ook zijn wij 24/7 bereikbaar en helpen we u super snel. Wij snappen als geen ander dat problemen met uw elektriciteit vervelend zijn en dat ze met spoed opgelost moeten worden. Wij leven ons in in de klant.
Hoe maak ik een afspraak?
Telefonisch staan wij u 24/7 te woord. Voor al uw elektra problemen kunt u bij ons terecht. Wij maken via telefoon een afspraak, wanneer het u uitkomt. Heeft het haast? Wij zijn altijd bij u in de buurt door ons landelijke netwerk van elektriciens, ook in Sliedrecht kunnen wij snel ter plaatsen zijn. Wilt u liever een andere dag of in de avond? Dat is voor ons vaak ook geen probleem. Wij zoeken naar de juiste oplossing en dat begint met een afspraak.
Moet mijn elektra aan de nieuwste normen voldoen?
Uw bestaande installaties moeten aan de eisen voldoen van het moment dat uw woning is gebouwd. Maar wanneer er aanpassingen of uitbreidingen plaatsvinden aan uw installatie moeten deze inderdaad aan de laatste eisen en normen voldoen. Bij Elektricien Louwmans zijn wij altijd op de hoogte van de laatste normen en eisen zodat wij dit kunnen toepassen in de praktijk.
Hoe vaak moet ik mijn aardlekschakelaar laten testen?
Eén keer per jaar bent u verplicht om de aardlekschakelaar te testen. U kunt dit zelf doen met de testknop. Maar u meet dan niet echt goed door. Dit kunnen alleen bevoegde elektriciens met hun meetapparatuur. Als u toch een afspraak met ons maakt, vraag ons dan direct om dit te laten testen. Of schakel Elektricien Louwmans in om uw aardlekschakelaar te testen.

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Stroomstoringen oplossen

Lampen installeren
Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Meterkast vervangen

Elektra problemen
Elektronische installatie
Elektra voor nieuwbouw
24/7 direct spoedhulp
Overige diensten

Call Now Button