Storingsdienst Elektricien

laagste prijs 24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
laagste prijs Geen extra kosten

laagste prijs  Scherpe tarieven
laagste prijs Snel op uw locatie
laagste prijs Ervaren elektromonteur


Storing melden? Neem nu contact op!

Altijd bereikbaar met de 24/7 storingsdienst

Storingsdienst in uw regio

Het voorkomen van een stroomstoring is bijna niet mogelijk, maar het komt helaas wel voor. In sommige situaties kunt u een stroomstoring zelf oplossen. In de meterkast heeft u een aantal groepen, en wanneer er een stop gesprongen is betekent dit dat deze groep overbelast is geraakt. Overbelasting van een groep betekent dat er teveel elektrische apparaten op deze groep zijn aangesloten. U kunt dit makkelijk zelf oplossen door minder elektrische apparaten op deze groep aan te sluiten en wellicht op een andere groep aan te sluiten. Inspecteer wel van tevoren goed bij welke andere groep u deze elektrische apparaten kunt aansluiten. 

laagste prijs 24/7 direct hulp bij stroomstoring
laagste prijs  Snelle reactie
laagste prijs  Snel op uw reactie
laagste prijs  20 jaar ervaring

laagste prijs Altijd scherpe prijs
laagste prijs  Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
laagste prijs  Veilig & effectief
laagste prijs  Persoonlijke aanpak

Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Teruggebeld worden door een elektricien?

   

  Uw lokale elektricien

  Professionele monteurs

  A

  Professionele elektricien

  24/7 Service

  Onze storingsdienst is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen. Neem direct contact met ons op wanneer u een stroomstoring heeft.

  laagste prijs  Veiligheid op de eerste plaats
  laagste prijs  24/7 direct hulp bij stroomstoring
  laagste prijs  Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
  laagste prijs  20 jaar ervaring

  Stroomstoring oplossen vaak erg moeilijk

  Het verhelpen van een stroomstoring is moeilijker dan verwacht wordt. Als het blijkt dat de aardlekschakelaar is gesprongen, dan is de oorzaak vaak dat er in het systeem een kortsluiting is ontstaan. Deze specifieke kortsluitingen zijn vaak complex en wij raden daarom af om hier zelf mee aan de slag te gaan.

  Veiligheid is het meest belangrijke

  Wij raden u aan om direct contact op te nemen met ons storingsdienst zodat een van onze professionele elektricien u snel kan komen helpen. Onze elektriciens zijn gediplomeerd en worden periodiek bijgeschoold om zo de laatste elektra technieken bij te blijven. Wij willen u de beste service aanbieden en geven daarom ook garantie op onze reparaties. Door jarenlange ervaring en kennis kunnen wij allerlei soorten stroomstoringen snel en vakkundig oplossen. Onze elektriciens geven na het verhelpen van een stroomstoring u altijd advies hoe u beter kunt omgaan met elektra om zo een stroomstoring te voorkomen.
  Onze storingsdienst is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen. Neem direct contact met ons op wanneer u een stroomstoring heeft.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Wanneer? 

  Druk bezig met het renoveren van uw pand/woning? Strak plan om dan uw meterkast uit te breiden, herstellen, vernieuwen. Het kan ook zijn dat u de meubels wilt verplaatsen, dan is het ook aangeraden om uw meterkast hierop aan te passen. Komt er met de renovatie nieuwe elektrische apparaten bij? Dan is er een kans dat u een tekort aan groepen heeft. Handig dat u dan de meterkast vervangt. U kunt deze ook uitbreiden naar een groter vermogen.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Verschil tussen meterkast en groepenkast

  Het verschil tussen een meterkast en groepenkast is vaak onduidelijk. De groepenkast is eigenlijk het systeem van alle elektrische automaten en groepen. Die voeren dan weer stroom naar alle lichtpunten en stopcontacten. De meterkast heeft als onderdeel ook een elektriciteitsmeter. De meterkast hoeft niet altijd compleet vervangen te worden, hoewel dit wel aangeraden is. Soms is het ook genoeg om de groepen binnen de meterkast uit te breiden of aan te passen.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Waarom een echte vakman? 

  Met alles in het leven is het soms beter om iets over te laten aan een specialist. Sommige mensen zijn niet geverifieerd om elektriciteit te herstellen. Dit is niet alleen een gevaar voor de persoon zelf, maar ook voor uw huishouden. Laat het dus echt alleen doen door een expert of gecertificeerde. Zorg hier dus altijd voor als u een afspraak inplant ergens. Onze elektriciens zijn ervaren en gediplomeerd. Wij helpen u graag. Onze ervaren elektricien houdt met name rekening welke groepen u exact nodig heeft. De verkeerde groepen kunnen achteraf voor gebreken zorgen. Het zelf proberen kan, maar is niet altijd even verstandig. Gevaarlijk, maar het kan ook nog eens meer schade oplopen als gevolg. Schade kan ook achteraf (na een tijdje) komen. Zorg er voor dat een professional u komt helpen. Wij zijn u graag van dienst! 

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!


  Herstel of  vervang groepenkast

  Een groepenkast vervangen of herstellen is niet zo makkelijk gedaan. Een eitje voor onze monteurs, aangezien ze dit dagelijks doen. Een groepenkast helemaal vervangen of uitbreiden heeft bepaalde skills nodig die onze monteurs beheersen. Uw gehele woning of pand wordt met behulp van de groepenkast van stroom voorzien. Dit is dus zeker een klus die goed uitgevoerd moet worden. Leun achterover en laat onze groepenkast expert dit voor u doen. Als u een groepenkast wilt uitbreiden, is dat ook een mogelijkheid die onze monteurs kunnen realiseren. Onze experts zijn ook bij u in de buurt actief. Wij zijn landelijk werkzaam en helpen u graag. Twijfel niet om onze ervaren monteurs in te schakelen. Neem direct contact op met onze centrale!

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Aanleggen van elektra door een ervaren professional

  Ongeacht hoe lastig de klus is, wij helpen u graag. Onze elektriciens hebben genoeg ervaring om elk gebrek op te lossen. Mogelijk bevindt u zich momenteel in een gevaarlijke woon- of werkomgeving. Neem geen risico door het zelf te repareren. Het kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Onze elektriciens zijn landelijk werkzaam en helpen u graag verder. Schakel in zo een geval ons in om uw omgeving te analyseren. Uw omgeving wordt met onze hulp veilig.

  In het geval dat u het zelf gaat repareren, kunnen wij u deskundig advies aanbieden als ondersteuning.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Overige diensten

  laagste prijs Stopcontacten
  laagste prijs Aardlekschakelaars 
  laagste prijs Groepenkast uitbreiden
  laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen
  laagste prijs Lampen installeren
  laagste prijs Perilex aansluitingen

  Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

  laagste prijs Renovatie van elektra
  laagste prijs Schakelaars en bekabelingen
  laagste prijs Elektra problemen
  laagste prijs Elektronische installatie
  laagste prijs Overige electra diensten

  Het is onwaarschijnlijk dat iemand in Nederland zonder elektriciteit leeft. Het is bijna onmogelijk met onze behoeftes. Goedwerkende elektriciteit is een must. Niet alleen is het comfortabel om goedwerkende elektriciteit te hebben, maar ook nog eens een stuk veiliger. 

  laagste prijs 24/7 direct hulp bij stroomstoring

  laagste prijs Veiligheid op de eerste plaats

  laagste prijs Snel op uw locatie

  laagste prijs 20 jaar ervaring

  laagste prijs Helpen bij spoed storingen

  laagste prijs Installatie en reparatie

  laagste prijs Binnen 24u

  laagste prijs Eenvoudige werkwijze

  laagste prijs Scherpe prijzen

  Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

  Heeft u last van een stroomstoring? Dat is enorm vervelend en kan alles stil zetten. Als organisatie kan u dit veel geld kosten. Wat een nare situatie! Gelukkig kunnen wij u snel komen helpen. Wij raden wel eerst aan om te controleren of de buren hier ook last van hebben. Zo ja, dan ligt dit aan het algemene stroombeheer. Zo niet, dan moet u dit zelf oplossen. Hier komen wij in het plaatje. U kunt ons oproepen om u hierbij te helpen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer stroom en daar zorgen wij voor. 

  Het probleem kan snel opgelost worden, maar het kan ook zo zijn dat uw elektrische bedrading opnieuw aangelegd moet worden. Dit heeft vrijwel altijd met de veiligheid te maken en nieuwe wetgeving. Hoe dan ook komen wij u graag helpen en adviseren wij u ook hierbij. Er is een grote kans dat wij bij u in de buurt werkzaam zijn. Twijfelt u? Bel dan even om hier zeker van te zijn. Neem meteen contact op en spreek met één van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst. 

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Storingsdiensten

  Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en erkende elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op. 

  Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

  Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Particulieren en Zakelijke klanten

  Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Nieuwbouwwoning elektrische installatie

  Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

  085-0190035
  Storing melden? Neem nu contact op!

  Heeft u een ander storing of een vraag?

  Neem contact op met een installateur

  Wat zeggen klanten over ons?


  2 reviews – 1 foto

  1 maand geleden
  Bedankt voor de snelle en goede service. Mijn kortsluiting werd snel opgelost en de aardige elektricien was ook snel ter plaatse

   

  2 maanden geleden
  Ik bel al jaren de meest vriendelijke en betrouwbare elektricien van Almere. Ze lossen alles zeer snel en vakkundig op


  3 reviews – 1 foto

  3 maanden geleden
  Kwaliteit, Responsiviteit. Top dat ze ook in het weekend snel konden komen. Wij zijn heel tevreden over Louwmans Elektra en zullen hun volgende keer zeker weer bellen.

   
  – 1 foto

  3 maanden geleden
  De elektricien heeft bij ons een nieuwe groepenkast geplaatst en een aantal stopcontacten vervangen. Alles ziet er heel netjes uit. De elektricien was aardig en behulpzaam en dacht met ons mee. Ook over de prijs waren wij tevreden

  laagste prijs Stopcontacten

  laagste prijs Aardlekschakelaars

  laagste prijs Groepenkast uitbreiden

  laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen

  laagste prijs Lampen installeren

  laagste prijs Perilex aansluitingen

  laagste prijs Renovatie van elektra

  laagste prijs Schakelaars en bekabelingen

  laagste prijs Elektra problemen

  laagste prijs Elektronische installatie

  laagste prijs Overige diensten

  Call Now Button