Elektricien in Werkendam nodig? Bel direct!

24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
Geen extra kosten
Scherpe offerte
Snel op uw locatie
Groepenkast vervangen
Perilex aansluitingen
Professionele elektromonteur

Storing melden? Neem nu contact op!

Elektricien Werkendam
Wij werken 30km+ rondom Werkendam

Met spoed een elektricien nodig in Werkendam?

Momenteel op een zoektocht naar een ervaren elektricien bij u in de omgeving? Dan bent u aan het juiste adres. Onze elektriciens zijn betrouwbaar en gediplomeerd. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van onder andere groepenkasten, stopcontacten en meterkasten.

Sleeuwijk
Giessenburg
Hoornaar
Gorinchem

Bleskensgraaf
Kille
Vuren
Almkerk

Zit uw woonplaats hier niet tussen? Goed mogelijk dat wij toch u van dienst kunnen zijn, neem in dat geval direct contact met ons op.

Bel ons op  085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

elektricien

Uw elektricien

Professionele monteurs in Werkendam

Uw lokale elektricien

Professionele elektricien

24/7 Service

Professionele Elektricien is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. Onze elektriciens staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

Veiligheid op de eerste plaats
24/7 direct hulp bij stroomstoring
Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
20 jaar ervaring

Elektricien

Heeft u een elektricien nodig? Elektricien Louwmans staat 24/7 voor u klaar. Voor stroomstoringen of spoed zijn wij snel bij u op locatie. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen. Bij ons gaat dit echter niet ten koste van de kwaliteit van het werk. Wij werken namelijk met zeer ervaren en professionele elektriciens.

Onze dagelijkse diensten

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning ontkomt u niet aan het aanleggen van nieuwe meterkast in huis. De elektriciens van Louwmans helpen u bij het aanleggen of vervangen van elektra in uw woning of bedrijfspand!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektra storingen 24/7

elektrostoring

Onze 24/7 storingsdienst gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert hierbij direct voor een passende oplossing te zorgen. Zo wordt een brand en een nieuwe kortsluiting voorkomen. Veiligheid staat bij ons op nummer 1.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Groepenkast vervangen

groepenkast vervangen

De groepenkast is essentieel voor uw woning. Een groepenkast zorgt namelijk voor de regulering van de elektriciteit in huis, door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. We vervangen 1 tot aan 20 groepenkasten per dag.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektrotechniek

elektrotechniek

Als het gaat om elektrotechniek weten we precies om welke technische aspecten het gaat. De elektriciens van Louwmans helpen u vakkundig bij de uitvoer van diverse klussen op het gebied van elektra.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektra aanleggen

elektra aanleggen
Het is voor ons erg belangrijk om onze elektriciens periodiek geschoold worden over nieuwe trends, eisen, regels en ontwikkelingen wat betreft elektra. Op deze manier blijven ze altijd op de hoogte en kunnen ze dit praktisch toepassen.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Kortsluitingen

kortsluiting

Wanneer er een kortsluiting is bij u thuis kan er slechte gevolgen hebben. Grote risico’s lopen op. De installateurs van Louwmans staan voor u klaar om het juiste oplossingen te bieden!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Overige diensten

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Lampen installeren

Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Elektra problemen
Elektronische installatie

Kortsluiting opsporen
Laadpaal installeren
Storingsdienst
Krachtstroom aanleggen
Inductiekookplaat aansluiten

Waarom voor onze ervaren elektriciens kiezen?

Elektricien Louwmans is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. U kunt bij ons terecht voor alle elektra werkzaamheden en advies op maat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

24/7 direct hulp bij stroomstoring
Veiligheid op de eerste plaats
Snel op uw locatie

20 jaar ervaring
Helpen bij spoed storingen
Installatie en reparatie

Binnen 24u
Eenvoudige werkwijze
Scherpe prijzen

Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u een technische storing of een stroomstoring maar weet u niet wat u moet doen? Geen paniek! Bij problemen met verlichting, werkt de bel niet meer of een keukenapparatuur, of heb je helemaal geen stroom? Bel dan onze storingsdienst van Louwmans. Voor urgentie staan onze installateurs binnen 30 minuten voor de deur.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

elektricien louwmans

Storingsdiensten

Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en ervaren elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op.

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

elektra renoveren elektricien
Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Particulieren en Zakelijke klanten

elektricien inschakelen
Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

particulier en zakelijke elektriciens
Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Heeft u een andere storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

Vincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

Melissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

Stuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

Hans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Elektricien Werkendam

Ervaart u een stroomstoring, kortsluiting of ander elektronisch defect in de omgeving Werkendam? Dit overkomt iedereen wel eens een keer. Wij van elektricien Louwmans lossen uw problemen vakkundig en betaalbaar op! Zoek dus niet verder, wij helpen u met alle liefde verder. Door de jarenlange ervaring van onze elektriciens staan wij inmiddels bekend als dé elektricien van Nederland en Werkendam. Onze elektriciens werken efficiënt, zorgvuldig en zijn echte vakmannen. Zij lossen uw problemen snel voor u op. De ervaringen van onze klanten laten zien dat wij zeer gewaardeerd worden. Wij weten namelijk precies hoe we het beste de problemen voor u op kunnen lossen. Zo verlopen al onze afspraken efficiënt. Dit scheelt niet alleen voor u, maar ook voor ons tijd en geld.

Voor ons is het belangrijk dat onze elektriciens regelmatig bijgeschoold worden. Zo worden zij op de hoogte gehouden van de laatste regels en ontwikkelingen op het gebied van elektra. Dit kunnen zij dan in de praktijk toepassen en zo kunnen wij kwalitatief werk leveren. Door hun creativiteit, vakkundigheid en professionaliteit hebben onze klanten telkens weer een fijne ervaring. Voor ons is de klus geslaagd als wij u snel van uw elektra problemen hebben afgeholpen en dat u zo min mogelijk last ervaart. U kunt gerust onze elektriciens inschakelen voor alles omtrent elektra, denk aan onderhoud, reparaties en renovaties. U kunt ons bellen voor een afspraak.

Ook hebben wij een 24/7 spoedservice. Wij weten namelijk dat stroomstoringen zich op ieder moment van de dag kunnen voordoen. Wij vinden het belangrijk dat u snel van dit soort elektra problemen afgeholpen wordt zodat u snel weer verder kan met uw dagelijks leven. Onze elektriciens wonen ook bij u in de buurt, in Werkendam. Daarom zijn onze elektriciens snel ter plaatse. Wij sturen direct na uw telefoontje iemand naar u toe. Ook in het weekend of s’avonds. 

Veelgestelde vragen

Voor welke elektra taken kan ik jullie inschakelen?
Onze elektriciens zijn vakkundig en kunnen u helpen met alle werkzaamheden omtrent elektra. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van stopcontacten, buiten elektra of verlichting aanleggen, storingen opsporen en oplossen, aardlekschakelaars doormeten of vervangen, groepenkasten uitbreiden, meterkast vervangen, renovatie van elektra en nog veel meer! Bel ons voor vragen, wij kunnen vrijwel alles voor u betekenen omtrent elektra.
Werken jullie ook in de avond?
Klopt, onze elektriciens werken wanneer zij een oproep krijgen, dus ook in de avond. Ze zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Vooral spoedopdrachten kunnen wij in de avond voor u oplossen. Voor grotere opdrachten maken wij met u een afspraak.
Hoe kan ik een afspraak met jullie maken?
Als u ons belt krijgt u een van onze medewerkers aan de lijn. Wij plannen dan direct een afspraak met u in wanneer het u uitkomt. Als het spoed heeft sturen wij direct iemand uw kant op. Twijfel niet en bel ons voor vragen of om een afspraak te maken.
Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Als u een particuliere klant bent kunt u bij ons pinnen of contant betalen. Wij zijn van te voren transparant over de prijs, u kunt hier gerust naar vragen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Als zakelijke klant heeft u ook de mogelijkheid om een factuur achteraf naar u te laten toesturen. Deze kunt u dan via de zaak betalen. Bel ons voor al uw vragen en elektra opdrachten.
Breiden jullie ook groepen uit?
Ja, onze elektriciens doen dit bijna dagelijks. Veel huizen hebben te weinig groepen, vooral oudere huizen hebben soms maar 3 groepen. Tegenwoordig is dit veel te weinig en moet het aantal groepen worden uitgebreid. Dit komt omdat we meer apparaten gebruiken en de apparaten gebruiken ook meer stroom. Denk aan vaatwassers, wasmachines, koelkasten etc. Deze grootverbruikers hebben eigenlijk allemaal een eigen groep nodig. Bedenk daarom vooraf hoeveel groepen u wilt en nodig heeft. Dit hangt af van uw apparaten die u nu heeft en die u nog wilt aanschaffen. Liever te veel dan te weinig, dan hoeft het maar één keer worden uitgebreid. In sommige gevallen moet de meterkast vervangen worden wanneer de groepen worden uitgebreid. Tenzij dit onlangs al is gebeurd. Bel ons voor al uw vragen of om een afspraak te maken.

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Stroomstoringen oplossen

Lampen installeren
Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Meterkast vervangen

Elektra problemen
Elektronische installatie
Elektra voor nieuwbouw
24/7 direct spoedhulp
Overige diensten

Call Now Button