ClickCease

Groepenkast samenstellen? Bij Elektricien Louwmans ben je op het juiste adres

24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
Geen extra kosten
Scherpe offerte
Snel op uw locatie
Professionele elektromonteur

Storing melden? Neem nu contact op!

Groepenkast samenstellen
Groepenkast samenstellen
Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je groepenkast? Dan ben je ons, Elektricien Louwmans, aan het goede adres. Wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om zelf in je eigen woning elektriciteit aan te leggen of problemen met elektriciteit op te lossen. Het samenstellen van een groepenkast is namelijk makkelijker gezegd dan gedaan. Bij Elektricien Louwmans kun je 24/7 terecht voor hulp en vragen. Wij bieden namelijk een snelle service, maar met de beste kwaliteit. Doordat wij elektriciens in het hele land voor ons hebben werken, zult u dus ook altijd zo snel mogelijk geholpen worden. Dat is de service die wij als Elektricien Louwmans u als klant bieden. Veiligheid, snelheid en kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Wat is een groepenkast?

Wanneer je ons belt om een groepenkast samen te stellen, zullen wij zo snel mogelijk langskomen om deze groepenkast samen te stellen die aan al jouw eisen voldoet. Wij luisteren namelijk altijd naar de wensen van de klant. Nadat wij de groepenkast in zijn geheel compleet samengesteld hebben, zullen wij ervoor zorgen dat de groepenkast compleet bedraad geleverd wordt bij jou. Het is begrijpelijk dat je hierna nog met enkele vragen zit of advies nodig hebt over bepaalde vraagstukken rondom de groepenkast. Schroom dan zeker niet om onze klantenservice te bellen op het nummer 085-0190035. Op dit nummer zullen wij u dag en nacht te woord staan wanneer u rondloopt met vraagstukken over elektriciteit en de bijbehorende problemen.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Groepenkast samenstellen

Wij staan altijd voor u klaar

Wanneer u klant bij Elektricien Louwmans bent, heeft u de garantie dat wij 24/7 voor u klaar staan. Of het nou gaat om stroomstoringen of spoedgevallen, wij zullen u zo snel mogelijk helpen thuis, op kantoor of op andere dergelijke locaties. Bij Louwmans werken zeer professionele elektriciens die weten waar ze mee bezig zijn, u kunt dus van ons de beste kwaliteit verwachten. Daarnaast hebben wij elektriciens in het hele land waardoor er altijd wel een elektricien bij u in de buurt is die graag bij u langs komt. Daarnaast staat veiligheid hoog bij ons in het vaandel voor zowel u als voor ons. Onze monteurs zullen daarom ervoor zorgen dat er geen nieuwe kortsluiting bijvoorbeeld plaats zal vinden of een foute groepenkast geleverd wordt.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Zelf groepenkast samenstellen

Daarnaast willen wij onze klanten ook informeren over eventuele taken die je zelf thuis kan doen. Zo kunt u er ook voor kiezen om zelf een groepenkast samen te stellen. Hoewel er dan geen professional met u meekijkt, kunnen wij u wel professionele informatie bieden. Zo kunt u ook voor dit soort klusjes onze klantenservice bellen. Zij zullen u stap voor stap uitleggen wat de bedoeling is zodat u niet als een kip zonder kop te werk hoeft te gaan. Merkt u dat u toch liever een professionele elektricien langs wilt laten komen? Ook dan zullen wij zo snel mogelijk bij u op de stoep staan om u te helpen. Neem dus vooral een kijkje op onze website elektricien-louwmans.nl of bel het nummer 085-0190035 voor meer informatie.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Uw elektricien

Professionele monteurs

Uw lokale elektricien

Professionele elektricien

24/7 Service

Onze storingsdienst is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen. Neem direct contact met ons op wanneer u een stroomstoring heeft.

Veiligheid op de eerste plaats
24/7 direct hulp bij stroomstoring
Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
20 jaar ervaring

Heeft u een andere storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

elektricien louwmansVincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

elektricien louwmansMelissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

elektricien louwmansStuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

elektricien louwmansHans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Stroomstoringen oplossen

Lampen installeren
Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Meterkast vervangen

Elektra problemen
Elektronische installatie
Elektra voor nieuwbouw
24/7 direct spoedhulp
Overige diensten

Call Now Button