ClickCease

Meterkast verplaatsen

De meterkast laten verplaatsen? Wij doen het op een veilige manier en geven advies op maat!

elektricien louwmans Gratis advies over het aantal groepen

elektricien louwmans 8 Jaar garantie

elektricien louwmans Oude stoppenkast vervangen

elektricien louwmans 1 of 3 fase groepenkast

elektricien louwmans
elektricien louwmans
elektricien louwmans Veilige installatie

elektricien louwmans Duurzame investering

elektricien louwmans Storingen voorkomen

elektricien louwmans Volgens NEN 1010 eisen

elektricien louwmans Gratis groepenkast check

elektricien louwmans Aantal groepen uitbreiden

elektricien louwmans Vrijblijvende offerte

elektricien louwmans Aanleggen van 3 fase aansluitingen

elektricien louwmans Extra groepen aanleggen

Groepenkast check mobiel

Gratis meterkast check

Stap 1. Stuur ons een foto van uw meterkast

Stap 2. Onze elektricien zal uw meterkast controleren 

Stap 3. Wij geven u gratis en vrijblijvend advies

Groepenkast check

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.

  Moet uw meterkast verplaatst worden?

  De meterkast is een belangrijke ruimte in een huis of bedrijfspand waar verschillende elektrameters zijn geïnstalleerd. Tijdens een verbouwing kan het nodig zijn om de meterkast verplaatsen of te vervangen. De meterkast verplaatsen is echter een ingewikkelde en risicovolle klus waarbij expertise vereist is. Zonder de juiste kennis en vaardigheden loopt u het risico op elektrische schokken en andere gevaarlijke situaties. Gelukkig kunt u de meterkast laten verplaatsen door een erkend installateur van Louwmans. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw meterkast in uw woning te verplaatsen. Maar waarom zou u de meterkast verplaatsen, wie voert deze taken uit en wat zijn de gemiddelde kosten? Leest u verder!

  elektricien louwmans
  Uw lokale elektricien

  Waarom de meterkast verplaatsen?

  Een meterkast verplaatsen kan verschillende redenen hebben. Een veelvoorkomende reden is bijvoorbeeld een renovatie of verbouwing van uw huis.Wanneer u de indeling van uw woning verandert en gaat verbouwen, kan het zijn dat de huidige locatie van de meterkast niet langer praktisch of veilig is. In zo’n geval kan de meterkast verplaatsen de beste oplossing zijn. Bij het verplaatsen of vervangen van de meterkast is het vaak nodig om extra groepen toe te voegen. Dit komt doordat er mogelijk meer elektriciteit nodig is, bijvoorbeeld als u een keuken installeert met extra apparatuur. Ook moet u een nieuwe aansluiting maken of de aansluiting verplaatsen. De huidige aansluiting word onbruikbaar.

  De meterkast verplaatsen kan ook om andere redenen, wanneer u bijvoorbeeld zonnepanelen op uw dak wilt installeren. Zonnepanelen vereisen vaak een aansluiting op de meterkast, dus als deze zich op een onhandige plek bevindt, kan het verplaatsen ervan noodzakelijk zijn. U kunt ons inschakelen als aannemer en uw meterkast laten verplaatsen door onze elektriciens. U kunt makkelijk uw verplaatsing aanvragen, en nadat u uw aanvraag indient zullen wij meteen aan de slag gaan.

  Wie mag de meterkast verplaatsen?

  Wilt u uw groepenkast verplaatsen, dan kan het ook nodig zijn om de huidige meterkast uit te breiden. Het verplaatsen van een oude meterkast is echter geen klus die u zomaar aan iedereen kunt overlaten. Deze taak moet worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf. Onze professionele elektriciens beschikken over de juiste kennis en hebben de ervaring om de meterkast veilig en volgens de geldende voorschriften te verplaatsen. Bij ons kunt u vertrouwen op experts die precies weten wat ze doen. Zo kunt u met een gerust hart aan de slag.

  Heeft u de meterkast verplaatst? U heeft nu de mogelijkheid om de ruimte waar de kast zich bevindt opnieuw in te delen. Wij kunnen de meterkast verplaatsen naar elke gewenste locatie. Van de oude locatie naar een andere plaats. Deze moet zich wel 3 binnen 3 meter van uw voordeur bevinden. Dit is een belangrijke eis waaraan uw meterkast moet voldoen. Indien uw meterkast 3 meter of meer van de voordeur moet worden geplaatst, gelden er aanvullende eisen. Geen zorgen, wij kunnen namens u deze eisen bespreken met uw energieleverancier, zodat alles volgens de juiste voorschriften wordt uitgevoerd. U kunt erop vertrouwen dat wij uw nieuwe meterkast professioneel en veilig zullen verplaatsen, en eventuele problemen ongehinderd uit de weg gaan.

  1 fase of 3 fase

  Hulp nodig bij het verplaatsen van de meterkast?

  Heeft u hulp nodig bij uw meterkast verplaatsen? Aarzel niet om contact op te nemen met elektricien Louwmans. Dankzij ons uitgebreide netwerk van elektriciens door het hele land, is er altijd een professionele monteur beschikbaar in uw buurt. U kunt op ons rekenen voor betrouwbare en deskundige elektrische diensten. Wij kunnen ook een nieuwe meterkast en nieuwe aansluiting maken als de huidige aansluiting niet meer volstaat. Wij houden rekening met meerdere factoren en maken bepaalde aanpassingen voor een betere beveiliging.

  1 fase of 3 fase

  Een 1 fase of 3 fase groepenkast

  Bij een groepenkast vervangen moet u een weloverwogen keuze maken: wilt u een 1 fase of 3 fase groepenkast? Welke nieuwe groepenkast u kiest, hangt af van uw elektriciteitsaansluiting en het verwachte energieverbruik in uw huis. Meestal is een 1 fase groepenkast voldoende voor een normaal huis. Een 3 fase groepenkast wordt vooral gebruikt in bedrijven en woningen met een grote elektriciteitsbehoefte.

  Dus als u een groot huis heeft, veel elektrische apparaten gebruikt of zware apparatuur wilt installeren, kan een 3 fase groepenkast nodig zijn. U kunt dan zonder problemen een keramische kookplaat, warmtepomp, laadpaal elektrische kookplaat, en nieuwe keukenapparatuur in uw nieuwe keuken gebruiken. Deze biedt meer vermogen en verdeelt de belasting gelijkmatig over drie fasen, wat zorgt voor een stabiele elektriciteitsvoorziening zonder overbelasting.

  Om te bepalen welke groepenkast u nodig heeft, moet u controleren welke aansluiting uw huidige groepenkast heeft. Houd er rekening mee dat een 3 fase groepenkast duurder is dan een 1 fase groepenkast. Neem dus de tijd om uw behoeften goed te evalueren voordat u een definitieve beslissing neemt. U kunt bij ons advies inwinnen. Wij kunnen de gehele klus aannemen, van het laten inspecteren tot het kiezen van het merk groepenkast tot aan de groepenkast vervangen.

  De kosten voor het verplaatsen van de meterkast

  Maar wat zijn nu de gemiddelde kosten van uw meterkast verplaatsen? De prijs hangt af van een aantal factoren, zoals de situatie in uw huis, de staat van uw meterkast, de voorbereiding het aantal groepen en de gewenste plek. Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten van deze opdracht, kunt u bij ons een offerte aanvragen. Het is goed om ons een gedetailleerde beschrijving te geven van uw huidige situatie. Dus, waar wilt u de meterkast naartoe verplaatsen? Hoeveel groepen denkt u nodig te hebben? Moeten we de aansluiting verplaatsen? Zijn er nog andere speciale wensen? 

  Houd er rekening mee dat het verplaatsen van de meterkast extra kosten met zich mee kan brengen, zoals aanpassingen aan de elektrische installatie in uw huis. Als de nieuwe locatie van de meterkast verder weg is van andere elektrische aansluitpunten, kan het nodig zijn om extra bedrading te installeren. Hierdoor kunnen de kosten iets hoger uitvallen, maar dat is nodig om het elektrische systeem veilig en goed te laten functioneren.

  Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en onze experts hebben de kennis en ervaring om uw meterkast op een professionele en veilige manier te verplaatsen. U kunt ook bij ons terecht voor andere werkzaamheden. Als u benieuwd bent naar de kosten van het verplaatsen van uw meterkast, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Het verplaatsen van de meterkast naar een andere plek was nog nooit zo eenvoudig!

  1 fase of 3 fase
  De kosten voor het verplaatsen van de meterkast?

  De kosten om uw meterkast te verplaatsen worden beïnvloed door een aantal factoren, waaronder de tarieven van uw energie leverancier. Over het algemeen ligt de gemiddelde prijs voor het volledig verplaatsen van een meterkast tussen de 900 en 1500 euro. Wanneer u de meterkast verplaatst verder dan 25 meter, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

  Heeft u een vraag over het verplaatsen van de meterkast?

  Neem contact op met een installateur

  Theo op Trustoo.nl

  Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

  Johan op Trustoo.nl

  Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

  Nasek op Trustoo.nl

  Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

  Megan op Trustoo.nl

  Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

  reviews

  elektricien louwmansVincent
  1 review

  Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

  elektricien louwmansMelissa
  1 review

  Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

  elektricien louwmansStuart
  141 review

  De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

  elektricien louwmansHans
  1 review

  Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

  Interessante meterkast blogs

  Groepenkast uitbreiden, wanneer is dit nodig_ BLOG

  Groepenkast uitbreiden, wanneer is dit nodig?

  De groepenkast is het hart van uw elektrische installatie en zorgt voor een veilige…

  elektricien louwmans Verder lezen

  ABB groepenkast, alles wat je moet weten BLOG

  ABB groepenkast, alles wat je moet weten

  Wanneer u een woning bouwt of renoveert, moet u natuurlijk nadenken over de elektrische…

  elektricien louwmans Verder lezen

  3 Fase groepenkast met kookgroep BLOG

  3 Fase groepenkast met kookgroep

  Als u op zoek bent naar een efficiënte en veilige manier om de elektrische stroom in uw huis te…

  elektricien louwmans Verder lezen

  elektricien louwmans

  Vrijblijvend advies over uw meterkast verplaatsen

  Meterkast verplaatsen
  Advies op maat
  Snel op uw locatie
  Professionele elektromonteur

  Gratis offerte aanvragen

  Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

  Liever direct een medewerker spreken?

  085-0190035

  Offerte aanvragen

  Max. bestandsgrootte: 4 GB.
  Call Now Button