Elektricien in Boskoop nodig? Bel direct!

24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
Geen extra kosten
Scherpe offerte
Snel op uw locatie
Groepenkast vervangen
Perilex aansluitingen
Professionele elektromonteur

Storing melden? Neem nu contact op!

Elektricien Boskoop
Wij werken 30km+ rondom Boskoop

Met spoed een elektricien nodig in Boskoop?

Momenteel op een zoektocht naar een ervaren elektricien bij u in de omgeving? Dan bent u aan het juiste adres. Onze elektriciens zijn betrouwbaar en gediplomeerd. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van onder andere groepenkasten, stopcontacten en meterkasten.

Noordeinde
Groenswaarde
Tempel
Benthuizen

Zwammerdam
Gouwsluis
Reeuwijk Dorp
Rietveld

Zit uw woonplaats hier niet tussen? Goed mogelijk dat wij toch u van dienst kunnen zijn, neem in dat geval direct contact met ons op.

Bel ons op  085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

elektricien

Uw elektricien

Professionele monteurs in Boskoop

Uw lokale elektricien

Professionele elektricien

24/7 Service

Professionele Elektricien is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. Onze elektriciens staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

Veiligheid op de eerste plaats
24/7 direct hulp bij stroomstoring
Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
20 jaar ervaring

Elektricien

Heeft u een elektricien nodig? Elektricien Louwmans staat 24/7 voor u klaar. Voor stroomstoringen of spoed zijn wij snel bij u op locatie. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen. Bij ons gaat dit echter niet ten koste van de kwaliteit van het werk. Wij werken namelijk met zeer ervaren en professionele elektriciens.

Onze dagelijkse diensten

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning ontkomt u niet aan het aanleggen van nieuwe meterkast in huis. De elektriciens van Louwmans helpen u bij het aanleggen of vervangen van elektra in uw woning of bedrijfspand!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektra storingen 24/7

elektrostoring

Onze 24/7 storingsdienst gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert hierbij direct voor een passende oplossing te zorgen. Zo wordt een brand en een nieuwe kortsluiting voorkomen. Veiligheid staat bij ons op nummer 1.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Groepenkast vervangen

groepenkast vervangen

De groepenkast is essentieel voor uw woning. Een groepenkast zorgt namelijk voor de regulering van de elektriciteit in huis, door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. We vervangen 1 tot aan 20 groepenkasten per dag.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektrotechniek

elektrotechniek

Als het gaat om elektrotechniek weten we precies om welke technische aspecten het gaat. De elektriciens van Louwmans helpen u vakkundig bij de uitvoer van diverse klussen op het gebied van elektra.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektra aanleggen

elektra aanleggen
Het is voor ons erg belangrijk om onze elektriciens periodiek geschoold worden over nieuwe trends, eisen, regels en ontwikkelingen wat betreft elektra. Op deze manier blijven ze altijd op de hoogte en kunnen ze dit praktisch toepassen.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Kortsluitingen

kortsluiting

Wanneer er een kortsluiting is bij u thuis kan er slechte gevolgen hebben. Grote risico’s lopen op. De installateurs van Louwmans staan voor u klaar om het juiste oplossingen te bieden!

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Overige diensten

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Lampen installeren

Bel ons op 085-0190035 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Elektra problemen
Elektronische installatie

Kortsluiting opsporen
Laadpaal installeren
Storingsdienst
Krachtstroom aanleggen
Inductiekookplaat aansluiten

Waarom voor onze ervaren elektriciens kiezen?

Elektricien Louwmans is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. U kunt bij ons terecht voor alle elektra werkzaamheden en advies op maat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

24/7 direct hulp bij stroomstoring
Veiligheid op de eerste plaats
Snel op uw locatie

20 jaar ervaring
Helpen bij spoed storingen
Installatie en reparatie

Binnen 24u
Eenvoudige werkwijze
Scherpe prijzen

Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u een technische storing of een stroomstoring maar weet u niet wat u moet doen? Geen paniek! Bij problemen met verlichting, werkt de bel niet meer of een keukenapparatuur, of heb je helemaal geen stroom? Bel dan onze storingsdienst van Louwmans. Voor urgentie staan onze installateurs binnen 30 minuten voor de deur.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

elektricien louwmans

Storingsdiensten

Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en ervaren elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op.

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

elektra renoveren elektricien
Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Particulieren en Zakelijke klanten

elektricien inschakelen
Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

particulier en zakelijke elektriciens
Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

085-0190035
Storing melden? Neem nu contact op!

Heeft u een andere storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

Vincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

Melissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

Stuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

Hans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Elektricien Boskoop

Het overkomt iedereen wel een keer… U ervaart een elektrische storing of defect. Dit komt vaak genoeg voor. Wij kunnen het weten! Als u in Boskoop woont terwijl u dit probleem meemaakt, dan is het wellicht een geruststellende gedachte dat wij van Louwmans uw elektra probleem snel en betaalbaar kunnen oplossen. Wij hebben jaren ervaring en hebben elektriciens in dienst die snel en zorgvuldig te werk gaan. Onze klantervaringen tonen aan dat de manier waarop wij te werk gaan erg gewaardeerd wordt. Het is dan ook geen wonder dat wij gezien worden als dé elektricien van Boskoop. Omdat wij precies weten hoe elk probleem opgelost moet worden, verloopt elke afspraak altijd snel en efficiënt. Dit scheelt beide partijen tijd en geld. Dat is super fijn toch?

Het is misschien ook fijn om te weten dat wij een 24/7 spoedservice hebben. Uit ervaring weten wij dat een elektra storing op elk moment van de dag kan gebeuren. Het is dan fijn als er iemand voor u klaarstaat. Omdat de elektriciens bij u in de buurt wonen, kunnen zij snel op de gewenste locatie zijn. Onze ervaren elektriciens helpen u graag verder! 

Onze elektriciens kunnen trots zijn op zichzelf. Hoe zij problemen snel en zorgvuldig oplossen is een talent. Ze denken ‘out of the box’ en zijn creatief. Met dank aan jaren ervaring hebben ze alle soorten elektra problemen meegemaakt en weten ze exact hoe elk specifiek probleem opgelost moet worden. U kunt onze ervaren elektromonteurs inschakelen voor van alles. Denk maar aan onderhoud, deskundig advies, renovaties, reparaties en nog veel meer! Weet u niet zeker of wij uw opdracht aannemen? Twijfel niet en geef ons een belletje! We helpen u graag verder. U kunt ons direct bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Onze ervaren elektriciens helpen u graag met alle elektra werkzaamheden. Niet alleen zijn ze ervaren, maar ook nog eens deskundig en professioneel. U kunt ons voor alle werkzaamheden op gebied van elektra inschakelen. 

Hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden die onze betrouwbare elektriciens verrichten: 

 • Buitenverlichtingen aanleggen
 • Lampen installeren
 • Stopcontacten
 • Aardlekschakelaars 
 • Schakelaars en bekabelingen
 • Storingen opsporen en oplossen
 • Uitbreiden Groepenkast
 • Groepenkast uitbreiden
 • Compleet vernieuwen of aanpassen van uw meterkasten/groepenkasten
 • Uw huidige elektra installaties peilen
 • Perilex aansluitingen
 • Renovatie van elektra
 • Groepenkast vervangen
 • Elektra problemen
 • Elektronische installatie
 • Repareren of vervangen van stopcontacten en schakelaars
 • 24/7 Spoed Elektricien
 • Meterkast vervangen
 • Installeren van verlichtingssystemen en andere elektra systemen
 • Aanpassen of vervangen van al uw elektra installaties
 • Elektra aanleggen
 • Kortsluiting opsporen
 • Overige elektra diensten

Aarzel geen moment langer en schakel ons nu direct in. We staan 24/7 voor u klaar! Op ons kunt u rekenen. 

Werken jullie elektriciens ook in de avond?
Ja, onze elektriciens werken ook in de avond. Ze zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
Hoe maak ik een elektra afspraak?
Wij willen mensen die een elektrisch probleem ervaren, dat probleem direct voor hen oplossen. U kunt ons met een hulplijn vergelijken. Wij zijn altijd 1 belletje van u verwijderd. U belt en wij komen. Wij zullen pas tevreden zijn, als u tevreden bent. Als wij u met een glimlach verlaten, zijn wij pas blij. Twijfel dus niet en schakel ons in voor uw elektra werkzaamheden. We helpen u graag!
Wat is jullie doel als bedrijf?
Wij willen mensen die een elektrisch probleem ervaren, dat probleem direct voor hen oplossen. U kunt ons met een hulplijn vergelijken. Wij zijn altijd 1 belletje van u verwijderd. U belt en wij komen. Wij zullen pas tevreden zijn, als u tevreden bent. Als wij u met een glimlach verlaten, zijn wij pas blij. Twijfel dus niet en schakel ons in voor uw elektra werkzaamheden. We helpen u graag!
Kunnen jullie ook buiten elektra aanleggen?
Ja, onze specialisten leggen ook buiten elektra aan. Het aanleggen van elektra buitenhuis is wat lastiger omdat er meer bij komt kijken. Het is daarom aangeraden om dit niet zelf te doen, maar het aan ons over te laten. Onze experts helpen u graag. Bel ons meteen om een afspraak in te plannen. Wij sturen u dan één van onze experts uw kant op.

Stopcontacten
Aardlekschakelaars
Groepenkast uitbreiden
Buitenverlichtingen aanleggen
Stroomstoringen oplossen

Lampen installeren
Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabelingen
Meterkast vervangen

Elektra problemen
Elektronische installatie
Elektra voor nieuwbouw
24/7 direct spoedhulp
Overige diensten

Call Now Button